Vind keukenmonteurs in Koudekerk aan den Rijn

Op zoek naar keukenmonteurs in Koudekerk aan den Rijn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Koudekerk aan den Rijn

 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.85100 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Een zeer goed, zeer gedetailleerd en zeer netjes persoon, die het werk beter heeft gedaan dan ik had verwacht.
 • PKW Bouw
  PKW Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  Ik houd me bezig met de assemblage van keukenapparatuur, vaatwassers, koelkasten, ovens, inductie. Ook monteer ik allerlei meubels.Ik heb een VCA

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Keurig op de afgesproken tijd. Werkt keurig en snel. Prima klus. Prijs was ook netjes. Contant afrekenen had de voorkeur.
 • Klusbedrijf WeFixIT
  Klusbedrijf WeFixIT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8565 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik neem alle meubelmontage taken van u over. Van kledingkasten, bedden, bureaus, banken, boekenplanken, stoelen, tafels, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! (English Description) Don't have time and/or do you have two left hands? No problem! I will take over all furniture assembly tasks for you. From wardrobes, beds, desks, sofas, bookshelves, chairs, tables, and more. After I'm done, I leave everything tidy and always make sure my customers are satisfied before I walk out the door. You can count on craftsmanship and professionalism!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Hij was echt Top!
 • Esben Wansleeben
  Esben Wansleeben
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  Ik ben Esben een handige ondernemer die graag met zijn handen bezig is. Voor alle klussen in en rondom het huis waar je zelf niet aan durft, kom ik graag helpen! Ik ben gespecialiseerd in het werken met hout. Maar ook andere zaken als isolatie en installatie doe ik graag! Naast mijn werkzaamheden als klusjesman bouw ik part time houten surfboards, campers en meubels.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Betrouwbaar en komt zijn afspraak na.
 • Meubel Montage Nederland
  Meubel Montage Nederland
  Beoordeling: 5 van 55565 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  Wij zijn vooral gespecialiseerd in het monteren van IKEA Pax kasten, Malm, Brimnes, Hemnes etc in regio Rotterdam. Onze flexibele planning omvat ook avonden en weekenden. Naast Ikea-kasten monteren we ook andere kasten, zoals die van Leenbakker, Jysk en Meubella. Bovendien verzorgen wij extra klussen, zoals het ophangen van gordijnrails en lampen. Wij garanderen voordelig en nauwkeurig werk. Onze vakmensen transporteren en monteren met expertise, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe meubels. Neem gerust contact op voor een zorgeloze oplossing. Team - Meubel Montage Nederland

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel opgelost en fijne contact met Walid. Inbouw douchekraan geïnstalleerd door Jack. Jack is ervaren, vriendelijk en vakkundig. Heeft alles netjes achtergelaten. Ik bevel hen aan!
 • Olly's Agency
  Olly's Agency
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  Deze klusser is een allround vakman en een echte professional. Wat uw wensen ook zijn, deze klusser helpt u snel. Gun u zelf het gemak en schakel hem in voor klussen waar u geen weet van hebt, of simpelweg niet aan toekomt.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Hij heeft snel gereageerd en is de volgende ochtend al gekomen. Het was om een probleem met inbouwapparatuur op te lossen. Hij heeft alles nagekeken en ondanks dat het niet oplosbaar is heeft hij wel goed meegedacht over mogelijke oplossingen.
 • Salo Transport
  Salo Transport
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  Bouw aannemer en klus bedrijf meer dan 30 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  super efficiënt, punctueel en betrouwbaar! altijd weer graag!
 • Azab's Solutions
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  Voor elke klus een oplossing!!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Fijne en snelle afhandeling van de klus. Goede communicatie, betrouwbaar en komt afspraken na. Dank je wel en tot een volgende keer.
 • De vrije smid
  De vrije smid
  Beoordeling: 4.9 van 54.95137 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  De vrije Smid is een combinatie van Loodgieter, installatietechniek en metaalwerkplaats in de plaats Hoogmade. De uitvoerend monteur heeft 35 jaar ervaring in de installatietechniek / loodgieterij en heeft voor alle grote installateurs van Nederland gewerkt in de industrie en bij particulieren. ( bedrijven zoals: Dalkia, Cegelec, Stork, Wolter en Dros, en bij kleinere familie bedrijven in de regio.) De opleiding van de monteur is MTS-werktuigbouw en ben in het bezit van VCA-vol. Tevens is de monteur opgeleid isolatie deskundige en Asbestdeskundige. Als bedrijf zijn we volledig verzekerd voor aansprakelijkheid van de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Erg fijn dat deze snelle en goede vakman paraat kon staan! Radiatoren goed eraf gehaald en goed er weer op gezet na afloop. Ik raad iedereen de vrije smid aan!
 • SaalSal Techniek
  SaalSal Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Keukenmonteur in Koudekerk aan den Rijn

  Electricient en loodgieter, cinnewall, badkamer renovatie

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Zeer vriendelijke man. Reageert snel op berichten. Komt afspraken na. Levert goed werk af.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Koudekerk aan den Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1073 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Koudekerk aan den Rijn

Andere vakmensen in Koudekerk aan den Rijn

Vind vakmensen bij jou in de buurt