Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Zeddam

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85144 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Super vriendelijk, redelijke prijzen, heel goed bereikbaar
 • Monferland Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6541 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  Monferland bouw is een eenmanszaak (timmerman) gevestigd in 's-Heerenberg. Mijn werkzaamheden zijn, Renoveren, dingen installeren en nieuwbouw. Meer dan 30 jaar ervaring als Timmerman. Ik zie graag een klus met u tegemoet. Met vriendelijke groet, Monferland bouw

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Reageert snel en heeft mijn probleem opgelost.
 • A.W. Bouwservice
  A.W. Bouwservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  Gespecialiseerd in houtrot/ rotte delen vervangen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snel geholpen, prettige communicatie. Top vakman!!
 • RST Bouwservice
  RST Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85117 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  RST Bouwservice is een allround timmerbedrijf voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn een onderneming die graag met haar klanten meedenkt, zodat van iedere klus een succes gemaakt kan worden. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende klussen. Kwaliteit, Loyaliteit, Klantvriendelijkheid is voor ons enorm belangrijk.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Als ik een 10 kon geven dan deed ik dat. Een echte aanrader! Komt in alles zijn afspraken na, is duidelijk, vriendelijk, communiceert goed, werkt keurig netjes, ruimt alles op, vind overal een oplossing voor en is bij dit alles heel reëel met zijn prijs. Klasse en bedankt nog!
 • Lensink klussen
  Lensink klussen
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  Diverse Timmer werkzaamheden. Voorzet wanden plaatsen hout of metal stud. Isolatie aanbrengen woning. Afhangen stompe en opdek binnen deuren. Herstel/reparaties. Extra slaapkamer realiseren op zolder of extra kamer in de garage bv. Laminaat leggen. kraan vervangen. buitenkraan. Ook voor klussen in het buitenland Kan u mij voor benaderen. Info? Doe mij een berichtje we kunnen altijd kijken of en wat er mogelijk is. Ik hoor graag van u.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Een echte vakman, komt zijn afspraken na en werkt nauwkeurig en professioneel.
 • TR Original
  TR Original
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  Bent u opzoek naar een klussenbedrijf die het regeld van A tot Z dan ben je bij TR Original op het juiste adres. Wij staan klaar voor al u kluswerkzaamheden.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Klus bleek niet nodig. Wel voorrijkosten en werkspotkosten in rekening gebracht.
 • Klushuis
  Klushuis
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  Welkom bij Klushuis. Al jaren ervaring in werkzaamheden zoals reparaties in en rondom de woning en tuin, keuken, badkamer, meubels monteren, behangen, schilderen en vloeren leggen. Specialist in het leggen van laminaatvloer. Perfect gedaan tegen correcte prijs. Werkzaamheden met factuur, verzekerd en met garantie*. *Informeer naar de voorwaarden.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Werkt netjes!!
 • Mopa Timmerwerken
  Mopa Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  Goededag! Mijn naam is Paul Wellink, eigenaar van Mopa Timmerwerken. Ik zit al ruim 30 jaar in het vak en ben sinds 2015 voor me zelf begonnen. Ik ben een Allround Timmerman die van alle markten thuis is. Denk hierbij aan het maken van kozijnen, deuren, trappen en ga zo maar door. Mijn werkwijze is vrij simpel, klant staat bij mij altijd centraal. En maak daarom ook graag eerst persoonlijk contact met mijn toekomstige klant, ik kom graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en vervolgens uw wensen te bespreken. Op basis daarvan maak ik een offerte op maat die voldoet aan uw eisen. Om u een beeld te geven wat andere klanten over mij te zeggen hebben kunt u ook altijd kijken bij mijn reviews. Bij vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen! Met vriendelijke groet, Paul Wellink

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Paul heeft ons bakkershuisje voorzien van een nieuwe deur (inclusief kozijn), 3 kozijnen met ramen en originele roedes. Paul is op ons als een echte vakman overgekomen. Het werk is naar volle tevredenheid volbracht. Zelfs een dorpel die nog naderhand geplaatst moest worden heeft Paul uitstekend geplaatst.
 • ND Dienstverlening
  ND Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  NDdienstverlening is een eenmans klusbedrijf met een uitgebreide kennis als het gaat om klussen in en om huis. We helpen u graag verder, Groeten Nick

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel reactie, beleefd en werk netjes uitgevoerd
 • Timmerbedrijf D.R. Buiting
  Timmerbedrijf D.R. Buiting
  Beoordeling: 4.3 van 54.3524 reviews
  Kozijnspecialist in Zeddam

  Timmerbedrijf Buiting staat voor kwaliteit, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie, onderhoud, verbouw en nieuwbouw en machinaal-timmerwerk. Door een eigen timmerwerkplaats kunnen we alle kozijnen, ramen en deuren en al het ander houtwerk naar wens en op maat voor u bewerken. Ook is het glaswerk en het schilderwerk bij ons in goede handen

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Afgezien van het feit dat de communicatie onder de maat is en de aanvang van de klus 14 weken later dan toegezegd is uitgevoerd is het werk wel netjes gedaan. Er is werk gemaakt van het beperken van stof en puin overlast. Enkele kleine afwerkingen die iets beter had gemogen , al met al ben ik wel tevreden met het opgeleverde werk.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Zeddam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 243 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Zeddam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zeddam

Vind vakmensen bij jou in de buurt