Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Loo

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85155 reviews
  Kozijnspecialist in Loo

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Screen geplaatst Snel en nauwkeurig. Blij mee Als volgens afspraak
 • Sunteq Zonwering
  Sunteq Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Kozijnspecialist in Loo

  SUNTEQ Zonwering, al 25 jaar ervaring in reparaties en onderhoud aan rolluiken en zonwering

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Vakmanschap en Service met hoofdletter S
 • Star Bouw en Timmerbedrijf
  Star Bouw en Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Kozijnspecialist in Loo

  Welkom bij Star bouw en timmerbedrijf Verbouw, onderhoud, badkamers renovatie. Dé specialist in al uw timmerwerk!, keuken, kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, gevelbekleding, screens, rolluiken, het leggen van een vloer, het afhangen van een deur, het plaatsen van een dakraam en alle ander timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Snell reactie, goed advies en de schuurdeur is geplaatst. Een aanrader
 • L.Bouwman Timmerwerken
  L.Bouwman Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Kozijnspecialist in Loo

  Ik van L. Bouwman Timmerwerken heb 5 jaar gewerkt voor een aannemer. Nu heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen om voor jullie de mooiste projecten te kunnen en mogen realiseren. Door mijn jarenlange ervaring ben ik vrijwel bekend met alles wat betreft: nieuwbouw, renovatie, verbouw en aanbouw. Ook heb ik een volledig netwerk voor eventuele bijkomende werkzaamheden zoals een loodgieter, elektricien, metselaar, stukadoor en schilder! Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en van u te horen! Neem gerust een kijkje op mijn actieve instagram account: L.Bouwman Timmerwerken (Website word aan gewerkt!) Met vriendelijke groet, Leandro Bouwman

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  De klus is uitgevoerd door L.Bouwaman op 22 maart en begon optijd om 7:30 ochtend en is perfect uitgevoerd dor Leandro en Bas. Keurig netjes eerst steiger opbouwen en vervolgens de klus zelf en het zou iet beter gedaan kunnen zijn. Ik zou dit bedrijf zeker opnieuw in de arm nemen of adviseren aan derden die een serieus timmerwerk willen hebben uitgevoerd. Opdrachtgeve was Ton Schluter Zevenaar.
 • Eikelboom bouw en advies
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Kozijnspecialist in Loo

  Eikelboom bouwadvies Eikelboom bouw en advies bestaat uit 2 onderdelen; - Klusbedrijf de Eik: een allround klusbedrijf - Eikelboom bouwadvies: inspectie en advisering bij bouwfouten

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Klus verlies zoals besproken en verwacht. Dhr Eikelboom is een aanrader. Echt een vakman.
 • Van Strijland servicetechniek
  Van Strijland servicetechniek
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Kozijnspecialist in Loo

  Van Strijland servicetechniek Het adres voor service in techniek. Van storingen in eletrotechnische installaties, aanpassingen en verbeteringen tot het leveren en monteren van elektrische rolluiken en camerasystemen. Ik sta open voor iedere vraag van keuken tot bedrijfspand en voor alles is er een oplossing.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel het zonnescherm weer goed opgehangen. Vakkundige vaklui
 • Krechting Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Loo

  Voor al uw timmer werkzaamheden.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Netjes werk afgeleverd! Kozijn is goed vervangen
 • Hindrie Luchtenburg Bouw
  Hindrie Luchtenburg Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Loo

  Beste mensen ik heb een klein bouwbedrijf en werk veel voor particulieren Grotere klussen huur ik de vakmensen in die waarvan ik weet dat ze goed werk leveren. ik werk al 35 jaar in het vak en ben in staat om op een deskundig manier uw klus uit te voeren. Ik ben transparant eerlijk en betrouwbaar en hou absoluut niet van prutswerk. Ik ben in het bezit van de aannemers papieren dat is een zekerheid voor u. Ik doe ook nog werkzaamheden voor het leger des Heils . Alle bouwwerkzaamheden doe ik met veel plezier. Kortom ik wil mijn werk uitvoeren en afronden met de hoop dat u tevreden bent. De klanten waar ik voor heb gewerkt die nodigen mij ook weer uit bij hun eigen familie . Ik hoop u te ontlasten in uw verbouwklus . Ik zie ons contact met vertrouwen tegemoet. Vriendelijk groet Hindrie Luchtenburg

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Buitengewoon tevreden. Hindrie is een vakman die mij met veel meer gaat helpen dan eerst aangevraagd. Hij houdt veel rekening met de wensen van de opdrachtgever en met diens portemonnee, is zeer hulpvaardig en betrouwbaar en weet de kanalen om kosteneffectief bezig te zijn. Hij gaat voor kwaliteit, en daar ben ik heel blij mee.
 • Eco-Raam-Deur
  Eco-Raam-Deur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Loo

  Heeft u een offerte van een concurrent ? Bel of schrijf en we zullen proberen het te verslaan! Als je op zoek bent naar een Kozijnspecialist in Westervoort, dan kan Eco-Raam-Deur je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Goede communicatie en snel de klus opgelost. Zeer tevreden.
 • Spoel Allround
  Spoel Allround
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Loo

  Hallo, Spoel Allround timmerwerken is een jong bedrijf, sinds februari 2019 opgestart na 20 jaar als timmerman te hebben gewerkt. Mijn werkgebied is Gelderland, Utrecht, Overijssel, Oost Brabant en Noord Limburg Voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden bent u bij mij aan het goede adres, van het plaatsen van een tv wand tot complete verbouwing van de zolder, geen klus ga ik uit de weg. Uiteraard sta ik ingeschreven bij de kamer van koophandel en zijn alle verzekeringen op orde. Motto: Afspraken zijn afspraken

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Ik ben heel blij met mijn nieuwe voordeur. Bas heeft hem heel netjes geplaatst. Echt een vakman!

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Loo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 346 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Loo

Populaire diensten

Andere vakmensen in Loo

Vind vakmensen bij jou in de buurt