Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Angeren

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95193 reviews
  Kozijnspecialist in Angeren

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Goed geholpen
 • Sunteq Zonwering
  Sunteq Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Kozijnspecialist in Angeren

  SUNTEQ Zonwering, al 25 jaar ervaring in reparaties en onderhoud aan rolluiken en zonwering

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Vakmanschap en Service met hoofdletter S
 • Star Bouw en Timmerbedrijf
  Star Bouw en Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5541 reviews
  Kozijnspecialist in Angeren

  Welkom bij Star bouw en timmerbedrijf Verbouw, onderhoud, badkamers renovatie. Dé specialist in al uw timmerwerk!, keuken, kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, gevelbekleding, screens, rolluiken, het leggen van een vloer, het afhangen van een deur, het plaatsen van een dakraam en alle ander timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Woonde toevallig om de hoek. Klus kon daar door snel. Alles was gauw duidelijk.
 • Eco-Raam-Deur
  Eco-Raam-Deur
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Kozijnspecialist in Angeren

  Heeft u een offerte van een concurrent ? Bel of schrijf en we zullen proberen het te verslaan! Als je op zoek bent naar een Kozijnspecialist in Westervoort, dan kan Eco-Raam-Deur je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Mijn houten kozijnen, glas en deur zijn vervangen door Damian, kunststof kozijnen met dubbel glas zijn geplaatst. Communicatie verliep goed, snelle reactie, goed overleg. Vriendelijke harde werker. De klus is goed uitgevoerd ondanks het feit dat het tegen zat en het daardoor een lange werkdag werd. Laatste puntjes zijn op een andere dag uitgevoerd.
 • Fattoumklusbedrijf
  Fattoumklusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Kozijnspecialist in Angeren

  Fattoumklusbedrijf kan je helpen met alle klussen, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, tuineren ... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Ik had een aantal klusjes in huis. Dhr. Ali is zeer netjes, doet zijn werk heel goed en is heel vriendelijk. Ik ben zeer tevreden, Bedankt!
 • Krechting Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Angeren

  Voor al uw timmer werkzaamheden.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Netjes werk afgeleverd! Kozijn is goed vervangen
 • DK Schilderwerken
  DK Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in Angeren

  Heb je een Schilder, Klusbedrijf, Behanger, Glaszetter nodig in Bemmel of omgeving? DK Schilderwerken kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Klusbedrijf, Behanger, Glaszetter voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  We zijn erg enthousiast over DK Schilderwerken. Onze muren zijn strak in de verf gezet. Daniel en Niels zijn fijne mannen en prettig in de omgang. Netjes, flexibel en punctueel. We bevelen ze een ieder aan! Veel dank Daniel en Niels!
 • Corstiaans glazeniers
  Corstiaans glazeniers
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Kozijnspecialist in Angeren

  Corstiaans Glazeniers is een jong bedrijf vol ervaring. Gespecialiseerd in het maken en restaureren van glas in lood, plaatsen van glas in nieuwbouw tot rijksmonument. Isolatieglas plaatsen in stalen kozijnen en deze afwerken met een speciale stopverf op kitbasis.Werken met isolatieglas met een gekleurde spouw(vroeger altijd zilverkleurig) wit, gebroken wit of zwart vanaf 8mm dik is voor ons normaal Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor spiegels, zandstraalwerk, glas reparatie in meubels, plaatsen douchewanden etc.etc. Glas in lood kan aan huis gerepareerd worden mits het betreffende paneel voldoende stevigheid heeft. Werk wordt met passie uitgevoerd en er wordt altijd gestreefd naar een hoge afwerkingsgraad. Tot snel! Coen Corstiaans

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Coen heeft de klus echt heel netjes uitgevoerd. Ook een fijne partij om mee samen te werken, aanrader!
 • Eikelboom bouw en advies
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Kozijnspecialist in Angeren

  Eikelboom bouwadvies Eikelboom bouw en advies bestaat uit 2 onderdelen; - Klusbedrijf de Eik: een allround klusbedrijf - Eikelboom bouwadvies: inspectie en advisering bij bouwfouten

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Klus verlies zoals besproken en verwacht. Dhr Eikelboom is een aanrader. Echt een vakman.
 • Klus- & Onderhoudsbedrijf Pranger
  Klus- & Onderhoudsbedrijf Pranger
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Kozijnspecialist in Angeren

  Beste lezer, Welkom bij Pranger Bouw en Kozijnen, een toonaangevend bouwbedrijf geleid door vader en zoon met gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector. Bij Pranger Bouw en Kozijnen richten we ons voornamelijk op het plaatsen van hoogwaardige kunststof kozijnen, schuifpuien en voordeuren met HR++ glas. Onze specialisatie in het leveren en installeren van kunststof kozijnen gaat hand in hand met ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. Wij bieden een compleet totaalpakket aan, waarbij we niet alleen de kozijnen leveren, maar ook zorgen voor vakkundige installatie en afwerking. Dit totaalpakket onderscheidt ons van de rest, omdat wij streven naar een naadloze en zorgeloze ervaring voor onze klanten. Bij Pranger Bouw staan we bekend om onze transparante werkwijze, heldere communicatie en het gebruik van hoogwaardige materialen. Onze klanten waarderen onze professionele aanpak en betrouwbaarheid bij elke stap van het proces. Naast het plaatsen van kunststof kozijnen bieden wij ook een breed scala aan andere bouw- en onderhoudsdiensten, waaronder aanbouw, dakkapellen, stucadoorswerk, en nog veel meer. Met ons als uw partner kunt u vertrouwen op vakmanschap en expertise van het hoogste niveau. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Ontdek zelf waarom Pranger Bouw de beste keuze is voor uw bouwproject. Met vriendelijke groet, Pranger Bouw en Kozijnen

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Na opdracht hebben te gegeven voor het vervangen van 4 kozijnen zijn deze werkzaamheden na 5 weken al uitgevoerd. Zeer prettige ervaring gehad met het bedrijf en de werknemers. De kozijnen zijn van een hoge kwaliteit. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Angeren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 403 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Angeren

Populaire diensten

Andere vakmensen in Angeren

Vind vakmensen bij jou in de buurt