Vind elektriciens in Swolgen

Op zoek naar elektriciens in Swolgen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Swolgen

 • Clarke's
  Clarke's
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Elektricien in Swolgen

  Clarke's kan je helpen met je klus in Oostrum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Deurbel installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen. Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren. Ook kleine klusjes in en om het huis denk aan kit werk, kasten in elkaar zetten, plankjes ophangen en hulp bij het installeren van tv apparatuur of Philips HUE verlichting en accessoires kortom de klus die je zelf niet kan of wil doen. Neem direct contact op met Clarke's om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Opdracht goed uitgevoerd, komt afspraken na en neemt de tijd voor uitleg. Al met al tevreden met het resultaat.
 • Titans Horst
  Titans Horst
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Elektricien in Swolgen

  Titans Horst is uw betrouwbare elektrobedrijf. Alle onze werkzaamheden zijn verzekerd.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden. Bijzonder prettig in communicatie, komt exact op tijd, werkt heel precies en is duidelijk een vakman. Ruimt ook na zijn werkzaamheden alles weer netjes op.
 • Deussolis
  Deussolis
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Swolgen

  Deussolis, jouw integere partner in zonne-energie, verduurzaming en het plaatsen van vogelwering. Zowel particulier als zakelijk bekend. Ook staan wij paraat bij storingen in zonnepanelen, omvormer/micro omvormers en lekkages.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Zonnepanelen op plat dak geinstalleerd inclusief schans en omvormer. Tevens de meterkast vervangen. Ondanks het slechte weer snel en prima vakwerk.
 • Knab Installatie VOF
  Knab Installatie VOF
  Beoordeling: 4.7 van 54.75173 reviews
  Elektricien in Swolgen

  bij ons bedrijf kunt u rekenen op 2 monteurs met 15 jaar ervaring in de elektro techniek. Wij staan voor kwaliteit en netheid voor een goede prijs. Ons bedrijf hanteert een 24/7 service en flexibele werktijden, dit betekent dat u niet speciaal hoeft vrij te nemen van uw bezigheden omdat wij zonder speciaal tarief na 17:00 uur langskomen en in het weekend. onze specialiteit is het vinden en oplossen van storingen + het uitbreiden van bestaande installaties.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vriendelijke mannen die vakkundig te werk gaan en waar je duidelijke afspraken mee kunt maken. Volgende keer weer!
 • E-Service Clemens
  E-Service Clemens
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Elektricien in Swolgen

  Heb je een Elektricien nodig in Horst of omgeving? E-Service Clemens kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals plaatsen of uitbreiden van meterkasten, Zonnepanelen installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Data verbinding... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Voor de beste offerte zouden wij graag genoeg info en foto's ontvangen. Liever een persoonlijk gesprek? Dan bent u bij E-Service Clemens aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Nette jongen, klus goed uitgevoerd. Weet waar die over praat en heeft alle materialen bij de hand. Zou hem aanraden voor ieder ander!
 • Jawad
  Jawad
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Elektricien in Swolgen

  Mazhar is je ideale partner als je een Installatie en renovatie bedrijf, .Elektra.loodgieter.timmerwerk.eton.beton werk ..elektra

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Jawad in 1e instantie gevraagd om alleen 3 lossen stopcontacten door te verbinden naar 1 plek. Uiteindelijk heeft hij voor ons alle kabels doorgetrokken van vloer naar meterkast. de groepenkast in de meterkast compleet vervangen. diverse stopcontacten / lichtschakelaars gemonteerd. Met behulp van sergey metalstuds geplaatst voor zowel woonkamer als keuken & keuken gemonteerd. Ook Sergey is enorm aan te bevelen. Het contact met Jawad is echt enorm goed en prettig. Hij komt zijn afspraken keurig na, en als het om onvoorziene omstandigheden niet gaat kijkt hij altijd voor een passende oplossing. Sergey is een man die denkt aan oplossingen. Wij hadden een enorm strakke planning maar zonder de hulp van Jawad en Sergey was dit nooit gelukt. Het zijn beide vakmannen die absoluut tevredenheid van de klant enorm hoog in het vaandel hebben. Ik zou Jawad aan iedereen die vakwerk wil hebben voor een goede prijs aanbevelen. bij de volgende klus twijfelen wij geen seconde !!!!
 • FiNi Cool Venlo
  FiNi Cool Venlo
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Elektricien in Swolgen

  Mijn naam is Berry Aerts en ik ben sinds december 2019 begonnen als ZZP-er. FiNi Cool Venlo is een bedrijf gespecialiseerd in airconditioning ook verhuur ik mobiele airco’s. Ik beschik over een stek diploma (F-gassen). Het merk airco’s waar ik meestal mee werk is Panasonic Mitsubishi electric en heavyLG. Ook zijn er andere merken te verkrijgen afhankelijk wat de klant wil uiteraard. Garantie voorwaarden zijn volgens leveranciers voorwaarden.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Berry is iemand die een eerlijke prijs hanteert en ook een eerlijk verhaal verteld. Ik zou hem zo aan iedereen aanbevelen. Prettig in de omgang en ook fijne adviezen. Zo heeft Berry ons aanbevolen om de airco op een andere muur te plaatsen vanwege de betere luchtstroom en het verwarmen van de hele ruimte. Hier ben ik achteraf gezien erg blij mee!
 • JS Totaalinstallateur
  JS Totaalinstallateur
  Beoordeling: 4.7 van 54.7592 reviews
  Elektricien in Swolgen

  JS Totaalinstallateur is een installatiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor een goed en eerlijk advies op het gebied van alle installatiewerkzaamheden. Of het nu is voor het installeren van een nieuwe groepenkast, zonneboiler , zonnepanelen of warmtepomp. Wij kunnen het compleet voor u uitvoeren. Bij ons zijn uw opdrachten in goede handen, wij hebben de kennis hiervoor in huis. Ons vakgebied bestaat uit elektra, airco, warmtepompen en zonne-energie. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan, u zult hier geen spijt van krijgen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel en goed werk verricht, uiterste tevreden.
 • red solar bv
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Elektricien in Swolgen

  red solar bv is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Elektricien nodig hebt in Venlo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Wij zijn erg tevreden, op hele korte termijn hebben ze ons snel kunnen helpen met het demonteren en naar beneden halen van de zonnenpanelen. De klus is goed en snel uitgevoerd.
 • Muijsers Elektrotechniek
  Muijsers Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Swolgen

  Veilig & Betrouwbaar Muijsers Elektrotechniek voor al uw renovatie- en nieuwbouw werkzaamheden. Zonnepanelen of oplaadpunten voor autos. Elke installatie dient veilig en betrouwbaar te zijn. Muijsers Elektrotechniek werkt vanuit deze overtuiging.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Goede communicatie, komt.afspraken na en is bereid na dag werk, storingen te komen oplossen. Voor alle volgende klussen mijn eerste keus

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Swolgen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 339 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Swolgen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Swolgen

Vind vakmensen bij jou in de buurt