Vind Airco installateurs in Koudekerk aan den Rijn

Op zoek naar Airco installateurs in Koudekerk aan den Rijn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Airco installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde airco installateurs in Koudekerk aan den Rijn

 • Groen klimaat techniek
  Groen klimaat techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  Groen klimaat techniek Wij leveren & monteren diverse airconditioning merken en modellen! Voor meer vragen en info neem dan contact met ons op!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Vandaag hebben de professionals van Groen Klimaat Techniek een Haier 3.5kw airco bij mij thuis geïnstalleerd, en ik ben buitengewoon tevreden met zowel het product als de service. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke installatie, straalde het team van Groen Klimaat Techniek professionaliteit uit. De installatie zelf verliep vlekkeloos. De technici werkten efficiënt en nauwkeurig, en zorgden ervoor dat alles netjes werd achtergelaten. Ze gaven duidelijke instructies over het gebruik en het onderhoud van de airco, wat ik erg op prijs stelde. Het was duidelijk dat ze veel ervaring en kennis in huis hebben. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met Groen Klimaat Techniek. Ze hebben echt vakwerk geleverd en ik zou ze zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele klimaatoplossingen. Bedankt, Groen Klimaat Techniek, voor jullie uitstekende service en het verbeteren van mijn wooncomfort!
 • Curned Coolsystem Service&Repair
  Curned Coolsystem Service&Repair
  Beoordeling: 4.6 van 54.65411 reviews
  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  Mijn naam is Edmond Kopra, eigenaar van curned Coolsystem service + repair. Oorspronkelijk kom ik uit Curaçao en daar heb ik ook mijn opleidingen genoten. Ik ben gediplomeerd elektricien en storingstechnicus. Na het halen van mijn diploma. De afgelopen 14 jaar ben ik werkzaam geweest bij kleine en grote bedrijven. Ik ben bij deze bedrijven altijd met mijn handen bezig geweest, veelal als service monteur. Daarnaast ben ik ook blijven leren, ik heb bijvoorbeeld ook het certificaat Remeha specialist behaald. Geen klus is mij te klein of te groot, van plaatsen van hele CV systemen tot verplaatsen van wandcontact dozen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Erg tevreden met de airco en de werkzaamheden die in goed overleg zijn uitgevoerd. Enige verbeterpuntje: het meenemen van de kartonnen dozen en piepschuim afval. Verder was alles top.
 • J.A.V.A. Civil Technical Support
  J.A.V.A. Civil Technical Support
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  De Aircomeester levert, installeert en onderhoudt airco’s voor particulieren en bedrijven. Ook leveren wij verschillende toebehoren aan de installateur. Bij de Aircomeester wordt gewerkt met de best verkrijgbare machines en materialen. Onze medewerkers zijn gekwalificeerde, opgeleide professionals met ervaring. Klantgericht denken, het nakomen van onze afspraken en het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt niet alleen voor onze service, maar ook voor de producten zelf. Daarom werken wij uitsluitend met merkfabrikanten. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op gebied van airco’s. Wij staan garant voor een perfecte, schone en precieze uitvoering van de installatie volgens de installatie-eisen F-gassen verordening van de Europese Unie. De installatie begint bij ons in de planning en ontwerp van airco’s / airconditioning en eindigt met het onderhoud.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Ben zeer goed en correct geholpen en een zeer nette heer
 • Alek Airco Installatie
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  Een klein bedrijf met passie en betrokkenheid. Het belangrijkste is klanttevredenheid, en uitvoering van het werk op het hoogste niveau. hoge kwaliteit Goede prijs

  Laatste review:
  Was een fijne prettige ervaring. Snelle reactie op oproep voor montage airco. Goede afspraken gemaakt duidelijk uitleg over plaatsing denkt mee. Offerte gekregen met goede prijs en zeer snel afspraak gemaskt voor plaatsen is allemaal in 4 dagen beklonken .
 • Zaanburg Koeltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  Zaanburg koeltechniek partner van Nour koeltechniek B.V. Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtkanaal behandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Zaanburg koeltechniek

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Zeer duidelijke communicatie. Airco zeer snel schoongemaakt. Ik raad aan.
 • Slingerland Klimaattechniek
  Slingerland Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  Wij zijn een professioneel bedrijf met al 10 jaar ervaring in de klimaattechniek. Slingerland Klimaattechniek onderscheidt zich door snelle en heldere communicatie, korte wachttijden en uitgebreide service. Wij zijn zowel STEK als VCA gecertificeerd en bieden drie jaar garantie op de installaties.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Vriendelijke mensen, vakkundig en leveren wat ze beloven. Na een brom door mijn platte dak kwamen ze de volgende dag al om het te verhelpen met een andere standaard.
 • Jarno van Tol dienstverlening

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  .

 • Reis Electra Vastgoed B.V.
  Reis Electra Vastgoed B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.85163 reviews
  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  ERKEND Electra/airco camera systeem gecentificeerd klasse 1 wij mogen alles refurbisch specialisten met ruime ervaring.Wij staan klaar voor al uw elektrotechnische werkzaamheden. Wij kunnen met onze ruime ervaring, snel oplossing bieden voor elk vraagstuk. Werkzaamheden: ● Het compleet aanleg van elektriciteit in nieuwe woning of bedrijf. ● Onderhouden en uitbreiden van installatie op elektrotechnisch gebied. ● Alle werkzaamheden omtrent de groepenkast zoals uitbreiden of vervangen. ● Binnen en buitenverlichting in woning en bedrijven. Ook adviseren wij over de geschikte verlichting. ● Electra storing. ● Led verlichting. ● Camera beveiliging systemen ● Deurbel & Intercom video installaties *Airco verkoop met montage merk Fuji electric Merk stille airco en energie zuinig optie bij aankoop: 5jarig onderhoudscontract neemt dan geeft Fuji 5jaar garantie(wij zijn officieel Fuji dealer met Nederlandse distributie en technische ondersteuning en geen cowboy airco's die gekke prijzen schieten en naderhand stuk of onderdeel nodig niet thuis geven alleen monteren en de rest is jou probleem wij zien meer een band met een klant omdat wij ook andere producten leveren die wij graag verkopen. Andere merken op aanvraag. Reparatie van aircos of monteren van aangekochte airco door klant of schoonmaken van airco's met de stoommethode wat 100% bacterieen dood al het andere werkt minder en kan airco

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Arrived as agreed to help with issue, good working knowledge - fixed many issues original installer failed to see - flexible in problem solving, good value - professional in attitude and application of skills, lots of communication prior to job starting - would def use again - this chap knows what’s he’s talking about
 • Koelmax
  Koelmax
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  Koelmax is een erkend installatiebedrijf met veel ervaring en connecties. Wij verkopen, installeren, repareren en onderhouden airconditioning en ventilatie systemen. U heeft 1 aanspreekpunt en we staan altijd voor u klaar. Een hoge luchtkwaliteit door filtering van stof, geuren en bacteriën Koelte in de zomer….warmte in de winter Voor een optimale luchtvochtigheid Energiebesparing Alleen topmerken Eenvoudige infrarood bediening Vrijwel onzichtbaar en geruisloos! 24/7 service Ongeveer 30% goedkoper verwarmen als met een CV installatie!!! Betrouwbaar systeem met 5 jaar garantie

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Zeer snelle response, makkelijke communicatie met duidelijke afspraken die allemaal zijn nagekomen. Klus begon exact op afgesproken tijd en was na drie uur voltooid. Zeer professionele afwerking met een airo unit die niet alleen koel of warm maakt, maar ook zeer stil is. Top job en een expliciete aanrader! Prettig zaken doen met mensen die verstand van zaken hebben.
 • Tek Power B.V.
  Tek Power B.V.

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Koudekerk aan den Rijn

  Wij zijn een duurzaam bedrijf die zich inzet voor de energietransitie naar gasloos wonen en werken. Door betaalbare zonnestroominstallaties aan te bieden, willen wij zo veel mogelijk huishoudens en bedrijven zelf groene stroom laten opwekken. Door goede afspraken en grootschalige inkoop is ons dat gelukt, zonder af te doen aan de kwaliteit. Onze panelen en omvormers voldoen aan de hoogste normen die gesteld worden. Zo is 15 jaar garantie op de panelen vaak standaard. Wij kunnen gerust zeggen, dat we hierdoor de goedkoopste van Nederland zijn. Tek Power wil onze planeet helpen door in te zetten op groene stroom. Door samen met onze klanten de energietransitie aan te gaan, kunnen we mogelijk een deel van de klimaatverandering tegen gaan. De opwarming van de aarde heeft nu al invloed op het dagelijks leven van miljoenen mensen. Dit zal in de toekomst, als we niet ingrijpen, alleen maar toenemen. Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker en betaalbaarder om uw eigen groene stroom op te wekken door middel van zonnepanelen. Deze duurzame oplossing heeft positieve invloed op ons milieu en draagt ook bij aan de werelddoelen voor duurzame ontwikkeling (Sustainable development goals, #13 Climate Action). Niet alleen investeert u in de toekomst van uzelf, maar wij dragen ook een deel van onze inkomsten af voor innovatieve projecten, zoals Justdiggit. Zij maken droog land weer groen, door boeren in Afrika te inspireren en te motiveren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen.

4.8

Top beoordelingen Airco installateurs

Onze Airco installateurs in Koudekerk aan den Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 193 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Airco installateurs in Koudekerk aan den Rijn

Andere vakmensen in Koudekerk aan den Rijn

Vind vakmensen bij jou in de buurt