Vind elektriciens in Valburg

Op zoek naar elektriciens in Valburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Valburg

 • AA elektroservice
  AA elektroservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Elektricien in Valburg

  Naast mijn werk bij een groot netwerkbeheerder, ben ik samen met mijn zoon actieve als zzp in electra wereld onder naam A.A.Elektroservice in Nijmegen.Met 25 jaar ervaring in electra installaties met bijbehorende opleidingen en professionaliteit in dit vak, helpen wij u graag verder..... U kunt op een beste en betaalbaar rekenen. De werkwijze is transparant en eerlijk. U kunt op A.A Elektroservice rekenen o.a als het gaat: Het leveren en monteren van electrische laadpaal voor uw elektrische auto. Het aansluiten van uw omvormers van uw zonnepanelen aan uw groepenkast Het aanpassen en vernieuwen van uw meterkast (groepenkast). Het aanpassen van electra leidingen in uw keuken omdat u bijvoorbeeld een ander keuken gaat aanschaffen. het aanpassen van alle uw bestaande elektra installaties Het aanleggen /aanpassen/ van uw tuinverlichting. Het aanleggen van kracht stroom. Het aanleggen van extra groep (en) voor uw zonnepanelen. Het monteren van camera's in/om uw huis .....

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Prettige communicatie met Abdel. Afspraak was snel en eenvoudig gemaakt. De gehele groepenkast moest vervangen worden en dat was maar goed ook gezien de bijna doorgebrande kabels. Alles is prima en naar tevredenheid uitgevoerd. En vervolgens netjes opgeruimd (dat maak je ook niet altijd meer mee). Ik kan Abdel aanbevelen. Bedankt voor de goede en snelle service.
 • dallie elektrotechniek
  dallie elektrotechniek
  Beoordeling: 4.3 van 54.35180 reviews
  Elektricien in Valburg

  Geachte heer of mevrouw. Ik ben gespecialiseerd in het onderhoud van huishoudelijke, industriële en elektronische elektriciteit en heb meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben beschikbaar op aanvraag.Omvang van de werkzaamheden 50 km van eindhoven

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Komt afspraken goed na, is betrouwbaar en weet wat te doen.
 • D.Saber elektrotechniek
  D.Saber elektrotechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6575 reviews
  Elektricien in Valburg

  Gecertificeerd Elektricien. Compleet installatie installeren woning of kantoor gebouwen, winkels, magazijn, loods. Compleet keuken installatie. Compleet verlichting installeren woning of kantoren,magazijn, winkels,loods etc. Compleet groepenkast vervangen of uitbreiden. Freeswerk. nog veel meer andere werkzaamheden. Aardlekschakelaar plaatsen • Aarding aanleggen • Bewegingssensor installeren • Dimmerplaatsen/repareren • Elektrapunt aanleggen • Elektrisch apparaat aansluiten • Groepenkast plaatsen en vervangen en uit breiden • Stopcontact plaatsen/verplaatsen • Hotelschakelaar aansluiten • Elektra kabels doortrekken • Kabelgoot aanleggen • Kookplaat aansluiten • Elektrische oven aansluiten • Stroom uitgevallen / kortsluiting • LED verlichting aanleggen • Lichtsensor installeren • Perilex stekker aansluiten • Lichtschakelaar installeren / repareren • Stopcontact in meterkast • Extra groep aanleggen • Trekschakelaar installeren • Verlichting aanleggen

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Zeer vriendelijke jongeman met uitstekende vakkundigheid. Zeer blij met het eindresultaat! Een echte vakman👍🏻
 • Hartman Allround Services
  Hartman Allround Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Elektricien in Valburg

  Hartman Allround Services staat voor u klaar voor elektra gerelateerde werkzaamheden en kleine sloopwerken.(geen draagmuren verwijderen bijv) Vergeet niet duidelijk uitleg te geven met eventueel foto's van de situatie voor het gemak! Neem direct contact op met Hartman Allround Services om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Hou er rekening mee dat zodra u uw contactgegevens deelt dat ik aan werkspot een bijdrage moet betalen, ook als de klus niet doorgaat. Bedenk daarom vantevoren goed of u uw contactgegevens deelt!

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Kwam om een kabel voor de zonnepanelen door te trekken. Dat ging niet op de manier waarop het bedacht was. Hij heeft snel en vakkundig een andere oplossing bedacht en binnen 2 weken uitgevoerd. Denkt mee, werkt snel en netjes en is erg vriendelijk. Reageert snel op berichten.
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.6 van 54.65336 reviews
  Elektricien in Valburg

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten bij € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Uiteindelijk niet gelukt maar lag niet aan hun, had wel sneller duidelijk kunnen worden.
 • Saan elektrotechniek
  Saan elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Elektricien in Valburg

  Saan Elektrotechniek, Saan Elektrotechniek biedt u uitstekende service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij zijn gecertificeerde elektriciëns en geven garantie op ons werk. Wij werken volgens de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) en NEN 1010 norm. Wij komen vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken, advies te geven en een vrijblijvende offerte op maat te maken. Bij ons mag u vooraf rekenen op een heldere en betrouwbare prijsopgave en geen verrasingen achteraf.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Reageerde ontzettend snel, dag later al een afspraak en de opdracht ook direct uitgevoerd. Ervaren en vakkundige elektricien die ik zeker weten opnieuw zal bellen als ik weer een klus heb! Zeker iemand die ik iedereen kan aanraden.
 • De Groepenkast Monteur
  De Groepenkast Monteur
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Elektricien in Valburg

  De Groepenkast Monteur vervangt uw huidige groepenkast vakkundig, voordelig en op korte termijn! 1-fase groepenkast vanaf 425,- euro. 3-fase groepenkast start al vanaf 500,- euro. Inclusief btw, voorrijkosten en klein materiaal. Wij monteren uw nieuwe groepenkast al binnen 2 weken en zorgen ervoor dat alles volgens de huidige normen wordt gedaan. De Groepenkast Monteur is onderdeel van De Elektromonteur

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Aardige en kundige monteur heeft de klus naar mijn tevredenheid snel en goed uitgevoerd voor redelijk tarief.
 • BSS (Bob Siep Services)
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Elektricien in Valburg

  BSS verricht elektrotechnische werkzaamheden, ik maak van te voren duidelijke afspraken en kom altijd kijken voordat ik een voorstel doe. Wil je jou klus zo goedkoop mogelijk uit laten voeren ? sla mij dan a.u.b over, hecht je waarde aan kwaliteit, veiligheid en goede communicatie dan sta ik voor je klaar. ik werk volgens de NEN1010. zie: bs - services . nl voor mijn contact gegevens.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Snel gerepareerd en verstand van zaken
 • Solar World Solution B.V.
  Solar World Solution B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Elektricien in Valburg

  Solar world solution: wij zijn een bedrijf dat in zonnepanelen doet,en elektra in en rond het huis 🏡 Alles installeren volgens Norm en NEN. Vanaf medio oktober starten we ook met laadpalen. Van montage tot verkoop!

  Laatste review:

  Zonnepanelen installeren of vervangen -

  Vandaag heeft het team van world solar solution 8 zonnepanelen geplaatst en geinstalleerd op onze garage. Vanaf het eerste contact een top bedrijf. Snel, vriendelijk, netjes en vakkundig. Aanrader!
 • TDservice
  TDservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Elektricien in Valburg

  Ik ben Thomas Derks en eigenaar van TDservice. Ik ben eigenaar van TDservice zins 2020. Ik ben er voornamelijk voor particulieren opdrachten. Hieronder ziet u wat ik voornamelijk goed in ben. Het maken van verschillende lampen. Het mag staan lampen zijn hanglamp of keukenkast lampen zijn. Helpen naar het overstappen naar LED verlichting toe. Denk aan dimmers drivers en de lampen zelf. Ik help u ook graag met kleine klusjes in huis met elektra, ventilatie, internet. u huis voorzien van smart home producten en of camera's. Mocht u nog andere klusjes hebben wat niet hier boven staat mag u het altijd vragen of het als nog mogelijk is. Ik help u graag de uitdaging te verhelpen. Met vriendelijke groet, Thomas Derks TDservice

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Klus mooi geklaard. Aardige vakman. Ik vraag hem zeker nog eens als er nog wat moet gebeuren in huis.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Valburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 370 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Valburg

Andere vakmensen in Valburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur