Vind witgoed monteurs in Hekelingen

Op zoek naar witgoed monteurs in Hekelingen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Hekelingen

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Witgoed monteur in Hekelingen

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.5 van 54.5547 reviews
  Witgoed monteur in Hekelingen

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Fast intervention. Kind, polite and professional. Good advices.
 • Fransz allroundservice
  Fransz allroundservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5588 reviews
  Witgoed monteur in Hekelingen

  Allround service voor al uw lopende zaken

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De klus is goed gelukt. Probleem was niet eenvoudig op te lossen, maar de heren zetten net even een stap extra en denken goed mee. Kan ze van harte aanbevelen.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Witgoed monteur in Hekelingen

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Wito Bouw

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Hekelingen

  Ik ben een bedrijf dat professionele en uitgebreide reparatie- en afwerkingsdiensten aanbiedt in Nederland Ik heb uitgebreide praktische ervaring en zeer goede en moderne technische faciliteiten. Mijn klanten zijn particulieren en grote bedrijven. Ik benader elke bestelling afzonderlijk. Ik verleen professionele hulp bij het aanpassen en selecteren, aanschaffen en vervoeren van materialen. Het garandeert eerlijkheid (geen verborgen kosten), stiptheid en hoge kwaliteit van de geleverde diensten met behoud van concurrerende prijzen. Ik moedig je aan om samen te werken!

 • Max Service
  Max Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Witgoed monteur in Hekelingen

  ZELF REPAREREN? BESTEL NU JE ONDERDELEN OP!! wwwwpunt maxservicewitgoed punt nl BELLEN IS SNELLER Nulzes , zesendertig ,drie keer één , negen vijf zeven Max service is gespecialiseerd in het Repareren van witgoed en bruingoed apparaten. Voor merken als. Samsung , LG, Sharp, Haier, indesit, Proline en Beko Al jaren lang ervaring in het repareren van koelkasten, wasmachine, vaatwassers, drogers , kookplaten, ovens en afzuigkappen Max Service hanteert een All in tarief van €75...DIT IS EXCLUSIEF ONDERDELEN

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Duidelijke communicatie, proffesionele hulp! Heeft gelijk onderzocht waar het probleem lag bij mijn fornuis en actie ondernomen. Vlotte en vriendelijke werknemer! Ga zo door Martin!
 • CGK Onderhoud

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Hekelingen

  Gespecialiseerde mechanische ventilatie monteur, voor zowel onderhoud en nieuwe installeren. Zeer handig en ervaren. Voor elke klus binnen en buiten/om het huis de juiste oplossingen. Ik ga zeer netjes te werk, regel jou probleem met een glimlach en altijd het beste resultaat

 • Klusbedrijf HTas
  Klusbedrijf HTas
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Witgoed monteur in Hekelingen

  Geachte Klant. Ik ben HalilMurat Tas, eigenaar van Klusbedrijf HTas. Ik ben inmiddels al 17jaar werkzaam als schilder. Daarvan ben ik 9 jaar in dienst geweest bij een ander professioneel schildersbedrijf. Sinds 13...15 jaar heb ik met veel plezier mijn eigen schilder en klusbedrijf. mijn specialisme is houtrot reparatie, buitenschilderwerk en binnenschilderwerk. Tijdens de werkzaamheden ga ik secuur te werk met name de voorbereiding van het schilderwerk is essentieel om goede kwaliteit af te kunnen leveren.En natuurlijk de kwaliteit van de verf, daar om werk ik met producten Sigma, Silkens en Wijzonol. of andre merk , ook ben ik als professionele schilder aangesloten bij de Schildersvak. Kortom ik ga graag bij U aan slag. Als schilder pak ik alle werkzaamheden binnen en buiten op. Denk hierbij aan: - Sauswerk - Trappen schilderen - Ramen, deuren en kozijnen schilderen - Dakkapellen - En nog veel meer Ik pak deze werkzaamheden de hele week op. Dus als het nodig is dat ik 7 dagen achter elkaar werk is dit geen probleem. Uiteraard alleen als de werkzaamheden dit nodig hebben. Heeft u lieverd dat ik andere producten gebruik is dit ook bespreekbaar. Bij interesse Schroom niet om mij te benaderen met vragen, voor advies of een vrijblijvende offerte. HTaS Kus & Schilderbedrijf .

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Murat is een vriendelijke man die van aanpakken weet. Hij was op korte termijn beschikbaar en heeft ons hele huis, naar volle tevredenheid, aan de buitenzijde geschilderd.
 • DM Elektro Service
  DM Elektro Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Hekelingen

  Welkom op het profiel van DM Elektro Service! Uw specialist op gebied van Elektra met meer dan 10 jaar ervaring. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Wat wij onder andere doen : -Het vernieuwen/vervangen van een oude installatie. -Plaatsen/uitbreiden van een (nieuwe) groepenkast. -Verlichtingsinstallaties -etc. etc. Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken. Wij beschikken over de benodigde certificaten. Voor meer informatie en/of advies kunt u met ons contact opnemen.

 • JD Techniek
  JD Techniek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Hekelingen

  Ik ben gespecialiseerd in het leveren en installeren van elektrotechnische beveiliginstallatie's zoals inbraakbeveiliging, Brandmeldinstallatie's, toegangscontrole, camera observatie en Intercomsystemen bij zowel particulier als Zakelijk. Ook kunnen wij u Elektra, data en Cai netwerken verzorgen. Ook in de avonduren. Ben in het bezit verklaring van betrouwbaarheid Diploma technicus beveiligingsinstallaties Diploma onderhouddeskundige brandmeldinstallaties

4.6

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Hekelingen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 171 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Hekelingen

Andere vakmensen in Hekelingen

Vind vakmensen bij jou in de buurt