midgetgolfbaan kunstgras verleggen
Netjes, betrouwbaar, duidelijk, vriendelijk en binnen budgetraadt vakman aanIJsselsteinReinier reinierroozeboom@gmail.comPlaatsen van schutting en poort
raadt vakman aanTOP!!! Vrijblijvende offerte opgevraagd en de prijs viel gelukkig mee! Hout-beton schutting laten plaatsen en poort. Van te voren zijn ze la…Lees meerOssSchutting plaatsen
raadt vakman aanVandaag schutting plus poort laten plaatsen. Hartstikke snel en goed geplaatst! Wij hadden een speciaal verzoek geplaatst voor deze datum e…Lees meerNijmegenEllen ArtsVerwijderen van een coniferenhaag van +- 18 meter en plaatsen schut...
Uitstekend. Offerte duidelijk en de rekening ook. Er is met onze wensen prima rekening gehouden.raadt vakman aanBarendrechtVlonderplanken terras achtertuin
Ugur MamakAlles ging naar behoren. Gaande weg wat problemen gehad met ondergrond e.d. Maar goed opgelost door Marco. Ben over het algemeen erg tevred…Lees meerTilburgUgur MamakSchutting Leveren + Plaatsen
raadt vakman aanHebben een schutting in de achtertuin laten plaatsen. Zijn er zeer blij mee en is perfect volgens afspraak gezet! Ook in de voortuin gingen…Lees meerBredaHout-beton schutting plaatsen 59 meter
Uitstekende ervaring. Er is hard gewerkt aan de schutting voor de tuin met een prachtig resultaat.raadt vakman aanArnhemmaryse Vonk