Vind keukenmonteurs in Haastrecht

Op zoek naar keukenmonteurs in Haastrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Haastrecht

 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  I find him very gentle man. The price is very reasonable with high quality of work. I will 100% recommend. Simply - Humble personality, high quality of work done and very reasonable Price!
 • PKW Bouw
  PKW Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  Ik houd me bezig met de assemblage van keukenapparatuur, vaatwassers, koelkasten, ovens, inductie. Ook monteer ik allerlei meubels.Ik heb een VCA

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Goed, op tijd, snel werk.advies: eerst goed Nederlands leren
 • Verbouwingtotaal.nl
  Verbouwingtotaal.nl
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  Verbouwingtotaal heeft al 30 jaar ervaring in (de)monteren van keukens en badkamers. Van slopen, voorbereidingen tot aan de oplevering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in timmerwerk, leidingwerk, tegelwerk, sloopwerk, gaten boren, sleuven frezen, en vele andere voorkomende werkzaamheden. Samen werken aan kwaliteitswerk met een prachtig eindresultaat. Verbouwingtotaal werkt veel samen met vakkundige en gespecialiseerde vaklui, daardoor nemen wij veel uit uw handen en krijgt u één aanspreekpunt, één offerte en één factuur waardoor uw droomproject duidelijk en overzichtelijk voor u wordt. Wij adviseren en begeleiden u graag om u wensen en ideeën in kaart te brengen en uit te voeren tot het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Prima volgens opdracht uitgevoerd
 • Modern Renovation
  Modern Renovation
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  We proberen onze klanten altijd te verrassen met moderne methoden in ons werk, en we garanderen onze klanten dat we altijd aan hun zijde staan en hen steunen, u kunt altijd een afspraak met ons maken door een e-mail te sturen of een WhatsApp-bericht te sturen om langs te komen en over uw werk te praten, we proberen altijd onze klanten tevreden te houden en het werk van ons bedrijf te garanderen, het maakt ons trots dat jullie lid wordt van onze klantenfamilie, We hopen jullie snel te zien. Vriendelijke groeten, Modern Renovation We always try to surprise our customers with modern methods in our work, and we guarantee our customers that we are always by their side and support them, you can always make an appointment with us by sending an email or a message on WhatsApp to visit and talk about your work, we always try to keep our customers satisfied and guarantee the work done by our company, It makes us proud that you become a member of our customer family, We hope to see you soon. Best regards, Modern Renovation

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Ze hebben een keukeneiland voor mij teruggezet. Ze werken heel netjes en professioneel.
 • KGO Klus- en Grondwerken
  KGO Klus- en Grondwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7566 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  Diverse klussen Stucken en schilderen Sanitair Laminaat leggen Kleine elektra Loodgieterswerk Schutting plaatsen Tegelwerk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In het begin verliep alles prima, hij kwam langs voor offerte, kwam op tijd etc. Vriendelijke man ook. Hij had wel een prijzige offerte gemaakt maar kwam ons tegemoet door de offerte aan te passen naar rond de 400 euro fixed price (excl. materiaal, dat kochten wij zelf). Er moesten drie radiatoren worden vervangen, wasmachine en vaatwasser worden aangesloten, een radiator worden verwijderd en een pijpleiding ingekort. Dat verliep minder soepel dan verwacht. Hij werkt behoorlijk langzaam en inefficiënt, dus de tijd liep behoorlijk uit. Alles leek in goed overleg te gaan, maar de verrassing kwam achteraf: bovenop die 400 euro kwamen 17 uren arbeid tegen een uurtarief van € 65,-. Na overleg heeft hij daar 3 uur vanaf gehaald, maar alsnog een gepeperde rekening achteraf van ruim 910 euro moeten bijbetalen. Gezien een eerdere aanbetaling die ik had gedaan (lang verhaal, een stuc-klus die uiteindelijk niet doorging) had ik geen poot om op te staan en wat ik die 910 euro kwijt. Geen aanrader.
 • RB Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55552 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  Wij zijn actief als allround specialist voor alle werkzaamheden mbt keukens plaatsen, loodgieterswerkzaamheden, werken aan elektrische installaties etc.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Top. Snel, goede prijs, duidelijke afspraken. Ook communicatie ging goed.
 • Wallijn
  Wallijn
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  Hoi, Mijn naam is Wesley, meer dan 15 jaar specialist in het monteren van meubels. Als kwalitatieve, gepassioneerde en vriendelijke klusser kan ik u onder andere van dienst zijn met het volgende montagewerkzaamheden: • Linnenkasten; • Zweefdeurkasten; • Ikea Pax kasten; • Maatwerk linnenkasten; • Dressiors; • Wandmeubels; • Boxsprings; • Montage akupanelen; * Diversen handyman diensten. Graag kom ik met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Wesley

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  5,5 meter PAXkasten en 3 ladekasten. Wesley is een hele prettige rustige vakman, punctueel, discreet, had de juiste inschatting gemaakt voor de duur van de klus, prachtige kasten geworden, alles netjes achtergelaten, gaat secuur te werk, heel professioneel, behulpzaam en oprecht, ik raad hem iedereen aan! En ook een eerlijke prijs!
 • Nastronic
  Nastronic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95319 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  Wie zijn wij? Wij zijn al jaren werkzaam in de elektra wereld zowel binnen als buitenshuis. Ons deskundigheid ligt vooral in het installeren van elektra en het verhelpen van storingen. Denk hierbij aan groepenkasten vervangen tot aan kookgroepen aanleggen. Voor goed advies kunt u ook bij ons terecht als u twijfelt over welke product je in huis wilt nemen. Denk hierbij aan welke type inductieplaat tot welke laadpaal het beste bij u past. Ook heel handig met ander soorten klussen interesse ? Dan komen wij graag langs langs voor een eventuele opname. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) (noord-Holland) (Utrecht) en Noord Brabant

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Very happy with the service. Nasser did a great job with setting up induction kooktop and afzuigkap as well as cutting the kitchen stone to adjust to size of induction kooktop. Price is reasonable for the work he put in. He is very friendly person and answers all the questions patiently. I would definitely hire him for future works.
 • Olly's Agency
  Olly's Agency
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  Deze klusser is een allround vakman en een echte professional. Wat uw wensen ook zijn, deze klusser helpt u snel. Gun u zelf het gemak en schakel hem in voor klussen waar u geen weet van hebt, of simpelweg niet aan toekomt.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Hij heeft snel gereageerd en is de volgende ochtend al gekomen. Het was om een probleem met inbouwapparatuur op te lossen. Hij heeft alles nagekeken en ondanks dat het niet oplosbaar is heeft hij wel goed meegedacht over mogelijke oplossingen.
 • Totabouw
  Totabouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Keukenmonteur in Haastrecht

  Totabouw is een bouwbedrijf die alle bouw werkzaamheden zoals Keuken installatie, keukenvoorbereidingen, elektra en loodgieters werkzaamheden, tegelwerken, stukadoorswerken, badkamers, isoleren van woningen en interieurs/ maatwerk. Van een kleine klus tot een groot project wij doen alles met ons vaste netwerk van professionals. wij zijn gespecialiseerd in montages van alle typen keukens en de voorbereidende werkzaamheden van de keukens.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Open en duidelijke communicatie en vakwerk afgeleverd binnen de afgesproken tijd en volgens de offerte. Totabouw heeft vakwerk afgeleverd. Zeer tevreden

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Haastrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 384 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Haastrecht

Andere vakmensen in Haastrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt