Vind Laadpaal installateurs in Kaag

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Kaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Kaag

 • RaTec E-Installatietechniek
  RaTec E-Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Laadpaal installateur in Kaag

  RaTec E-installatietechniek te Zoetermeer is gespecialiseerd in het installeren van groepenkasten, uitbreidingen van groepenkasten, verlichting, elektra voorbereidingen voor keukens, elektra voorbereidingen voor airco en warmtepompen en storingen aan elektra. Ook het plaatsen van camera systemen en laadpalen is mogelijk. Steeds meer klanten vinden RaTec E-installatietechniek via werkspot en internet.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Keurig werk verricht.
 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Laadpaal installateur in Kaag

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Laadpaal is perfect geinstalleerd. Ook geholpen met de software/app! Helemaal top!
 • Verkleij Installaties
  Verkleij Installaties

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Kaag

  Leuk dat u mijn profiel bezoekt. Mijn naam is Jelle Verkleij, en ik ben een in laadpalen en meterkasten gespecialiseerde electricien. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn o.a. de volledige installatie van een laadstation, installatie van een accu/batterij pakket, compleet vervangen van de meterkast of aanpassingen/uitbreiding van de meterkast. U kunt ook bij mij terecht voor bijvoorbeeld storing aan uw huidige laadpaal of meterkast. Ik ben met bijna elke type en/of merk laadpaal bekend. De nieuwe installaties die ik uitvoer zijn volledig conform NEN 3140 en NEN 1010. Ik hoop u genoeg hiermee te hebben geïnformeerd. U kunt voor vragen en een vrijblijvend advies altijd bjj mij terecht. Verkleij Installaties.

 • ASTRATECH
  ASTRATECH
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Laadpaal installateur in Kaag

  Astratech is een geregistreerd bedrijf met ervaren technisch manager die al meer dan tien jaar werkt aan verschillende projecten onder bedrijven zoals TBK in Utrecht, Unica, SDR, Terberg in Amsterdam die zeer succesvol zijn geweest. Astratech doseert alle soorten elektrische installaties, inclusief GSM, RF-installaties om aan de normen te voldoen. ASTRATECH zal u zeer dankbaar zijn om met u samen te werken BIJ ASTRATECH TECHNICI ZIJN NEN 1010, NEN 3041 en VCA gecertificeerd. Hierdoor voldoet uw installatie altijd aan de meest recente en verplichte wet- en regelgeving. Elektra kabels infrezen LED verlichting Lichtsensor Extra groep aanleggen Intercom repareren / plaatsen Kabelgoot aanleggen Krachtstroom aanleggen Laadpaal thuis Trekschakelaar installeren

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  We hadden na telefonisch contact n kijk afspraak gemaakt en de klus met kosten doorgesproken het is zo belangrijk dat je van te voren weet wat je te wachten staat Alle stopcontacten en wandcontactdozen lampen etc in de garage en tuin zijn doorgemeten en tja dan zijn er toch wel wat oudjes bij mn in de garage die door de soms vochtige omgeving niet meer goed werken Eigenlijk was de constructie na32 jaar..niet meer veilig genoeg Na overleg vervangen wat nodig was en n betere en veiliger constructie gemaakt en met de werkende sensor erbij nu ook anders in te stellen Veiligheid en verlichting in je tuin zijn wel belangrijk Hij heeft met geduld goed en duidelijk uitleg zijn werk goed verricht Wie weet benader ik m nog n x voor n klus tzt
 • STAR ELEKTRO
  STAR ELEKTRO
  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
  Laadpaal installateur in Kaag

  Installeren en onderhouden van elektrische installaties voor woningen, gebouwen en bedrijven. Dit omvat het leggen van bedrading, het plaatsen van stopcontacten en schakelaars en het installeren van verlichting. Beleid en wetten 1-Wij garanderen het werk van STAR ELEKTRO Service. 2-Onze opdrachtgever is verzekerd tegen risico's. 3-Facturering in geval van klantverzoek. 4-In geval van overeenstemming over een prijs die niet kan worden gewijzigd, noch verhoging noch verlaging, tenzij meerwerk wordt verricht. 5-Je kunt de opdracht en de afspraak pas twee dagen voor de startdatum uitstellen annuleren. 6-Indien er tijdens de installatie blijkt dat de situatie anders is dan uit de door u aangeleverde informatie en foto's blijkt, dan behouden we ons het recht voor om de installatie te annuleren of een meerprijs te berekenen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Lampen op laten hangen en nieuwe draden laten trekken naar een stopcontact. Alles netjes en snel volgens afspraak uitgevoerd door deze vakman.
 • Data Power B.V.
  Data Power B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95492 reviews
  Laadpaal installateur in Kaag

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met internet en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen uw bedrijfspand met netwerkbekabeling Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP of FTP en eventueel glasvezel kabel. Het aanleggen of verplaatsen van uw glasvezel aansluiting binnen uw bedrijfspand of woning kunnen wij geheel voor u uitvoeren. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de Cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van uw groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie van 1 naar 3 fase met extra groepen of kracht groepen voor inductie koken of een laadpaal. Het plaatsen van wandgoten met wandcontactdozen en netwerkaansluitingen en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise. Het vervangen van de bestaande verlichting naar een LED oplossing kunnen wij ook voor u uitvoeren.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Jaco is een aanrader! Hij reageert snel op berichtjes, is aardig, komt afspraken na en neemt de tijd om de werkzaamheden duidelijk uit te leggen en geeft ook goed advies naar de mogelijkheden/opties.
 • Puls Elektra
  Puls Elektra
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Laadpaal installateur in Kaag

  Wij leveren betrouwbare en en kwalitatieve elektra installaties tegen scherpe tarieven⚡️💡🔌 Onze installaties voldoen aan de wettelijke NEN1010 normen✅ Onze werkzaamheden bestaan uit: - groepenkast vervangen/renoveren - het aanleggen van extra groep(en) - het aanleggen van extra licht- en of stroompunten (inbouw/opbouw) - laadpaal installatie - kookgroep installatie - quooker installatie - spotlampen aanbrengen - ledstrip aanbrengen - armaturen monteren - elektra aanleggen t.b.v. zonnepanelen - en nog veel meer! Tevens hebben wij door jarenlang kennis opgebouwd te hebben in het vak, het netwerk om klussen rond om uw huis uit handen te nemen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Ali is een geweldige vent. Heeft mijn aansluiting (drie fase) keurig netjes in orde gemaakt voor een mooi bedrag. Ik zou Ali bij iedereen aanbevelen. Bedankt nogmaals!
 • Paul Hartman

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Kaag

  Heb je een Elektricien nodig in Sassenheim of omgeving? Paul Hartman kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • To Do R
  To Do R

  Nieuw op Werkspot

  Laadpaal installateur in Kaag

  Ik ben civiel ingenieur en ben al ruim 20 jaar actief in de bouwsector. Ik kan bijna alles in huis repareren. Ook adviseer ik klanten, geef aanbevelingen zodat zij de beste oplossingen kunnen kiezen. Ik spreek vloeiend Engels, mijn Nederlands is basis.

 • Eco-Electric

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Kaag

  Wij zijn een betrouwbare partner voor alle soorten (groene) elektra in en rond het bedrijf en in en om uw huis! We beschikken over een ervaren team van vakmensen zoals elektriciens en installateurs. Dus als u uw bedrijfspand of huis wilt voorzien van groene energie, uw elektrische installatie aan vervanging toe is, u een laadpaal nodig heeft voor uw nieuwe auto of als u graag elektrisch wilt gaan koken, Laat het ons weten!

4.9

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Kaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 27 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Kaag

Andere vakmensen in Kaag

Vind vakmensen bij jou in de buurt