Vind elektriciens in Zuidwolde, Groningen

Op zoek naar elektriciens in Zuidwolde, Groningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Zuidwolde, Groningen

 • Tomasito
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  Tomasito kan je helpen met je Elektricien klus in Hoogezand en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Tomasito om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Vlot contact gelegd met Dimitra! Hij kon ook snel komen en wel op de zondag. Hij had vlot de meterkast vernieuwd en een periplex gemonteerd voor onze inductie kookplaat. De volgende dag maandag kwam hij na zijn werk nog terug om de laatste dingen te doen samen met zijn ontzettende lieve leuke vrouw! Communicatie ging echt goed. Engels spreekt hij perfect. Ook belangrijk, hij komt zijn afspraken na. Hij was super op tijd bij ons en de volgende netjes zijn afspraak nagekomen. Hij is een harde werker en ook een aardige man. Dank je wel en wij zullen jou zeker weer bellen als wij jou nodig zijn en wij zullen jou ook aanraden bij familie en kennissen 🙏
 • Lopez Elektrotechniek
  Lopez Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  Lopez Elektrotechniek helpt u graag verder met uw Elektricien klus en verbouwing in Groningen en omgeving. Wij staan klaar om al uw vragen over Alarmsysteem installeren/vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel/intercom installeren of repareren, Stopcontacten/schakelaars/verlichting installeren/verplaatsen/vervangen, Groepenkast installeren/uitbreiden/vervangen/verplaatsen, volledige huisinstallatie werkzaamheden, krachtstroom werkzaamheden, zonnepanelen installatie, storingen omtrent elektrische installaties te beantwoorden en nog veel meer. Neem gerust direct contact op met Lopez Elektrotechniek om uw klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vriendelijk, geduldig en het resultaat geleverd wat ik graag wilde!
 • sb-electronics
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  Ben al ruim 25 jaar werkzaam in de installatie-techniek, heeft u een renovatie, nieuwbouw, verbouw voornamelijk in de elektra, Vervangen/ uitbreiding groepenkast, Perilex aansluiting tbv inductie/keramische kookplaat. Ook voor aanleg/uitbreiden/versnellen van data ben ik beschikbaar, Brandmeld-systemen geen probleem.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer tevreden.Vakbekwaam .Werkt heel netjes.Snel reactie en prijsopgave.En ook nog erg vriendelijk.Heeft dubbele stopcontact overkapping geplaatst.En ook.kabel voor tv buiten aangelegd.
 • www.elektrospullen.nl
  www.elektrospullen.nl
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Groningen bij elektrospullen. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Ringvideobell geplaatst prima gedaan en goede service
 • HomeQualityTechnieken
  HomeQualityTechnieken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  💯 Top 👌 Home Quality.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fantastisch! Neemt de tijd, ontzettend vriendelijk ook.
 • Installatiebedrijf H. Veenstra
  Installatiebedrijf H. Veenstra
  Beoordeling: 4.6 van 54.65116 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  Henk Veenstra is sinds 1 september 2012 een eenmanszaak begonnen op het elektrisch gebied. Voor deskundig advies en een scherpe prijs bent u bij Installatiebedrijf H.Veenstra aan het juiste adres. Henk Veenstra komt altijd eerst langs om de situatie te bekijken zodat u een passende vrijblijvende offerte ontvangt.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  was flexibel en mooi op tijd. Heeft goed de problemen bekeken en al een paar opgelost. Offerte voor iets grotere klus ziet er goed uit en ik ga met hem in zee.
 • W. Ketner - E-Service
  W. Ketner - E-Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  Dienstverlening op elektrotechnisch en elektronisch gebied: wijzigingen, storing zoeken, reparaties en bekabeling (zoals bedrading, CAT, coax) aanleggen, zoeken, uittesten en keuren. Erkend elektrotechnisch installateur (InstallQ). Tevens te vragen voor allerhande klusjes in huis, zoals bijv. montage, leidingen frezen, boren, verhuur van gereedschap. Ik kan u eveneens in contact brengen met timmerlieden, loodgieters, tegelzetters et. al. Het tarief voor particulieren bedraagt EUR 55,-per uur en 0,50 per kilometer, n.b. dit is exclusief BTW (21%), de uurprijs incl. is EUR 66,55. Kilometers binnen een straal van 5 (enkele reis) zal ik niet berekenen, dit om werk in de buurt voorrang te geven. Afhankelijk van de aard en complexiteit van de werkzaamheden kunnen we, uiteraard in voorafgaand overleg, een ander tarief overeenkomen. Om werk goed voor te kunnen bereiden en efficiënt uit te kunnen voeren, zie ik graag duidelijke antwoorden op mijn (eventuele) vragen voor aanvang van de klus. Ter nadere informatie, deze werkzaamheden bied ik aan naast mijn werk als internationaal servicemonteur/inbedrijfsteller in de scheepvaart en industrie, iets wat ik reeds twintig jaar doe. Dit betreft werk op het gebied van o.a. elektriciteitsopwekking en -verdeling, besturingstechniek en automatisering. Graag tot uw dienst.

  Laatste review:
  Elektra overige-
  Winant heeft snel, deskundig en voor een redelijk bedrag een mogelijke storing onderzocht en geconstateerd dat reparatie niet nodig was. Goede en aardige vakman.
 • installatie plus
  installatie plus
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  Ik ben Rolf, geboren in de stad Groningen en eigenaar van installatie plus. In 2019 heb ik besloten om mijn ruime kluservaring en kennis van elektrische installaties voor mijn eigen bedrijf te gaan gebruiken. Aangevuld met de nodige certificaten als vakbekwaam elektricien bied ik mijn klant een totaalpakket aan voor vrijwel elke klus in en om het huis. Het klussen is niet gewoon werk voor mij. Dit is wat ik écht leuk vind om te doen. Juist dat maakt dat ik vaak net dat extra tandje bij zet om een mooie klus af te leveren. Positieve reacties over mijn werk maken het alleen nog maar leuker. Ik vind het prettig om met een klant mee te denken met vragen als: wat is nu de meest handige oplossing, wat is technisch haalbaar en is dit te realiseren tegen een gunstige prijs? Servicegerichtheid heb ik hoog in het vaandel. Een tevreden klant zorgt dat ik met plezier mijn opdrachten doe. Maar nog belangrijker: een tevreden klant beveelt mij aan bij familie en vrienden. Bent u mijn volgende klant? Ik zie uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Zeer tevreden. Ook beschikbaar toen er accuut een aanpassing binnen 1 dag nodig bleek. Heldere nota’s. Wellicht nog eens vragen voor nieuwe wensen. Groet van Gerda en Cees Vellekoop
 • Finies Installatietechniek
  Finies Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  Mijn naam is Archuendro en ik help u met alle plezier bij allerlei elektrische klussen en installaties, zoals: uitbreiden/repareren meterkasten, stopcontacten, fornuis/kookplaten, zonnepanelen plaatsen/verwijderen, laadpalen, binnen-en buitenverlichting, storingen opzoeken/oplossen, etc. Ik denk graag met u mee en in overleg is er veel mogelijk. Na het (telefonisch) bespreken van de klus zal ik u een offerte toesturen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snel en vakkundig uitgevoerd
 • Bouwservice Hubert Moes
  Bouwservice Hubert Moes
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Elektricien in Zuidwolde, Groningen

  Ik ben Hubert Moes eigenaar van Bouwservice Hubert Moes. Ik heb een ambachtelijk allround klusbedrijf in Groningen. Voor alle klussen in en om het huis kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Heeft de motor van ons broyeurtoilet keurig vervangen en een storing in de afvoer gerepareerd. Werkt netjes en rustig, harde werker die pas tevreden is als het klus naar zijn tevredenheid is gedaan. Snel offerte geleverd en de klus uitgevoerd op de afgesproken tijd. Was altijd op de afgesproken tijd aanwezig en goed bereikbaar voor overleg.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Zuidwolde, Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 282 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Zuidwolde, Groningen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zuidwolde, Groningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt