Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Middelie

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75784 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Supergoede en snelle service.
 • Gibb Timmerwerk
  Gibb Timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  All-round Timmerman/Vakman voor uw klussen in en rondom het huis. Ik lever hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs en ik biedt de volgende klussen aan: Deur Kozijnen Deuren Vloeren - Laminaat / PVC Click / Stootborden plaatsen Plakplinte Keuken installatie Muren Plafonds Venster installatie Dak terras Hout rot + meer Staan je klussen er niet tussen. Neem dan even contact op. Ik ben recent verhuisd vanuit Engeland naar Nederland, en mijn Nederlands is nog niet zo goed. Hierdoor kan ik soms in het Engels reageren

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig. De deuren hangen er prima in, en Alex denkt goed mee. Goede en duidelijke afspraken.
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Geweldig werk afgeleverd! Voordeur is nog nooit zo gemakkelijk open en dicht gegaan. Echt toppers! Scharnier bleek geheel afgebroken te zijn in de deur van mijn rijksmonument en is keurig vervangen. Goed overleg, let op details, werkt snel en netjes en ik zou David zeker weer vragen bij een nieuwe klus 👌
 • madee
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  Ik ben een meubel bedrijf gestart in Purmerend met mijn nederige werkplaats dat zich focust op ontwerp en het maken van meubelen en hout gerelateerd producten. Afgelopen jaar ben ik gestart en heb ik verschillende opdrachten gehad voor meubels en interieur ik heb ook meegewerkt met het opzetten van de kunst expositie de laatste scene. Ik ben geslaagd voor de opleiding creatief vakman met verschillende stages bij meubel en jachtbouw interieur bedrijven en het Rijksmuseum. De garanties die ik mijn werk geef is dat het net en strak moet zijn en dat het af is als de klant er blij mee is. Ik ben aansprakelijk verzekerd. Ik ben gespecialiseerd in houtbewerkingen en heb ervaring met andere materialen bijv plexiglas en metaal.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Hele fijne en professionele jongen. Hele nette en duidelijke offerte.
 • Elijah’s Utiliteitsbouw
  Elijah’s Utiliteitsbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  - Gespecialiseerd in kitwerkzaamheden , montage service , hang & sluitwerk onderhoud , mutatie onderhoud,renovaties, wanden en plafonden, hout rot reparatie ,algemeen timmerwerk. - Al 17 werkzaam in het vak en sinds een half jaar voor mezelf. - Woonachtig in Noord-Holland en in het bezit van eigen vervoer en gereedschappen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Reageerde snel en kon snel komen kijken. Werkt hard, keurig netjes en nauwkeurig. Hij komt afspraken na en is flexibel. Een top vakman, thanks!
 • Chique Timmerwerken
  Chique Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  Volg onze werkzaamheden op Instagram Chiquetimmerwerken.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Kenneth weet van aanpakken en hij denkt mee.
 • JvdG Bouw B.V.
  JvdG Bouw B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  Er is altijd iets te verbouwen! JvdG Bouw is gespecialiseerd in alle aspecten van het verbouwen van u woning. Wij streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Plafond plaatsen of verlagen, Binnenwand plaatsen... of een andere opdracht? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en een vrijblijvende offerte op kunnen maken .

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Werkt snel en netjes.
 • JansDakVensters
  JansDakVensters
  Beoordeling: 4.2 van 54.25241 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  Ik zal me even voorstellen: Ik ben Maikel Jans, timmerman/voorman en al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw. Heb in me leven meer dan 30.000 Velux dakvensters verwerkt dus expert op het gebied van Velux dakvensters. Door mijn perfect aaneengesloten systeem kan ik dakvensters plaatsen voor een scherpere prijs met dezelfde kwaliteit! Maximaal 2 uurtjes voor 1 dakraam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aftimmering en eventuele kilometervergoeding buiten mijn straal van 25 kilometer om mijn vestigingsadres heen. Ik kan met recht zeggen: Ik ben de goedkoopste van Nederland! Ik hoop ook u licht te kunnen brengen en hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen te hebben geven, Maikel Jans

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Prima inbouw van reeds aanwezig dakraam. Netjes afgewerkt en opgeruimd achter gelaten.
 • JTS straatwerk / KlusWeidevenne
  JTS straatwerk / KlusWeidevenne
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  Let op! Druk niet zomaar op de knop "kom in contact". Dit kost de vakman zijn leadtegoed. * KlusWeidevenne. nl is gespecialiseerd in: Kwaliteit HORREN. Denkende aan: inzethorren; voorzethorren; rolhorren; de bekende Plissé Hordeur. Alles op maat geleverd vanuit fabriek. In uw kleur en gewenst gaas. Eigen montage, service, aanspreekpunt en garantie. Door de drukte met Horren, kijk ik weinig naar Werkspot. Indien u snel reactie wil, probeer mij dan op een andere mannier te benaderen. Hang en Sluitwerk, zoals Veiligheids Cilinders; Veiligheids Beslag; Veiligheids Sloten; Van kwaliteit in advies, levering tot montage. Ook kunt mij benaderen voor: Slotenmaker; storingen en calamiteiten; Gas-Water-Elektra & de moeizame klus. Vooral sterk in klein werk en tegen een eerlijke prijs.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Prima uitgevoerd.
 • Prodakraam B.V.
  Prodakraam B.V.
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Kozijnspecialist in Middelie

  Een specialist in het monteren van dakramen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Fijne communicatie en de klus kon snel worden geklaard! Zeker een aanrader!

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Middelie, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 596 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Middelie

Populaire diensten

Andere vakmensen in Middelie

Vind vakmensen bij jou in de buurt