Vind Interieur ontwerpers in Huijbergen

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Huijbergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Huijbergen

 • Martijne Interieur
  Martijne Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Interieur ontwerper in Huijbergen

  Martijne Interieur is een ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We ontwerpen woninginrichtingen én kantoorinrichtingen. Je kunt als klant zelf bepalen in hoeverre wij mee- helpen en denken. Dit geldt zowel voor herinrichtingen en verbouwingen als uit- /opbouwen. Van ontwerp tot bouwtechnische tekeningen en bestellen van alle items. Hierbij kunnen we 3D beelden maken om de beoogde indeling en sfeer te visualiseren. Naast bouwkundige en stylings gerelateerde werkzaamheden, ontwerpen we ook specifieke maatwerk oplossingen, zoals tv-meubels, zitbanken, multifunctionele kasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op de website van martijne-interieur staat een selectie gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Zo krijgt u een indruk van wat wij zowel doen. Martine Barnhoorn Martijne Interieur

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Ontzettend blij met het werk van Martine voor ons nieuwe kantoor! Zij luisterde goed naar wat wij zochten en kwam met mooie designs en oplossingen binnen een zeer korte termijn en binnen ons budget. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • J.J.M.J Design

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Huijbergen

  J.J.M.J Design kan je helpen met je Ontwerper klus in Wouwse Plantage en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuinontwerp, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met J.J.M.J Design om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Fiboad
  Fiboad

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Huijbergen

  Heb je een Aannemer nodig in Bergen op Zoom of omgeving? Fiboad kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Designed by DAPHNE
  Designed by DAPHNE

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Huijbergen

  Hi! Mijn naam is Daphne, eigenaresse van Designed by DAPHNE. Ik help u graag met een interieuradvies. Ik maak hierbij 2D en 3D-ontwerpen. In overleg maak ik een kant en klare shoppinglist omtrent meubels, verlichting, accessoires, wandbekleding etc. Neem vooral een kijkje op mijn website of social media voor meer informatie of om te zien waar ik mee bezig ben (geweest)!

  Kom in contact
 • Van dijk tot interieur
  Van dijk tot interieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Huijbergen

  Wil jij je graag het lekkerst voelen in je eigen huis? Thuiskomen in een warm nest? Een omgeving hebben waar heel het gezin kan genieten? Gebruik maken van een thuiswerkplek waar je creatiever en productiever bent dan waar dan ook? Daar wil ik graag aan bijdragen! VAN DIJK TOT INTERIEUR bied je interieuradviezen en realisering, om een omgeving te creëren die echt bij JOU past. Dus merk jij dat jou huis nog niet helemaal aanvoelt hoe je graag zou willen, of dat je praktische oplossingen mist? Neem dan contact op.

  Kom in contact
 • ML Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Huijbergen

  ML Dienstverlening is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Bergen op Zoom en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuinontwerp, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Klusbedrijf Robert de R.
  Klusbedrijf Robert de R.
  Beoordeling: 3.7 van 53.7515 reviews
  Interieur ontwerper in Huijbergen

  sinds 1995 zelfstandige in bouw en verbouw voldoende collega`s om div werken die door vakmannen uitgevoerd dienen te worden te benaderen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Robert heeft een opbergbox voor tuinkussens en een tuintafel vakkundig en naar tevredenheid gemonteerd. Ik beveel hem zeker aan.
  Kom in contact
 • ROXEN Engineering
  ROXEN Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Huijbergen

  Heeft u interesse in nieuwbouw of een renovatie? Of bent u gewoon op zoek naar een ontwerper/tekenaar? Ongeacht uw voorkeur en belangen, het doel is hetzelfde: een uitvoerbaar ontwerp realiseren dat in lijn ligt met uw wensen en ideeën. Laat u inspireren in de mogelijkheden voor uw situatie en neem de regie in eigen hand.

  Laatste review:
  Prima bedrijf , snelle communicatie en snel geregeld
  Kom in contact
 • MJ.Interiors
  MJ.Interiors

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Huijbergen

  MJ.Interiors is een interieurconceptenbedrijf en is de helpende hand bij het ontwerpen van een nieuw interieur. Een passend advies die volledig aansluit bij je eigen woonwensen maakt een huis een thuis. Met oog voor detail en eigen werkwijze maakt MJ.Interiors een origineel en tijdloos advies.

  Kom in contact
 • Dura-Tech

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Huijbergen
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Huijbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Huijbergen

Andere vakmensen in Huijbergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt