Vind Interieur ontwerpers in Krabbendijke

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Krabbendijke? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Krabbendijke

 • Pater Enterprise
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  Een gedreven en secuur technisch persoon die in oplossingen denkt. 5 jaar ervaring in techniek en bouw met een afgeronde studie op niveau 4. Gewend aan tijdsdruk en eisen op hoog niveau, maar stelt realistische grenzen. Houdt enorm van 'ja is ja' en zal zich daarom aan tijden en afspraken houden. Project is pas voltooid als de klant tevreden is met het eindresultaat.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Duidelijke communicatie, heel vriendelijk, het werk netjes en goed uitgevoerd. Aanrader!
 • InhouseVision
  InhouseVision

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  InhouseVision is een veelzijdig bedrijf wat zich bezig houdt met Interieur en styling. Interieuradvies voor particulieren en bedrijven, maar ook allerlei styling opdrachten uitvoert. Of het nu voor een event is of voor een bruiloft, alles is mogelijk. De kracht van InhouseVision is het vertalen van iemands persoonlijkheid in het interieur. Uw werkelijke interieur wordt nog mooier dan u zich had voorgesteld!

 • Fruitteeltbedrijf C. Harthoorn VOF
  Fruitteeltbedrijf C. Harthoorn VOF

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  Voor het onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres.

 • NH3D
  NH3D
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  Logisch, mooi en praktisch. De drie uitgangspunten voor ieder ontwerp dat gemaakt wordt. Wij zijn een klein bedrijf dat sinds 2011 ontwerpt, bouwkundig advies geeft, bouwkundig tekenwerk, rekenwerk en 3 dimensionale animaties verzorgd. Wij helpen, ondersteunen en adviseren bij het bedenken, uitwerken, verbeelden en promoten van uw project.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Heel snel en vakkundig werk afgeleverd. Echt super! Goede communicatie.
 • Van dijk tot interieur
  Van dijk tot interieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  Wil jij je graag het lekkerst voelen in je eigen huis? Thuiskomen in een warm nest? Een omgeving hebben waar heel het gezin kan genieten? Gebruik maken van een thuiswerkplek waar je creatiever en productiever bent dan waar dan ook? Daar wil ik graag aan bijdragen! VAN DIJK TOT INTERIEUR bied je interieuradviezen en realisering, om een omgeving te creëren die echt bij JOU past. Dus merk jij dat jou huis nog niet helemaal aanvoelt hoe je graag zou willen, of dat je praktische oplossingen mist? Neem dan contact op.

 • Zwalua Houtbewerking
  Zwalua Houtbewerking

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  Ik ben Henk Zwalua, 53 jaar, ben scheeps- en interieurtimmerman en sinds 2008 zelfstandig ondernemer. Mijn specialiteit is fijne houtbewerking, zoals jacht- en interieurbetimmering. Verder kan ik meubels maken, trappen op maat maken, vloeren leggen, kastenwanden maken, keukens plaatsen en alles wat u op maat gemaakt wil hebben van hout. In overleg is bijna alles mogelijk!

 • MJ.Interiors
  MJ.Interiors

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  MJ.Interiors is een interieurconceptenbedrijf en is de helpende hand bij het ontwerpen van een nieuw interieur. Een passend advies die volledig aansluit bij je eigen woonwensen maakt een huis een thuis. Met oog voor detail en eigen werkwijze maakt MJ.Interiors een origineel en tijdloos advies.

 • ROXEN Engineering
  ROXEN Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  Heeft u interesse in nieuwbouw of een renovatie? Of bent u gewoon op zoek naar een ontwerper/tekenaar? Ongeacht uw voorkeur en belangen, het doel is hetzelfde: een uitvoerbaar ontwerp realiseren dat in lijn ligt met uw wensen en ideeën. Laat u inspireren in de mogelijkheden voor uw situatie en neem de regie in eigen hand.

  Laatste review:
  Prima bedrijf , snelle communicatie en snel geregeld
 • Fiboad
  Fiboad

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  Heb je een Aannemer nodig in Bergen op Zoom of omgeving? Fiboad kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Designed by DAPHNE
  Designed by DAPHNE

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Krabbendijke

  Hi! Mijn naam is Daphne, eigenaresse van Designed by DAPHNE. Ik help u graag met een interieuradvies. Ik maak hierbij 2D en 3D-ontwerpen. In overleg maak ik een kant en klare shoppinglist omtrent meubels, verlichting, accessoires, wandbekleding etc. Neem vooral een kijkje op mijn website of social media voor meer informatie of om te zien waar ik mee bezig ben (geweest)!

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Krabbendijke

Andere vakmensen in Krabbendijke

Vind vakmensen bij jou in de buurt