Vind isolatiebedrijven in Chaam

Op zoek naar isolatiebedrijven in Chaam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Chaam

 • S.L. Hinfelaar B.V.
  S.L. Hinfelaar B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Isolatiebedrijf in Chaam

  Mijn naam is Stef Hinfelaar. Sinds 2008 ben ik zelfstandig schilder. Naast alle soorten schilderwerk bent u bij mij ook op het juiste adres voor (kleine) renovaties. Wij zijn inmiddels ook zeer ervaren in het isoleren van zolders, en kunnen u de juiste isolering adviseren en uitvoeren met enorme besparingen op uw gasverbruik! En met de juiste meldcode van het gebruikte materiaal kunt U de subsidie aanvragen.Met optrekkend vocht in zowel binnen als buitengevels en kelders bent u bij ons ook aan het juiste adres! Ook het aanbrengen van een trendy beton look in je badkamer, toilet, trap of vloer in 50 verschillende kleuren in onze specialiteit, dus ook het aanbrengen van gietvloeren over bestaande tegels en over bestaand tegelwerk behoort tot de mogelijkheden

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Goede communicatie en komt afspraken na en op korte termijn.
 • Lambert Afbouw
  Lambert Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Isolatiebedrijf in Chaam

  Lambert Afbouw is een bedrijf die gespecialiseerd is in plaatsen van geïsoleerde wanden ,verlaagd plafonds met spotjes, en zolders aftimmeren., We denken met de klant mee en zorgen dat alles naar wens is .We zijn fexibel met de tijd ,ontwerp en de wensen van de klant ,Alvast Bedank en wie weet tot ziens .

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Fijne communicatie en het plafond is zeer netjes geplaatst, alles is kaarsrecht en netjes afgewerkt. Ze denken met je mee wat erg fijn is. Hebben ook andere (kleine) dingen meegepakt. Laten alles netjes achter als ze klaar zijn. Zeker aan te raden!
 • Den Druppel Vochtwering
  Den Druppel Vochtwering
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Isolatiebedrijf in Chaam

  Den Druppel Vochtwering is een bedrijf wat zich specialiseert in vochtproblemen zowel in kelders die blank staan of vochtig zijn ,als optrekkend vocht in de muren waar je vochtige plekken ziet. Wij gebruiken injectie techniek en brengen een volledig vochtwerend scherm aan. Garantie bieden wij voor injectie tussen de 10 en 20 jaar!

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Danny komt afspraken na en levert goed en deskundig werk.
 • Dutch Civil Projects B.V.
  Dutch Civil Projects B.V.

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Chaam

  Dutch Civil Projects BV Aannemingsbedrijf voor Civiele-, Bouw en onderhoudswerkzaamheden. 25 jaar ervaring in GWW, Bouw en Industrie. Grond- en straatwerk, infra en rioleringen, terreinimrichtingen. Nieuw-, verbouw en onderhoud van woningen en vastgoed. Totaalaannemer voor GWW, bouw en industrie.

 • Bouw- en onderhoudsservice ABG
  Bouw- en onderhoudsservice ABG
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Isolatiebedrijf in Chaam

  Bouw en onderhoudsservice ABG, Gespecialiseerd in verbouwingen, timmer- en schilderwerk. Met vriendelijke groet, Richard Havermans

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Richard heeft vorig jaar de vlonders geplaatst. In eerste instantie verliep dit goed. Naar verloop van tijd toen er herstelwerkzaamheden onder de garantie uitgevoerd moesten worden ontstonden de strubbelingen. Onvoorbereid. Moeilijk afspraken te plannen, niet meer reageren. Kortom: waardeloos. Inmiddels verzoek bij Dhr. Havermans neergelegd tot het betalen van herstelwerkzaamheden uitgevoerd voor derden.
 • PDS Package Deal Solutions

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Chaam

  N. Broekhuizen B.V. kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Ulicoten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Binnenwand plaatsen, Lamp ophangen, Kitten, Gaten boren, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met N. Broekhuizen B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • K Point Montage

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Chaam

  Wij zijn 2 broers en hebben veel ervaring in renovatie en nieuwbouwprojecten. Wij zijn er voor al uw klussen in en rondom uw huis.

 • JWB Voegwerken

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Chaam

  Ben je op zoek naar een Dakdekker? Dan kun je in Gilze bij JWB Voegwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Ketelaars Afbouw
  Ketelaars Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Isolatiebedrijf in Chaam

  Ketelaars Afbouw staat voor vakmanschap en kwaliteit in afbouwwerkzaamheden. Met jarenlange ervaring bieden we een breed scala aan diensten, van stukadoorswerk tot schilderwerk en van wandafwerking tot plafondmontage. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardig vakmanschap en het voldoen aan de wensen van onze klanten. Bij Ketelaars Afbouw staat klanttevredenheid altijd voorop. Wanden 22,- euro per m2 inclusief materiaal Plafond 26,- euro per m2 inclusief materiaal Dit inclusief afplak werk vloeren, kozijnen keuken, trappen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Ketelaars afbouw.

  Laatste review:
  Bas heeft bij ons de woonkamer, keuken, gang en toilet gestucked en geschilderd. Hij werkt zeer secuur en netjes. Een echte vakman. Hij neemt de tijd om zijn werk goed uit te voeren
 • De jong roofcare
  De jong roofcare

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Chaam

  De jong roofcare : uw dak onze zorg Kwaliteit en klanttevredenheid is onze prioriteit

4.3

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Chaam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Chaam

Andere vakmensen in Chaam

Vind vakmensen bij jou in de buurt