Vind glaszetters in Chaam

Op zoek naar glaszetters in Chaam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Chaam

 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Glaszetter in Chaam

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vriendelijke vakman, snelle reactie op vragen. Net werk afgeleverd.
 • Infinity Bouw
  Infinity Bouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Glaszetter in Chaam

  Nadat ik in 2017 mijn boerderij uit 1900 volledig heb gerenoveerd werd ik steeds vaker om hulp gevraagd bij kleine klussen of verbouwingen van vrienden en kennissen. Het beviel zo goed om mensen blij te maken dat ik 1,5 jaar heb samengewerkt met een ervaren aannemer. In al die tijd heb ik in bijna alle disciplines veel ervaring opgedaan en met veel enthousiasme gewerkt. En dat beviel zo goed dat ik begin 2020 volledig voor mezelf ben gaan werken als all-round klusbedrijf! Omdat ik uit mijn eigen ervaring weet dat alles mogelijk is zal je van mij niet snel "nee" te horen krijgen en zie ik zelfs de ingewikkelde klussen juist als een uitdaging om ook die netjes af te ronden!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Fijne werkman, denkt mee in oplossingen en laat nette werk achter.
 • Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Glaszettersbedrijf Frans van Spaendonk B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Glaszetter in Chaam

  Wij zijn een zeer ervaren bedrijf op het gebied van glas. Sinds 1979 maken wij voor bedrijven en particulieren allerhande maatwerk in glas. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hardglazen deuren, wanden en constructies. Maar ook voor achterwanden van keukens en de traditionele glasproducten zoals vensterglas, isolatieglas en spiegels bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens hebben wij een showroom waar wij u uitvoerig kunnen informeren over de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door de scherpe prijzen en mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Glashandel van Spaendonk

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vriendelijk, snel en tot nu toe heel tevreden.
 • Koyman
  Koyman
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Chaam

  Koyman renovatie. Door mijn jarenlange ervaring bied ik kwalitatief hoogwaardige afwerking voor een goede prijs. Bij mij ben je op het juiste adres voor: -glaswerk -schilderwerk -houten en kunststof kozijnen -latex spuiten -houtrotreparatie -behangen -sloten service en mijn specialiteit: plaatsen dubbelglas in alle oude kozijnen. Ook schilder ik de nieuw geplaatste laten in de gewenste kleur GRATIS.

  Laatste review:
  Karel heeft alle werkzaamheden naar wens en op afspraak uitgevoerd. Netjes en betrouwbaar.
 • Glashandel van der Scheer
  Glashandel van der Scheer
  Beoordeling: 4.6 van 54.6538 reviews
  Glaszetter in Chaam

  Welkom op de Werkspot profielpagina van Glashandel van der Scheer. Glashandel van der Scheer is al jarenlang een begrip in Chaam en omgeving als het om glas gaat. Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in alles op het gebied van glas, kitwerk, schuifdeuren, het aanbrengen van ventilatie roosters of ventilatoren in nieuwe en bestaande ramen, het snel leveren en vervangen van alles op het gebied van glas. Tevens leveren en monteren wij kozijnen zowel kunstof, stalen en houten. Wij voorzien u graag van een gedegen advies! Vriendelijke groet, Lute van der Scheer Johnny de Bruyn

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  prima
 • Bouw- en onderhoudsservice ABG
  Bouw- en onderhoudsservice ABG
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Glaszetter in Chaam

  Bouw en onderhoudsservice ABG, Gespecialiseerd in verbouwingen, timmer- en schilderwerk. Met vriendelijke groet, Richard Havermans

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Richard heeft vorig jaar de vlonders geplaatst. In eerste instantie verliep dit goed. Naar verloop van tijd toen er herstelwerkzaamheden onder de garantie uitgevoerd moesten worden ontstonden de strubbelingen. Onvoorbereid. Moeilijk afspraken te plannen, niet meer reageren. Kortom: waardeloos. Inmiddels verzoek bij Dhr. Havermans neergelegd tot het betalen van herstelwerkzaamheden uitgevoerd voor derden.
 • Paddy's Renovatie

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Chaam

  GBO Gecertificeerd glaszetter met ruim tien jaar ervaring. Professioneel renovatiewerk: glas, kozijnen, kitten, maar ook diverse andere werkzaamheden zijn bespreekbaar

 • VRBK
  VRBK
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Glaszetter in Chaam

  Hallo; mijn naam is Ashwin Kruijshaar. Ik ben gespecialiseerd en gecertificeerd in o.a. houtrot sanering, schilderwerkzaamheden, en glaszetten. Na enige jaren van ervaringen, opleidingen, en cursussen op mijn vakgebied kan ik u met oprecht gegaranderen van kwaliteits werk. nadere info: VCA-vol gecertificeerd. Gecertificeerd sigma flexidur houtrenovatiespecialist. 10 jaar systeemgarantie op hout sanerings werkzaamheden met gebruik van sigma flexidur producten. Mvg; Ashwin Kruijshaar. Vastgoed renovatiebedrijf Kruijshaar.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snelle en goede service
 • Jeff Bouwservice
  Jeff Bouwservice

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Chaam

  Kitwerken, houtrot/kozijn reparatie, dak en dakgoot onderhoud en renovatie. Dak lekkage service

 • RDB Glashandel
  RDB Glashandel
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Glaszetter in Chaam

  Plaatsen/vervangen van glas HR++ glas Douche deuren Douche wanden Spiegels

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Alle afspraken goed nagekomen. Goed uitgevoerd.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Chaam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 36 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Chaam

Andere vakmensen in Chaam

Vind vakmensen bij jou in de buurt