Vind CV installateurs in Kaag

Op zoek naar CV installateurs in Kaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in Kaag

 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95201 reviews
  CV installateur in Kaag

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Good service but very expensive!
 • Mima installatietechniek
  Mima installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  CV installateur in Kaag

  Mima installatietechniek is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Pijnacker en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Airco installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Goede communicatie en klus is snel conform afspraak uitgevoerd.
 • Snoeks klimaatservice
  Snoeks klimaatservice
  Beoordeling: 5 van 55562 reviews
  CV installateur in Kaag

  Ik ben John Snoeks werk sinds 2006 in de verwarmings techniek, Ik ben gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en plaatsen/vervangen van cv ketel. Loodgieters werkzaamheden draai ik ook mijn hand niet voor om. In mijn tekst bied ik altijd aan wat de kosten zullen zijn voor uw aanvraag. U kunt altijd contact met mij opnemen via Nul zes vijf twee drie drie vier negen vijf acht. Hoop graag binnenkort uw cv ketel te onderhouden, repareren of vervangen. Mvg John Snoeks

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  CV ketel onderhoud netjes uitgevoerd. Prettige communicatie en gemaakte afspraken keurig nagekomen. Zeker aan te bevelen vakman! Voor een volgend onderhoud vraag ik Snoeks klimaatservice zeker weer.
 • Van der Steen Klimaat Techniek
  Van der Steen Klimaat Techniek
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  CV installateur in Kaag

  CO Gecertificeerd (nieuwe gasketel wet) Ik lever goed werk conform regelgeving voor een normale prijs. Kwaliteit vakman voor uw klussen op gebied van verwarmingstechniek. Na 10 jaar in loondienst te werken ben ik sinds eind 2023 voor mijzelf begonnen. Ik werk secuur en veiligheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Bij elke ketel door mij geplaatst is het eerste jaar onderhoud gratis!

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Zeer tevreden! De ketel moest vervangen worden en dit heeft Niek binnen een week geregeld, supersnel. Vooraf goed en betrouwbaar advies gegeven waardoor we een goede keuze voor een nieuwe ketel hebben kunnen maken. Aanrader!
 • IM-Akhrif
  IM-Akhrif
  Beoordeling: 4.7 van 54.7589 reviews
  CV installateur in Kaag

  Zelfbewuste, hardwerkende onderhoudsmonteur die bewezen heeft bij te kunnen dragen aan het soepel functioneren van ketels. Als zelfstandig ondernemer neem ik dit vak zeer serieus en wil ik niets liever dan een tevreden klant achterlaten. Het onderhouden van ketels is mijn dagelijks bezigheid en het wordt nooit saai omdat je elke dag iets bijleert. Ook kunt u mij benaderen omtrent het vervangen/plaatsen van zowel gas als water kranen/leidingen. Wilt u uw ketel goed laten onderhouden dan bent u bij ons bij het juiste adres.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede kennis van zaken, van te voren en tijdens het repareren van de kraan. Goede nazorg: uitleg hoe de kraan voorstaan te bedienen, om herhaling te voorkomen en biedt garantie. Klus uiteindelijk iets later uitgevoerd dan oorspronkelijk aangegeven (heeft natuurlijk met beide agenda's te maken) en soms duurde het wat langer voor we een berichtje terugkregen (wat we snappen, want het is superdruk voor alle handige mensen!). We zouden hierom 4,5 ster willen geven, het zijn kleine punten. Heel netjes en vriendelijk. We zijn tevreden en raden hem zeker aan! Nogmaals dank!
 • Allround Renovatie & Onderhoud
  Allround Renovatie & Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  CV installateur in Kaag

  Ik ben Toni toni, ik heb in 2014 mijn bedrijf Allround Renovatie & Onderhoud opgericht. Ik ben gespecialiseerd in elektra, verwarming, loodgieters werkzaamheden en service/onderhoud en storing aan cv ketels en geisers.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en communicatie verliep goed!
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95279 reviews
  CV installateur in Kaag

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Onze CV ketel deed het niet meer dus we hadden dringend een nieuwe nodig. Gelukkig kon Mekki installatie en onderhoud service direct na het eerste telefonische contact langs komen om de situatie te bekijken. 's Avonds kregen wij een offerte en konden de dag erna de benodigde spullen gehaald worden. Op de volgende dag kwamen de twee monteuren alle oude leidingen en aansluitingen vervangen en de nieuwe ketel werd geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie, prijs en de snelle service. We kunnen weer lekker warm douchen en een hele tijd vooruit met onze nieuwe ketel. Bedankt!
 • MGM Installatietechniek
  MGM Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  CV installateur in Kaag

  Ik ben al 21 jaar werkzaam in de installatietechniek. Sinds 2017 ben ik voor mezelf begonnen en vooorheen heb ik veel ervaring opgedaan in vaste dienstverband. Ik heb ruime ervaring met het werken in centrale verwarming, dunwandige-en dikwandige installaties tot zelfstandig opnemen en uitvoeren van de werkzaamheden. Sinds een tijd richt ik mij ook op het aanleggen van warmtepompen. Ik beschik over -vca-leidinggevenden -co-vakmanschap

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Nieuwe cv intergas xtreme met nieuwe vuilafscheider/lucht afscheider/rookgas afvoer en thermostaat laten plaatsen. Prettige snelle communicatie. Galiek is vriendelijk, kundig en legt alles goed uit. Komt afspraken na. Top.
 • M.a.loodgieter en sanitair
  M.a.loodgieter en sanitair
  Beoordeling: 4.9 van 54.95102 reviews
  CV installateur in Kaag

  Hallo, ik ben Mohammed en werk sinds 2017 als ZZP’er onder de naam M.A. Loodgieter en sanitair. Ik heb hiervoor 10 jaar gewerkt bij Freek van Os in Voorschoten.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Mohammed is een topper. Kwam gelijk de cv ketel verstoring verhelpen. Is super eerlijk en transparant mbt de kosten en werkzaamheden. Mohammed kan ik ten zeerste aanraden!!
 • Warmte en zo Installatiebedrijf
  Warmte en zo Installatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 55596 reviews
  CV installateur in Kaag

  **Wie ik ben** Ik ben een jonge ondernemer die veel plezier beleeft aan alles waar creativiteit een rol speelt. Klussen is mijn passie en ik besteed hier graag veel tijd aan. Met ruim 18 jaar ervaring bij erkende installatiebedrijven, heb ik uitgebreide kennis en vaardigheden opgebouwd. Ik heb me onder andere beziggehouden met het aanleggen van totale cv-installaties, het vervangen van ketels, en het installeren van gas- en waterleidingen, boilers en radiatoren. Ik ben in het bezit van diverse vakkundige diploma's binnen de cv-installatiebranche, waardoor ik uw cv-technische opdrachten veilig en betrouwbaar kan uitvoeren. **Waar ik voor sta** Omdat ik mijn werk met plezier doe, streef ik ernaar om een uitstekende klantervaring te bieden. Ik denk met u mee en adviseer u graag over de meest geschikte oplossingen. Daarnaast ben ik niet alleen persoonlijk gecertificeerd, maar is ook mijn bedrijf gecertificeerd (BRL-K25000). Dit kunt u herkennen aan het beeldmerk boven mijn bedrijfslogo in mijn profielfoto’s. Dit beeldmerk staat voor gecertificeerde bedrijven. Als een bedrijf dit beeldmerk niet heeft, is het zeker niet gecertificeerd. Ook kunt u alle gecertificeerd bedrijven in het “register gasverbrandingsinstallaties” website vinden.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Mido werkt erg netjes en secuur, heeft onze nieuwe CVketel goed werkend en naar onze wens afgemonteerd.

4.7

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in Kaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 267 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in Kaag

Andere vakmensen in Kaag

Vind vakmensen bij jou in de buurt