Vind elektriciens in Zuidwolde

Op zoek naar elektriciens in Zuidwolde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Zuidwolde

 • Blue Line Installatietechniek
  Blue Line Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85108 reviews
  Elektricien in Zuidwolde

  Heeft u plannen voor bouw of onderhoud/renovatie van uw huis? Wij helpen u graag. Wij zijn gespecialiseerd in: • Nieuwe elektrische installatie in woning (licht en krachtstroom); • Uitbreiding reparatie en/of vervanging van elektrische installatie in woning; • Elektrische werk voor utiliteit (winkels, kantoorpanden, industrie); • Verlichting led verlichting spotlight; • Basisfuncties (stopcontacten, andere aansluitingen, schakelaars); • Tekenwerk, engineering volgens Nederlandse normen (NEN 1010).

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Op korte termijn kon Blue Line mijn resterende stopcontacten voorzien van aarde. Samen de klus doorgesproken en prima uitgevoerd. Als bonus ook nog geleerd welke groepen in de meterkast waar naartoe gaan
 • Harms dienstverlening
  Harms dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Zuidwolde

  Harms technische installaties is je ideale partner als je een Elektricien, Loodgieter nodig hebt in Slagharen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in elektrische installaties, meterkasten, Zonnepanelen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren... en zo zijn er nog veel meer diensten die wij als bedrijf voor u kunnen uitvoeren. Neem contact met ons via o65o6o8673 of via onze website, of Facebook pagina, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

 • R.db montage
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Elektricien in Zuidwolde

  R.db montage is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Geesbrug en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Prima prijs Snel geplaatst Kennis van zaken Netjes geïnstalleerd Aanbevelingswaardig
 • Broertjes Consultancy
  Broertjes Consultancy
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Elektricien in Zuidwolde

  Ik ben Danny Broertjes. In 2019 ben ik als ZZP-er begonnen met ElekBro. Dat ik net begonnen ben, betekent niet dat ik onervaren ben: de afgelopen jaren heb ik gewerkt aan diverse soorten grote en kleine elektrotechnische projecten. Denk daarbij aan klussen als het plaatsen van lantaarnpalen, het aanleggen van volledige installaties, het aanpassen van data netwerken, het vernieuwen van meterkasten en het installeren van zonnepanelen. Ik ben een gecertificeerde elektricien en kan hierdoor ook grote en kleine installaties keuren. Kortom, ik ben veelzijdig inzetbaar en daardoor de ideale partner!

  Laatste review:
  Snel, professioneel en duidelijk. Tevreden met het eindresultaat.
 • Van der Veen Elektrotechniek
  Van der Veen Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Elektricien in Zuidwolde

  Hieronder een kleine greep uit de dagelijkse werkzaamheden: - Meterkasten (plaatsen/vervangen/uitbreiden) - Stopcontacten (verplaatsen/aansluiten) - Schakelaars (verplaatsen/aansluiten) - Verlichting installeren - Data aansluiting - Coax aansluiting - Perilex aansluiting - Tuin verlichting

 • Smit Montagediensten

  Nog geen reviews

  Elektricien in Zuidwolde

  Smit Montagediensten kan je helpen met je installatiewerk, keuken montage, stopcontacten verplaatsen en aanleggen voor de keuken. Afvoer, waterleiding, gasleidingen verleggen of aanleggen. Ik doe veel volledige keuken renovaties met tegelen stuccen en leidingwerk in één. Neem contact met me op via de mail smitmontage(at)outlook. com

 • Severein Montage Service
  Severein Montage Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Elektricien in Zuidwolde

  Hoi, ik ben Daniël. Ik heb 14 jaar als elektromonteur gewerkt en 11 jaar als witgoed monteur. Ben vanaf februari 2023 voor mij zelf begonnen. Ik monteer groepenkast op maat naar wens van de klanten. Ook repareer ik witgoed/bruingoed apparaten van bepaalde merken. Behalve vaatwasser en wasmachine’s. Voer reparatie uit binnen een straal van 40km vanuit Deventer in overleg ook soms ook er buiten. Neem direct contact met mij op om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Dat kan ook via whatsapp. ga naar onze website severeinmontageservice nl dan bij contact. Wij hebben altijd de laagste prijs garantie op GROEPENKAST MONTAGE met zelfde kwaliteit en met 10 jaar garantie. Dus mocht het elders goedkoper zijn dan onze offerte dan zullen wij er altijd onder zitten.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fijn bedrijf! Goede communicatie; snel geregeld; duidelijk en echt veel vakkennis! Blij met het resultaat
 • Installatie bedrijf e.nijhuis

  Nog geen reviews

  Elektricien in Zuidwolde

  Gespecialiseerd in electra

 • Rasmijn Elektrotechniek
  Rasmijn Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Elektricien in Zuidwolde

  🔌 Rasmijn Elektrotechniek: Uw Elektro & Data-specialist in Overijssel! Op zoek naar experts voor elektro- en datanetwerkinstallaties? Ontdek Rasmijn Elektrotechniek! Wij bieden: 🔧 Elektro-installaties: Installatie, reparatie en onderhoud. 🌐 Data-installaties: Efficiënte datanetwerken. 💼 Betrouwbaar team, op maat gemaakt advies en kwaliteit gegarandeerd.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Monteren van stopcontact op balkon. Prima vakwerk en uiterst vriendelijk in de omgang 👍
 • Klussenbedrijf Hoonhorst
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Elektricien in Zuidwolde

  Ik ben al meer dan 25 jaar zzp-er in de bouw en daarin doe ik bijna alle werkzaamheden. Het meeste wat ik doe is renovatie. Ik ben in het bezit van mijn eigen steiger en hoogwerker van 17 meter.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie. Probleem binnen een paar dagen opgelost. Heel tevreden.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Zuidwolde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 233 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Zuidwolde

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zuidwolde

Vind vakmensen bij jou in de buurt