Vind glaszetters in Sweikhuizen

Op zoek naar glaszetters in Sweikhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Sweikhuizen

 • Stevens Glas - BM
  Stevens Glas - BM
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Sweikhuizen

  Specialist in glas en isolatie Bij Stevens glas, bouw en montage gaan wij geen klus uit de weg. Of het nu gaat om glas, isolatie of een bouw project, een renovatie of nieuwbouw. Bij ieder project staan wij voor jullie klaar. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij samen met de beste leveranciers in glas en kozijnen. Daarnaast staat wij niet voor snelle verkooppraatjes, maar staan wij voor eerlijke tekst en uitleg. Met de producten van Stevens glas, bouw en montage heeft u tevens een minimum aan onderhoud. En heeft u onverhoopt toch een 'probleem'? Dan belt u ons toch gewoon even? Want daar staan wij voor: service, kwaliteit en eerlijkheid.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Deskundig advies, goed werk afgeleverd en betrouwbaar. Tevreden met het resultaat.
 • Rose Bouwservice
  Rose Bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Glaszetter in Sweikhuizen

  Welkom bij Rose Bouwservice, Hier bent u op het juiste adres in Zuid-Limburg voor al u klussen uit de bouw sector. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Schilderen is onze kwaliteit en werken wij daarom ook met hoge kwaliteit verf en kwaliteit herstel materiaal. Het is bij ons ook mogelijk een verf technisch advies te laten maken door een verf specialist van het merk verf waar wij mee schilderen. Ook is het mogelijk om door ons uw woning te laten latex spuiten of zelfs houten delen binnenhuis te laten spuiten in kleur. Wij houden ons ook bezig met binnen en buiten huis renovatie. Ons bedrijf heeft kennis in wat wij doen en willen onze kennis dan ook graag met de klant delen. Verder voorzien wij u ook graag van een mooie set zonnepanelen voor een betere toekomst.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Duidelijke communicatie
 • BSB
  BSB
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Glaszetter in Sweikhuizen

  BSB kan je helpen met diverse klussen. Zij staan klaar om al je vragen over Systeemplafonds, Systeemwanden,Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Ikea Meubels monteren, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen, Afzuigkap installeren of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, kleine klussen. Te beantwoorden. Neem direct contact op met BSB om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Diverse klussen gedaan in woning van mijn dochter! Louis is kundig en komt zijn afspraken na, wij zijn tevreden. Binnenkort komt hij nogmaals voor montage werkzaamheden
 • Melo Montage Service
  Melo Montage Service
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Glaszetter in Sweikhuizen

  Wij bieden de montage aan voor terras overkappingen, veranda's en carports. Heeft al een overkapping gekocht dan kunt u contact met ons opnemen voor de montage, heeft u nog geen besteld dan kunt u die ook bij ons bestellen inclusief de montage en levering ervan. We zijn een jong bedrijf die gaan voor kwaliteit, transparantie en de tevredenheid van de klant.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Weer of geen weer, beloftes worden nagekomen. Toppers!
 • Tim Jordens
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Glaszetter in Sweikhuizen

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in timmerwerken , kitwerken en kleine renovatiewerkzaamheden. U kan altijd met ons contact opnemen voor verdere informatie , wij staan u graag te woord voor jullie vragen .

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Tim heeft 11 ramen vervangen. Werkt netjes, overlegt tijdens zijn werkzaamheden over de voortgang. Is voorkomend. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.
 • Fekrastore

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sweikhuizen

  Ik ben een zeer handige klusser die bijna alle Klusjes kan aanpakken. Wat ik niet kan geef ik eerlijk toe

 • Tech Service de Bruijn

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sweikhuizen

  technisch bedrijf werkzaamheden oa: meeste klussen in en om het huis laswerkzaamheden aircoservice leveren plaatsen en onderhouden vve werkzaamheden

 • K A Z Snel spandiensten
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Glaszetter in Sweikhuizen

  K A Z Snel spandiensten kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Geleen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Gaten boren, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met K A Z Snel spandiensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  No Show
 • RA Klus en Dakwerken
  RA Klus en Dakwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2516 reviews
  Glaszetter in Sweikhuizen

  De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever.

  Laatste review:
  Daken en dakgoten overige-
  Uitstekende meedenkende vakman. RA weet wat hij doet en gaat niet over een nacht ijs. Vriendelijk en niet gestrest en altijd goed gehumeurd. Door slechte weersomstandigheden hebben de werkzaamheden wel vertraging op gelopen.
 • Didier Exterieur Projecten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Sweikhuizen

  Een gemotiveerde timmerman die staat voor kwaliteit. Met ruim 10 jaar ervaring in bouwkunde wil ik graag mijn expertise laten zien als zelfstandige. Gespecialiseerd in buiten timmerwerken, vlonders en vloeren, maatwerk in tuin meubilair, constructies en gevelbekleding, afscherming en schutting, pergola, zitkuil, zonweringen etc. Wat betreft binnen werkzaamheden, vraag naar de mogelijkheden, ik ben flexibel. Werkzaam in regio Sittard-Geleen en omstreken

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Snel gereageerd. Ben al bezig met de voorbereiding va het uit te voeren project

4.7

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Sweikhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Sweikhuizen

Andere vakmensen in Sweikhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt