Vind glaszetters in Harskamp

Op zoek naar glaszetters in Harskamp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Harskamp

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95130 reviews
  Glaszetter in Harskamp

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en goed. Keurig op tijd.
 • Van Losenoord Glaszetter
  Van Losenoord Glaszetter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Glaszetter in Harskamp

  Hallo ik ben Wilco van Losenoord en ben in maart 2015 als zzper aan de gang gegaan. Ik ben ruim 20 jaar geleden begonnen met schilderen. Heb het vak van een oude rot in het vak geleerd.Die heeft mij 3jaar onder zijn hoede gehad en alles geleerd.Hiernaast plaats ik ook geregeld glas,andere passie van me. Naast schilderwerk plaats ik ook veel glas.Heb ruime 10jaar ervaring bij een glasbedrijf waar ik gewerkt heb. Laatste jaren plaats ik alleen nog glas omdat ik dat leuker vind om te doen. Van Losenoord Glaszetter.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Afspraak is afspraak. Werkt super netjes. Weet waar hij het over heeft en geeft hierin de juiste adviezen. Echt een aanrader.
 • Henken Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Glaszetter in Harskamp

  Timmerman

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Henken is 2 dagen bij ons geweest om bij ons glas te vervangen naar hr++. Komt zijn afspreken na. werkt goed door. opgewekt en vrolijk. en denkt met je mee en de gehele klus is netjes gedaan.
 • klusbedrijf van den Berg
  klusbedrijf van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Glaszetter in Harskamp

  Wij zijn een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in timmerwerk in en om het huis. wij bieden u een breed aanbod voor uw prijs klasse, Daarom werken wij alleen met de producten die wij zelf leveren, en uiteraard doen wij ons best om u heerlijk te laten leven. Wij werken in een straal van 15km rondom barneveld

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed werk geleverd met het vervangen van gebroken raamglas.
 • Vlastuin Bouw en Houtbouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Harskamp

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Harskamp bij Vlastuin Bouw en Houtbouw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • G. van de Pol dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Harskamp

  Ik ben een ervaren timmerman met als specialisme de houtbouw zoals veranda's, carports, garages, vlonders etc. Ik kan alle voorkomende timmerklussen aannemen. Ook grond en straatwerk kunnen we voor u uitvoeren.

 • Disuelto

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Harskamp

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Harskamp of omgeving? Disuelto kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Nail bouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Glaszetter in Harskamp

  Timmerman

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Isolatie goed geplaatst. Deur niet helemaal waterpas, waardoor er problemen waren met het slot van de deur (sleutel ging er niet uit). Wel erg vriendelijke & behulpzame man.
 • G. Morren Totaalbouw
  G. Morren Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Harskamp

  G. Morren Totaalbouw Voor nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of (bedrijfs)pand. G. Morren Totaalbouw is een klein bouwbedrijf op de Veluwe, dat voornamelijk bouwt in en rondom Gelderland. Moeilijke puzzels zien wij als uitdaging. Want het gaat om vakmanschap, kwaliteit en betrokkenheid. Meedenken en meedoen in combinatie met een nuchtere kijk op de bouw is ons streven. Bel ons vrijblijvend op ons nummer of stuur een mail en wij denken graag met u mee. Bekijk ook onze projecten eens op Instagram.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Houd zich aan de afspraken. Werkt netjes en snel.
 • Top's Bouwbedrijf V.O.F.
  Top's Bouwbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.3 van 54.351 review
  Glaszetter in Harskamp

  Top's bouwbedrijf is een allround aannemer die werkzaam is van renovatie en onderhoud tot nieuwbouw van vrijstaande huizen en villa's. Al uw bouwzorgen uit handen, wij regelen uw verbouwing van bouwvergunning tot oplevering. Wij plaatsen aanbouwen, dakkapellen maar ook het bouwen van een opbouw is geen probleem. Liever geen schilderwerk meer? Dan plaatsen we toch kunsttof kozijnen of dakranden voor u.

  Laatste review:
  Netjes werkende mensen. De opbouw heeft veel ruimte gegeven. Door het gebruik van kunststof materialen is de opbouw onderhoudsarm.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Harskamp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 110 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Harskamp

Andere vakmensen in Harskamp

Vind vakmensen bij jou in de buurt