Sa-Ve Hout- en Bouwservice
Beoordeling: 4.6 van 54.65123 reviews

• Wim, Almere
    Beoordeeld op 14 okt 2015
    Tuinschutting
    Volgens afspraak goed, vakkundig en netjes de schutting gemonteerd. Marco denkt met je mee.
  • Herman, Utrecht
    Beoordeeld op 13 okt 2015
    schutting plaatsen (rechte tuinscherm van 1.80 x 1.80
    Goed gewerkt mannen. ik ben zeer tevreden en de buren ook. Alles volgens afspraak. Als oud docent krijgen jullie het cijfer 9 van mij. Mijn volgende klus ligt al bij jullie. Succes. Herman Soeltaansingh. Utrecht.
  • Anoniem, Druten
    Beoordeeld op 13 okt 2015
    12 meter schutting plaatsen en evt afvoeren huidige schutting
    De communicatie verliep in het begin wat moeizaam, maar dat leek ook te liggen aan het mail-systeem van Werkspot. De klus is uiteindelijk prima uitgevoerd ondanks dat het gaande weg bleek dat het toch wat meer werk was door puin en wortels in de grond.
  • Karin & Bernie, Venlo
    Beoordeeld op 12 okt 2015
    coniferen verwijderen / afvoeren en schutting plaatsen 15 meter
    Super vakmensen hebben een echt grote klus in een dag geklaard. Ondanks het super hete weer hebben de mannen heel hard gewerkt tot het klaar was Mannen nogmaals bedankt voor het vakkundig werk dat jullie geleverd hebben
  • Niek, Velp
    Beoordeeld op 12 okt 2015
    Schutting met extra brede poort
    Dit bedrijf heeft snel en professioneel werk geleverd, met goed en persoonlijk advies. Ze hebben me zelfs een duurdere optie uit het hoofd gepraat en alles netjes voor mij op maat gemaakt. Erg blij met mijn schutting
  • fred, Bunschoten-Spakenburg
    Beoordeeld op 25 jun 2015
    Beton, houten schutting plaatsen
    Prima werk geleverd!!! Alle afspraken werden netjes nagekomen en keurig netjes opgeleverd nogmaals bedankt mannen!
  • Anoniem, Utrecht
    Beoordeeld op 21 jun 2015
    Schuttingen plaatsen in nieuwbouw project. mogelijk voor 60 woningen!
    Marco en zijn mannen hebben erg netjes werk geleverd bij ons en onze buren! Volgens mij is hij nog volop bezig in ons nieuwbouwproject, maar wij genieten al een aantal weken van onze schutting. De mannen denken goed mee, werken ontzettend nauwkeurig en ook maatwerk is mogelijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld gekozen voor een brede poort ivm onze bakfiets. Aanrader!
  • AJ, Odijk
    Beoordeeld op 16 jun 2015
    Vervangen houten schutting
    Goed vakman. Snel en fllexcibel (laatste moment aanpassingen) een nieuwe schutting.
  • Frank, Dalfsen
    Beoordeeld op 5 mei 2015
    hout beton schutting inclusief plaatsen
    Super!! Fijn contact via de mail en telefoon. Nette prijs en snelle levering. Waren vanmorgen netjes op tijd en hadden binnen drie uur de schutting staan. Super netjes en mooi. We zijn er erg blij mee. Een echte aanrader! ☺