Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Huijbergen

  • Starkohout
    Starkohout
    Beoordeling: 5 van 55538 reviews
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    Wij zijn Jeroen, Koos en Dirk van Starkenburg. Onze specialisatie is het op maat maken van paneeldeuren en het plaatsen van deze deuren met nieuwe kozijnen indien nodig. Ook repareren wij oude deuren of vervangen dichte panelen door glas panelen. Hangen nieuwe deuren af. Verhelpen problemen met niet sluitende deuren, plaatsen valdorpels en nieuw hang en sluitwerk. Lambrisering en keukendeurtjes op maat. Zie onze website voor meer info. Zoek op onze naam.

    Laatste review:
    Binnendeur plaatsen of vervangen-
    Deur is heel netjes geplaatst, ging erg vlot en de heren waren heel vriendelijk. Ik wilde graag dat zij ook naar een andere deur keken omdat het deurbeslag niet goed zat, dit was geen enkel probleem en hebben ze ook netjes afgewerkt. Ontzettend tevreden met Starkohout! Bedankt heren
  • Pussart onderhoudswerken
    Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    Ben je op zoek naar een Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman? Dan kun je in Hoogerheide bij Pussart onderhoudswerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

    Laatste review:
    Buitendeuren repareren-
    Snel, vriendelijk en vakkundig. Kon de terrasdeuren niet repareren want had daar niet de juiste materialen voor. Andere deur en raam naar volle tevredenheid gemaakt.
  • Rens Interieur & Afbouw
    Rens Interieur & Afbouw
    Beoordeling: 4.2 van 54.2528 reviews
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    wij zijn een bedrijf wat bijna alles kan met hout . of het nu gaat om trappen of kozijnen . maar ook keukens en kastenwanden in blank hout of in kleur gespoten . alles gebeurt in eigen beheer . wij staan u dan ook graag te woord als u vragen heeft . groet gerry rens

    Laatste review:
    Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
    zeer tevreden over het geleverde werk,is een vakman die zijn vak verstaat en alles netjes gemonteerd en glas gezet.een aanrader dus,gerry bedankt voor je werkzaamheden en mocht er ooit weer eens een klus zijn,weet ik waar ik moet zijn
  • R&C glas en montage
    R&C glas en montage
    Beoordeling: 5 van 5555 reviews
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    Wij zijn een jong en dynamisch glasinstalateursbedrijf met enthousiaste werknemers. Waarom dynamisch? Omdat de ontwikkelingen ook in de glasbranche niet stilstaan, en wij deze nauwlettend volgen zodat wij onze klanten altijd een advies op maat kunnen bieden.

    Laatste review:
    Glas zetten of vervangen-
    Vakkundige mensen, netjes geplaatst en afgehandeld. Ook direct de deuren afgesteld en gratis tochtstrips geplaatst. Zodat wij het meeste rendement zouden halen uit ons nieuwe glas en isolatie.
  • C. Stander Timmerwerken
    C. Stander Timmerwerken
    Beoordeling: 4.7 van 54.75213 reviews
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    Klusbedrijf Carlos Stander richt zich met name op klussen in en rondom het huis/bedrijfspand.

    Laatste review:
    Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
    Meneer stander, hebben wij voor de tweede keer aangenomen voor het uitvoeren van een klus. Vergeleken met andere, levert hij perfecte resultaten af, tegen een aannemelijke prijs. Plus hij ruimt alles netjes op. Tot de volgende klus! Bedankt!
  • Marcin Kwaliteit
    Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    Marcin Kwaliteit kan je helpen met je Timmerman klus in Oudenbosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Marcin Kwaliteit om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

    Laatste review:
    Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
    Goed contact gehad met Marcin. Deskundig in zijn vak, erg vriendelijk en behulpzaam. Alles geleverd en geplaatst als afgesproken, netjes werk afgeleverd en netjes opgeruimd achtergelaten.
  • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
    P.J. Bednarz Klussenbedrijf
    Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    Voor de afgelopen 11 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

    Laatste review:
    Buitendeuren repareren-
    Uitstekende service, een echte vakman. Heeft de buiten schuifdeur voor ons gerepareerd.
  • Ray's bouw
    Ray's bouw
    Beoordeling: 5 van 5554 reviews
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    Goede dag , Ik heet Raymond Heesterman en ik ben in 2016 mijn timmer/klus bedrijf begonnen genaamd "Ray's bouw". Ik heb voor timmerman geleerd en mijn diploma's heb ik in bezit. Ik wist als kind al wat ik wou doen , en dat is dingen bouwen. Na het behalen van mijn opleiding (1997) ben ik bij verschillende bouwbedrijven in dienst gegaan en heb met heel veel plezier mijn werk kunnen uitoefenen. Maar ik zat altijd te dromen om een eigen baas te zijn en daar heb ik toen voor gekozen. Ik heb vrijstaande huizen mogen bouwen. Oplossen van problemen bij een project van een aannemer. Onderhoud in woningbouw,(zakelijk/particulier),bedrijven, Ziekenhuizen , scholen en zelfs de industrie . De afgelopen jaren als zzp zijn me goed bevallen en ik ben nog lang van plan om dit te doen. Ik heb een kleine werkloods waar ik dingen kan voorbereiden voor een bepaalde klus. Voor mij is dit een wens geweest die is uitgekomen. Ik vind het fijn om mensen te helpen met klussen waar ze weinig tijd of verstand van hebben. Hopelijk kan ik ook u helpen met klussen in en rond het huis. Ik denk dat ik wel wat over mezelf heb kunnen uitleggen. Dus heb je als opdrachtgever nog een mooie klus voor mij , dan kom ik met heel veel passie en plezier naar u toe! Tot snel! Raymond Heesterman . Ray's bouw.

    Laatste review:
    Serre (ver)bouwen-
    Raymond kon snel langs komen om te kijken wat er moest gebeuren. Ook kon hij de klus ( een betere afschot maken dak serre, omdat er veel water op bleef staan) binnen enkele dagen realiseren. Raymond is een vriendelijke, handige man en een harde werker. Het resultaat: meer afschot zoals beloofd, een hele verbetering. Bedankt Raymond!
  • Arwani Glas
    Arwani Glas
    Beoordeling: 5 van 5551 review
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    Arwani Glas kan je helpen met je Glaszetten klusjes. Eerst komen wij om te meten en de klusje te bespreken . Daarna maken we een afspraak met u om het glas te zetten. Neem direct contact op met Arwani Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  • Witold Listowski
    Witold Listowski
    Beoordeling: 4.2 van 54.2523 reviews
    Kozijnspecialist in Huijbergen

    Hallo, ik ben een bouwbedrijf sinds 2014 in Nederland, 20 jaar ervaring in Polen. wij verkopen ramen rechtstreeks van een raamfabriek uit Polen Ons handelsmerk is de hoge kwaliteit van onze producten. We hebben het meest ontwikkelde netwerk van verkoopkanalen op de internationale markt, waardoor we zeer snel waarderingen voor u kunnen uitvoeren, adviseren door te luisteren naar uw behoeften, helpen bij het kiezen van de juiste vensters. Ons assortiment omvat PVC-ramen, dakramen, deuren, rolluiken, horren, binnendeuren en schuifdeuren. Wij garanderen korte levertijden, prijsstabiliteit, hoge kwalificaties en ervaring van medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de montage. Omdat ik fulltime werk, wordt het werk in de avond- en / of weekenduren uitgevoerd. Dit kan voor u als klant voordelig zijn.

    Laatste review:
    Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
    De deur,kozijn, keralit gevelpanelen en rolluiken zijn heel erg mooi en goed geplaatst. Witold en zijn team zijn heel erg professioneel en ze werken alles netjes af! Wij zijn heel erg tevreden.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Huijbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 238 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Huijbergen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Huijbergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt