Vind keukenmonteurs in Kaag

Op zoek naar keukenmonteurs in Kaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Kaag

 • Klusbedrijf WeFixIT
  Klusbedrijf WeFixIT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews
  Keukenmonteur in Kaag

  Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik neem alle meubelmontage taken van u over. Van kledingkasten, bedden, bureaus, banken, boekenplanken, stoelen, tafels, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! (English Description) Don't have time and/or do you have two left hands? No problem! I will take over all furniture assembly tasks for you. From wardrobes, beds, desks, sofas, bookshelves, chairs, tables, and more. After I'm done, I leave everything tidy and always make sure my customers are satisfied before I walk out the door. You can count on craftsmanship and professionalism!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Snel en netjes gewerkt !! Ga ik zeker nog eens bellen
 • Esben Wansleeben
  Esben Wansleeben
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Keukenmonteur in Kaag

  Ik ben Esben een handige ondernemer die graag met zijn handen bezig is. Voor alle klussen in en rondom het huis waar je zelf niet aan durft, kom ik graag helpen! Ik ben gespecialiseerd in het werken met hout. Maar ook andere zaken als isolatie en installatie doe ik graag! Naast mijn werkzaamheden als klusjesman bouw ik part time houten surfboards, campers en meubels.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Betrouwbaar en komt zijn afspraak na.
 • Montagebedrijf N. de Bes V.o.f.
  Montagebedrijf N. de Bes V.o.f.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Keukenmonteur in Kaag

  Wij zijn een ervaren familiebedrijf gespecialiseerd in: -De volledige bouw/renovatie van badkamer en toiletten, denk hierbij aan sloopwerk, installatie van sanitair, tegelwerk, leidingwerk/elektriciteit, kitwerk etc. -Overig tegelwerk -Metselwerk (sierwerk, schoorstenen, buitenmuren) -Bouw van openhaarden (kachels, schouwen). We komen graag bij u langs om vrijblijvend uw wensen te bespreken en een offerte voor u te maken. Ons familiebedrijf bestaat reeds 25 jaar. We zijn betrouwbaar, werken netjes en hebben veel ervaring met een grote verscheidenheid aan klussen. Natuurlijk bieden we altijd garantie op alle werkzaamheden. We zijn pas tevreden als u het bent.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  De klus is uitgevoerd zoals afgesproken en zelfs wat extra’s gedaan in overleg. Vriendelijke, meedenkende en flexibele mannen. Ik ben erg tevreden.
 • C. Verhoef Elektrotechniek
  C. Verhoef Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Keukenmonteur in Kaag

  Mijn naam is Calvin Verhoef Eigenaar van C Verhoef Elektrotechniek Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechnische werkzaamheden Maar kunnen ook andere werkzaamheden regelen zoals. Loodgieterswerkzaamheden Sloop werkzaamheden Stuc Werkzaamheden Tegel Werkzaamheden Mijn bedrijf is gevestigd in roelofarendsveen. Als u de goedkoopste zoekt zoek dan vooral verder. Wij rekenen 45 euro per uur exclusief btw. Ik maak alleen maar gebruik van A merken zoals: Hager, Abb, Attema Ik geef om die reden ook gewoon garantie 12 maanden op alle werkzaamheden 60 maanden op werkzaamheden boven de 1000 euro Mocht u intresse hebben vraag een vrijblijvende offerte aan via whatsapp nummer: 0️⃣7️⃣1️⃣2️⃣3️⃣0️⃣6️⃣9️⃣2️⃣6️⃣ 24/7 bereikbaar

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Alles zeer vakkundig aangelegd. Calvin reageert altijd snel, is duidelijk en denkt mee over de oplossing. Absolute aanrader!
 • Kitchen Improvement
  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews
  Keukenmonteur in Kaag

  Na 13 jaar in midden Nederland werkzaam te zijn geweest ben ik nu verhuisd naar de Bollenstreek / Lisse. Keukenrenovatie is mijn specialiteit maar uiteraard lever en ontwerp ik ook nieuwe keukens. Ik heb jaren lang als meubelmaker gewerkt en ervaring opgedaan bij diverse restauratiespecialisten. Mijn eerdere ervaring als kok in horeca en catering helpen mij om een keuken vanuit een practische werkbaarheid te beoordelen. Naast keukenrenovatie heb ik ook veel ervaring met het maken van meubels op maat, aftimmerwerk zoals open trappen dichtmaken, wanden en plafonds plaatsen en afwerken, electra aanleggen. Het monteren van Ikea keukens is niet mijn ding, daar zijn weer andere vakmensen in gespecialiseerd. Zoekt u iemand met een oog voor detail, die nauwkeurig werkt en een hart voor zijn vak heeft neem dan snel contact op

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Zeer professioneel, goed uitgevoerd. Onze keuken ziet er keurig uit!
 • Cartexbouw
  Cartexbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95134 reviews
  Keukenmonteur in Kaag

  GOED VOORBEREID, IS HET HALVE WERK! EN KWALITEIT IS UW KEUZE.! Welkom op de site van "" Cartexbouw "" BOUW &RENOVATIE& MONTAGE . Als u overweegt een nieuwe keuken OF NIUWE BADKAMER aan te schaffen, kunnen wij u precies vertellen hoe de ruimte die u daarvoor in gedachte heeft, voorbereid dient te worden op de keukenmontage. Dit kan gaan om aanpassingen aan het leidingwerk, de elektra, stucwerk, timmerwerk of een complete verbouwing van de ruimte. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, wij zijn u graag van dienst! Wij zijn een Jong, enthousiast en dynamisch B.V. Wij zijn gespecialiseerd in Renovatie van woningen en Badkamers en keukens Wij bieden de volgende werkzaamheden aan; Elektra, Loodgieter, Timmer, Schilder, Stukadoors, sloop werkzaamheden. Kortom alle bouw en verbouw werkzaamheden in een woning. Waar dient u rekening mee te houden voordat u uw nieuwe keuken kunt laten monteren? Het demonteren, verwijderen en afvoeren van uw bestaande keuken Uw bestaande keuken dient gedemonteerd, verwijderd en afgevoerd te worden. De werkzaamheden die dit met zich mee brengt zijn onder andere afhankelijk van de grootte van uw oude keuken. Vaak dient hiervoor een container gehuurd te worden. De kosten hiervan kunnen wij transparant maken. Het verplaatsen en aanpassen van leidingwerk. Elektra- en loodgieterswerk ten behoeve van uw nieuwe keuken De aansluitingen van apparatuur (gas, elektra), de kraan (waterleiding) en de afvoer van uw oude keuken zullen bijna nooit op dezelfde plek zitten als bij uw nieuwe keuken. De kosten die het met zich mee brengt om dit aan te passen, zullen in hoge mate afhangen van de nieuwe inbouwapparaten en de verschillen t.o.v. de bestaande situatie. Wij brengen deze kosten vooraf voor u in kaart, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Het aanbrengen / aanpassen van voorzieningen ten behoeve van de afzuigkap Op het gebied van afzuiging is veel veranderd. Er zijn tegenwoordig vele mooie en verschillende mogelijkheden. Uw nieuwe keuken kunnen we hier op aanpassen. Bijvoorbeeld door het timmeren van een koof of het aanbrengen van een dakdoorvoer. Deze kosten zijn vaak niet meegenomen in de keukenmontage zelf. Uitbreiding van de meterkast Vooral de overstap op een inductiekookplaat levert vaak capaciteitsproblemen op in de meterkast. Een extra oven kan ook leiden tot uitbreiding van het aantal groepen. Soms, in oude woningen, blijkt dat u toe bent aan een totale vernieuwing van uw meterkast, de kosten zullen dan uiteraard hoger zijn. Onze klanten kunnen gerust zijn omdat we GARANTIE van 2 JAAR bieden op alle verrichte werkzaamheden. Dat houd in dat u verzekerd bent dat als er iets niet naar wensen of afspraak en/of niet vakkundig uitgevoerd is.Staan we aansprakkelijk als dat werkelijk zo is!! Op gebiedt van renovatie en onderhoud hebben we +10 jaar ervaring en als all around klussers hebben we +15 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Cartexbouw reageerde snel op mijn oproep. Vervolgens werd ik snel geholpen. Top!
 • Matex Bouwservice B.V.
  Matex Bouwservice B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Keukenmonteur in Kaag

  U heeft verbouwplannen en bent op zoek naar een bouwbedrijf dat u kan helpen u wensen te laten uitkomen? ..neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Afbouw Verbouw Dakopbouw Timmerwerken Metselwerken Sloopwerk Betonwerk Stucwerk Isolatie Tegelwerk Tuin bestrating Wij hebben groot netwerk met diverse vakmensen, die van uw bouwproject een succes maken

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Excellent service, responsiveness, and going the extra mile to find best solutions. Very happy with the result!
 • van Oossanen Elektra
  van Oossanen Elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Keukenmonteur in Kaag

  van Oossanen Elektra kan je helpen met je Elektricien klus in Leiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met van Oossanen Elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Komt afspraken na. Afzuigkap paste niet precies maar er is toch een passende oplossing gevonden!
 • Vahik Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Keukenmonteur in Kaag

  Ik ben Vahik. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als aannemer. Klanten beschrijven mij als deskundig, eerlijk, betrouwbaar en een echte vakman. Ik denk altijd met mijn klanten mee en zorg ervoor dat het gehele verbouwproces vlot en veilig gebeurt. U kunt mij inschakelen voor al de volgende werkzaamheden: Elektrawerk Loodgieterswerk Timmerwerk Badkamerrenovaties Tegelwerkzaamheden Vloerverwarming aanleggen Schilderwerk Stucwerk Kortom ik kan uw gehele verbouwing begeleiden en verzorgen. Hier staat deskundigheid, veiligheid en duidelijke en eerlijke communicatie altijd voorop. Neem contact op om samen uw verbouwing te bespreken.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Ik ben zeer tevreden over het werk dat Vahik heeft verricht. Het betrof de voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van een keuken. Er is vooraf een inschatting en planning gemaakt van het werk. Omdat ik zelf een deel van de tijd buitenshuis moest werken het hij de beschikking gehad over mijn sleutels. Dat vertouwen heeft hij waargemaakt. Wanneer nodig zocht hij het overleg. Vahik heeft zich er voor ingezet dat de overlast voor buren tot een minimum is beperkt. Na iedere werkdag is de keuken opgeruimd en schoon achter gelaten. Tenslotte: Vahik is een bjizonder vriendelijke man met wie ook nog eens een goed en leuk gesprek gevoerd kan worden.
 • JBM Keuken Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Keukenmonteur in Kaag

  Ik ben Jimmy Brugman kom uit leiden. Sinds 2018 plaats ik keukens en doe ik hier de voorbereidingen voor het installeren van de keuken! Hier aan kunt u denken aan het volgende elektra, water, tegelen. Ook kan ik voor u het gehele pakket met stucen en sausen voor u verzorgen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Snelle afspraak, komt op tijd en voert de klus netjes uit.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Kaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 986 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Kaag

Andere vakmensen in Kaag

Vind vakmensen bij jou in de buurt