Plaatsen poort
ik vind dat het een mooie poort en dat er een goede service is geleverd. Ook was hij erg meedenkend met me.raadt vakman aanSwalmenRalf linssenplaatsen van schutting en poort
raadt vakman aanDankzij het harde werken van de heren van SA- VE Hout- en Bouwservice, had ik snel n hele mooie schutting. Alle afspraken die ze maken komen…Lees meerGilzevervangen schuttingen na stormschade
raadt vakman aanNa een stormschade is er ontzettend snel geschakeld. Prima overleg en een duidelijke offerte gekregen. 30 meter schutting vervangen inclusie…Lees meerBredaEdwin slingerlandSchutting en poorten leveren en plaatsen
raadt vakman aanOndanks het stormachtige weer, gingen de mannen van Sa-Ve vol goede moed aan de slag om voor ons een schutting te plaatsen. De reden dat ik …Lees meerGeldermalsenRobert MohrmannHerstellen schutting na storm
raadt vakman aanSuper dienstverlening. Ondanks het feit dat men op grote afstand van mijn woonplaats aan het werk was, zijn ze toch nog in de avond langs ge…Lees meerUdenPlaatsen schutting met betonnen onderkant
Ben erg tevreden over de opgeleverde schutting. Deze mannen weten hoe het moet. Snel en goed.raadt vakman aanAmersfoortKarel LaarTuinkast geïntegreerd onder overkapping
Prima werk geleverd! En dit voor een prima prijs!raadt vakman aanEdeLentingleggen van een houten vlonder (terras)
Uitstekende service voor een mooie prijs! Vakwerk afgeleverd...Bedankt mannen!raadt vakman aanIJsselsteinHenny Bos