Elektriciens in Driewegen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Driewegen. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Driewegen

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Driewegen

 • F Koens Handel & Verhuur B.V.
  F Koens Handel & Verhuur B.V.
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Elektricien in Driewegen

  Heb je een Elektricien nodig in Zeeland of omgeving Overijssel.(Van April tot November ook omgeving Dalfsen.) F Koens Elektro Kluswerk (onderdeel van F Koens Handel & Verhuur B.V. uit Driewegen)kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren vervangen of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Laadpunten installeren. Voorbereiding voor zonnepanelen of warmtepomp. Neem contact met mij op om je opdracht te bespreken en een prijsopgave te ontvangen. M.v,gr, Francois Koens

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zo worden ze niet meer gemaakt Zeer aardig en vakkundig mens Denkt in oplossingen en niet in verdienmodel Zeer aan te bevelen
  Kom in contact
 • Elektra de Hoop
  Elektra de Hoop
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Elektricien in Driewegen

  Mijn naam is Mathijs de Hoop, 22 jaar oud en heb 6 jaar werkervaring binnen de elektra- en installatiebranche. Dan kunt u denken aan zonnepanelen monteren (de complete aansluiting), meterkasten renoveren of vernieuwen, laadpalen plaatsen, kleine verbouwingen en elektraleiding aanleggen in keukens. Voor het installatie werk richt ik mij vooral op waterleiding en afvoer in nieuwe keukens.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Ook flexibel in aanvullende werkzaamheden nadien. Jammer dat de bedrading naar de schuur niet uit 1 lengte bestond en een koppeling is gemaakt.
  Kom in contact
 • J.T.E. Jos Termorshuizen Electronica
  J.T.E. Jos Termorshuizen Electronica
  Beoordeling: 4.6 van 54.6559 reviews
  Elektricien in Driewegen

  JTE is een bedrijf wat ruime ervaring heeft in het herstellen en aanleggen van elektrotechbische installatie's tevens ruime ervaring met domotica, computernetwerken, en camera systemen. Ruime werktijden en ook beschikbaar in de avond uren.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima.
  Kom in contact
 • Davicon
  Davicon
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Elektricien in Driewegen

  Mijn naam is Gideon Davidse uit Kapelle, met mijn bedrijf Daico verwezenlijk ik mijn passie voor installatiewerk. Mijn specialisaties zijn: -monteren en installeren zonnepanelen -monteren en installeren airco installaties -monteren, installeren en inregelen warmtepompen Ik sta volledig achter de producten die ik (op)lever en het werk wat ik verricht. Ik durf daarom ook garantie op mijn werk te geven. Het liefst kom ik langs om de situatie ter plaatse op te nemen, wat meetwerk te verrichten en even kennis te maken. Ik zie uit naar uw opdracht!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  2 airco’s geplaatst. Heldere communicatie, komt afspraken na, werkt netjes.
  Kom in contact
 • Accountmanagement Schouten
  Accountmanagement Schouten
  Beoordeling: 4 van 5456 reviews
  Elektricien in Driewegen

  Bent u op zoek naar een allround Klusbedrijf? Dan bent u bij Onderhoud & Service Schouten aan het juiste adres voor echt vakwerk. Wij leveren een uitstekende service en eindresultaat aan al onze klanten. Onze werkzaamheden kunnen verschillen van tegels zetten, electrische werkzaamheden of verbouw/renovatie werkzaamheden zijn. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Voor elke klus de beste oplossing! Haalbaar en betaalbaar!

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Heel snele reactie. Goede uitvoering en vriendelijk. Fout snel gevonden . Ben heel tevreden mee.
  Kom in contact
 • m.elektrotechniek
  m.elektrotechniek
  Beoordeling: 3.7 van 53.758 reviews
  Elektricien in Driewegen

  -

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  De klus liep goed, 4 nieuwe groepen erbij gemaakt in een totaal nieuwe groepenkast . Lekker gewerkt hoor.👍
  Kom in contact
 • Jiyolektro
  Jiyolektro
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Elektricien in Driewegen

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Oost-Souburg bij Jiyolektro terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Jiyolektro heeft keurig werk bij ons afgeleverd. Hij heeft onze tuinhuis voorzien van elektra (lampen, schakelaars en stopcontacten). Vanaf de meterkast heeft hij een kabel getrokken naar het tuinhuis. Deze kabel is prima weggewerkt onder de grond. Hij heeft de opdracht naar behoren uitgevoerd, we zijn zeer tevreden. Communicatie was perfect, de offerte was duidelijk onderbouwd met de prijzen van de ingekochte materialen. Hij werkt heel transparant en altijd in overleg. Voor een volgende klus zou ik hem zeker weer aannemen.
  Kom in contact
 • Swircom
  Swircom
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Elektricien in Driewegen

  Swircom kan je helpen met je Domotica specialist klus in Middelburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Swircom om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Ruime ervaring bij het aansluiten van Google Nest + Heatlink. Ook advies op het gebied van netwerken, ict vraagstukken en camerabewaking behoren tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Alles keurig uitgevoerd zeker een aanrader. Top!
  Kom in contact
 • Elektrotechniek M.Gerritsen
  Elektrotechniek M.Gerritsen
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Elektricien in Driewegen

  Heeft u een oud huis, en gaat u verbouwen of gaat u een nieuwe woning bouwen? Elektrotechniek M.Gerritsen kan in iedere ruimte in huis de elektra controleren, aanleggen of vernieuwen. Het trekken van de bedrading, plaatsen van schakelaars, stopcontakten en lichtpunten. Vervanging van aardlekschakelaars en creëren van nieuwe groepen in uw meterkast. Als u een nieuwe keuken wilt of een nieuwe werkplek, badkamer,of slaapkamer op zolder, of een oud huis moderniseren? Dan zorgen wij voor een deskundige installatie van de elektra. Bedrading vervangen - Plaatsen van nieuwe stopcontacten - Verplaatsen van huidige stopcontacten - Extra lichtpunten TV- en netwerkbekabeling - Internetkabels aanleggen - Extra wifi-punten aanbrengen.. Tuinverlichting aanleggen - Aansluiten laadstation U kunt mij ook rechtstreeks vinden op Wwwpuntmg-elektrotechniekpuntnl Werkgebied regio zeeland

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Wij zijn super tevreden. Snelle en hele goede service. Werkzaamheden heel goed uitgevoerd.
  Kom in contact
 • vanGurp Engineering
  vanGurp Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Driewegen

  vanGurp Engineering is gespecialiseerd in advies en installatie van alle techniek in en rond de duurzame woning. We installeren zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Goed werk voor een eerlijke prijs.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Snelle uitvoering, deskundig een bestaande set zonnepanelen aan een nieuwe gekoppeld.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Driewegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 151 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Driewegen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Driewegen

Vind vakmensen bij jou in de buurt