Vind elektriciens in Heelweg

Op zoek naar elektriciens in Heelweg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Heelweg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 115 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Heelweg

 • D.Saber elektrotechniek

  Elektricien in Heelweg

  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews

  Gecertificeerd Elektricien. Compleet installatie installeren woning of kantoor gebouwen, winkels, magazijn, loods. Compleet keuken installatie. Compleet verlichting installeren woning of kantoren,magazijn, winkels,loods etc. Compleet groepenkast vervangen of uitbreiden. Freewerk. nog meer veel meer andere werkzaamheden. Aardlekschakelaar plaatsen • Aarding aanleggen • Bewegingssensor installeren • Dimmerplaatsen/repareren • Elektrapunt aanleggen • Elektrisch apparaat aansluiten • Groepenkast plaatsen en vervangen en uit breiden • Stopcontact plaatsen/verplaatsen • Hotelschakelaar aansluiten • Elektra kabels doortrekken • Kabelgoot aanleggen • Kookplaat aansluiten • Elektrische oven aansluiten • Stroom uitgevallen / kortsluiting • LED verlichting aanleggen • Lichtsensor installeren • Perilex stekker aansluiten • Lichtschakelaar installeren / repareren • Stopcontact in meterkast • Extra groep aanleggen • Trekschakelaar installeren • Verlichting aanleggen elektrisch snoer verlengen, en

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Hij is aardig, werkt netjes en heeft goede oplossingen. Ik zou hem zeker aanraden.
 • JB Projectservice

  Elektricien in Heelweg

  Beoordeling: 5 van 55528 reviews

  Mijn naam is Jeroen Baremans. Al van kleins af aan geniet ik van werken met mijn handen. In 2020 ben ik JB Projectservice gestart, in de hoop een eerlijk eigen bedrijf op te kunnen starten. Na het afronden van mijn opleiding MBO-4 Middenkader Engineering Elektrotechniek heb ik vier jaar bij een waterbedrijf gewerkt als elektricien, hier heb ik ook de meeste ervaring opgedaan. Na enige tijd iets anders te hebben gedaan was er de wens om weer te werken in het vak waar mijn hart ligt, de elektrotechniek. Op dat moment ben ik JB Projectservice gestart. De activiteiten van JB Projectservice zijn erg breed, maar vallen vooral onder de elektrotechnische werkzaamheden, maar ook sloopwerkzaamheden, en andere kluswerkzaamheden kunnen wij voor u verrichten. De elektrotechnische werkzaamheden die wij voor u verrichten voldoen aan de huidige geldende normen. Zo werken wij onder andere volgens de NEN1010, NEN4010, NEN3140, NPR 5310. U kunt mij als Particulier maar ook als Bedrijf inhuren voor het verrichten van diverse werkzaamheden. Graag sta ik u telefonisch of per mail te woord over de vragen die u heeft Op onze website kunt u meer informatie vinden

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Jeroen communiceert goed en levert kwalitatief goed werk. Bij de volgende klus benader ik Jeroen weer.
 • van Loo techniek

  Elektricien in Heelweg

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Vanlootechniek is een klein zelfstandig bedrijf dat voornamelijk kleine tot middelgrote elektrotechnische werkzaamheden verricht. Dat varieert van het aansluiten van een lamp, buitenverlichting, stopcontacten aansluiten tot het vervangen van een meterkast of de electra voor een nieuwe keuken. Fexibel en klantgericht. Er kan veel in overleg, Vanlootechniek voor elektra en meer.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Wilfred heeft ons goed geholpen! Zeer tevreden en eord in de toekomst zeker weer gevraagd!
 • Baks Elektrotechniek

  Elektricien in Heelweg

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Baks Elektrotechniek is een jong en dynamisch bedrijf in dat zich profileert als totaalinstallateur op het gebied van de elektrotechniek in de regio Lichtenvoorde en ver daarbuiten. Wij coördineren de volgende activiteiten: - Elektrotechnische installatiewerkzaamheden - CCTV & Toegangscontrole - Beveiligingstechniek - Industriële automatisering - Tele- en datacommunicatie - Intercom systemen

  Laatste review:

  Snelle reactietijd en uitstekende service! Goede kennis van zaken.
 • Klein Geltink Elektrotechniek

  Elektricien in Heelweg

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  .

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Verschillende offertes voor onze klus opgevraagd, maar Maurice was de enige die meedacht en een veel betere oplossing heeft bedacht. Werkt netjes, snel en nauwkeurig. Ik zou Maurice bij iedereen aanbevelen. Bovendien is het een hele aardige en nette man.
 • BlackScreen

  Elektricien in Heelweg

  Nog geen reviews

  Service aan huis op gebied van data-bekabeling (coax, CAT-kabels (internet), aansluiten van wandcontactdozen, installatie van diverse internetproviders. Werkgebied is over het algemeen Gelderland en Overijssel, maar er valt altijd wel iets te regelen als het buiten deze gebieden liggen. Ervaringen heb ik opgedaan bij KPN, UPC, Ziggo, T-Mobile, Vodafone. Certificering: NEN3140, VCA-VOL, Ziggo HFC.

 • van der Borg Security

  Elektricien in Heelweg

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Specialist in complete beveiligingssystemen. Om inbraken te voorkomen is het belangrijk dat uw beveiliging geheel aansluit bij uw persoonlijke situatie. Daarom vinden wij het persoonlijke aspect in onze samenwerking vanaf het eerste contactmoment zo belangrijk. Naast het aanleggen van een nieuwe alarm installatie kunnen we ook uw huidige installatie beoordelen en hier de service en het onderhoud aan uitvoeren. Wat u van onze inbraakbeveiliging kunt verwachten: -Samenstelling, installatie en onderhoud van de beveiliging -Borg certificering -Bedraad, hybride of draadloze inbraakbeveiliging -Aansluiting op erkende meldkamers mogelijk -Een overstap wordt voor u geregeld. -Doormelding van het systeem kan via internetverbinding en/of GPRS Als BORG gecertificeerd bedrijf mogen we alarm systemen aanleggen en de benodigde certificering afgeven die u en/of uw verzekering kan eisen. Het alarm kan door ons zowel met als zonder bekabeling aangelegd worden. Dat is mogelijk omdat we met verschillende merken werken. Voor het aanleggen van nieuwe alarm installaties werken we bij voorkeur met de merken Aritech, Galaxy en Vesta by Climax. We verrichten ook het jaarlijks service en onderhoud aan uw systeem. Zo werkt uw alarm systeem altijd naar behoren. Bij een totaaloplossing tegen inbraak hoort ook: - Camera beveiliging - Hang- en Sluitwerk - Mistgeneratoren - Kluizen - Noodverlichting - Branddetectie - Toegangscontrole We hopen van u te horen!

  Laatste review:

  Alarmsysteem installeren of vervangen -

  Wat een fijn bedrijf, duidelijk, communiceert goed, komt afspraken na. Vraagt niet de hoofdprijs, maar denkt wel mee. Wel veel ervaring. TOP Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. En zeer snelle service.
 • DCA installatie

  Elektricien in Heelweg

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  DCA Elektro is een erkend elektrotechnisch bedrijf en levert al jaren diensten op dit vlak. Van het vervangen van uw groepenkast tot het aanleggen van uw volledige elektra, van het verhelpen van een storing tot het aanleggen van een extra groep op stopcontact. Geen klus is voor ons te klein of te groot, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. DCA elektro is uw partner in elektrotechniek. Met onze team van ervaren vakmensen beschikken wij over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om uw elektra installatie voor u aan te leggen, te verbeteren of uit te breiden. Heeft u een woningbouw project en wilt u de elektra laten aanleggen door een groep professionals? Wilt u de elektra installatie van uw kantoorgebouw, school of winkel laten aanpassen? Is de elektra van uw woning toe aan renovatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen met u inventariseren wij uw situatie en zoeken naar de passende oplossing. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Woningbouw Wilt u uw woonwensen laten vertalen professionele, intelligente en duurzame oplossingen? DCA Elektro heeft de juiste vakmensen om uw wensen te vertalen naar de juiste elektra oplossingen. Van vakkundige installatie van uw elektra voorzieningen tot het verduurzamen van uw woning, van het uitbreiden van uw elektra installatie tot het toevoegen van nieuwe elektra onderdelen, DCA elektro is uw partner in elektrotechniek. Utiliteit Met utiliteit worden gebouwen bedoeld die voor een bepaald nut zijn bedoeld. Kantoorgebouwen, scholen en opleidingsinstituten etc. DCA Elektro heeft ruime ervaring met utiliteitsprojecten. Dit soort projecten vragen om een goede inventarisatie van behoeften, een professionele voorbereiding en een professionele planning en uitvoering. DCA Elektro inventariseert uw wensen en zorgt voor de hoogste kwaliteit materiaal en de benodigde professionele uitvoering van uw project. Zo bent u verzekert van hoge kwaliteit dienstverlening tegen een betaalbare prijs. Renovatie Indien uw woning of elektra installatie verouderd is, is een renovatieproject noodzakelijk. Het verbeteren en vernieuwen van uw installatie voorkomt grotere problemen en zorgt ervoor dat uw installatie aan uw wensen voldoet. Met een verbeterde elektra installatie zorgt u voor meer comfort in uw leven. Heeft u nieuwe apparatuur en is daardoor een aanpassing van uw installatie noodzakelijk? Wilt u uw installatie laten renoveren om toekomstige problemen en gevaarlijke situaties te voorkomen? Neem dan contact op met DCA elektro.

  Laatste review:

  Een echte vakman weet wat hij doet, meter kast laten vervangen voor een mooi prijs. Leiding werk keuken keurig en netjes geïnstalleerd, kwam na de tegelzetter nog gratis afmonteren een echte aanrader
 • Elektrooms

  Elektricien in Heelweg

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Jonge en zelfstandige ondernemer die gespecialiseerd is in het vervangen of aanleggen van uw elektrische installaties. Het aanpassen of vervangen van uw groepenkast, voor bijvoorbeeld elektrisch koken en zonnepanelen. Het aanpassen of monteren van zonnepanelen en het installeren van zonne-energie. Altijd advies op maat voor de juiste installatie zo veilig mogelijk. Onbetwist de goedkoopste en beste van Zutphen en omstreken, bij twijfel bekijken dan de klanten reviews. Binnen 24uur altijd antwoord op uw aanvraag, binnen een paar dagen maken we een afspraak voor bezichtiging of uitvoerdatum. En binnen 3 weken is uw klus uitgevoerd. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Aarzel niet en stuur gewoon een aanvraag in. Met vriendelijk groeten Elektrooms.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Perfect werk geleverd volgens afspraak en op tijd voltooid. Aanrader!
 • MacroFox

  Elektricien in Heelweg

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Aangenaam, mijn naam is Roy Teunissen en ik ben de eigenaar bij MacroFox. Wij hebben meer dan 12,5 jaar lang ervaring in de beveiligingssector. Wij zijn vooral gespecialiseerd in Camera- / alarm- systemen en voertuig inbouw. Tevens zijn wij kundig op het algehele elektronica en netwerk vakgebied. Wij geven garantie op de door ons geleverde producten en of diensten en werken wanneer het u het beste uitkomt. S'nachts, weekenden en avonden zijn geen probleem.

  Laatste review:

  Zeer positief en professioneel

Populaire lokale elektriciens in Heelweg

Andere vakmensen in Heelweg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur