Vind Metaal bewerkers in Driewegen

Op zoek naar Metaal bewerkers in Driewegen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Driewegen

 • Sinke Metaaltechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Driewegen

  Sinke Metaaltechniek kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Oost-Souburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Metaalbewerking te beantwoorden. Neem direct contact op met Sinke Metaaltechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Zeer tevreden over dit bedrijf Snelle communicatie en afhandeling
 • BUIJS VOF
  BUIJS VOF
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Metaalbewerker in Driewegen

  BUIJS VOF kan je helpen met je Timmerman, Metselaar, Voeger, Klusbedrijf, Tegelzetter klus in Borssele en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Metaalbewerking, Lekkage verhelpen, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen. Neem direct contact op met BUIJS VOF om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Werner werkt heel netjes en precies, communiceert goed, is erg behulpzaam en meedenkend. Super! We zijn erg blij met het nieuwe dakraam. Ik ga Werner in de toekomst zeker weer inschakelen!
 • J. van Dijke allround services.
  J. van Dijke allround services.
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Metaalbewerker in Driewegen

  Beste. J. Van Dijke allround services verricht verschillende soorten werkzaamheden. Wij zijn dan ook te vinden in de bouw sector en de industriële sector. De werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn. :Aftimmerwerk. :Renovaties/ nieuwbouw. :gevel bekleding. :houten terrassen aanleggen. :prefab elementen maken/plaatsen. :Dak constructies en onderhoud. :keukens aanpassen en plaatsen. :Meubels op maat maken. :Plaatsen van parketvloeren en de onderhoud er van. :Onderhoud aan productielijnen.(industrieel.) :gespecialiseerd in baggerwerkzaamheden/slibontwatering. U kunt ons ook vinden op facebook & instagram. JvD allround services.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Het is moeilijk met hem overleggen en hij komt afspraken niet na.
 • Thokler
  Thokler
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Metaalbewerker in Driewegen

  Mijn naam is Thomas de Klerk en ik heb ruim 20 jaar ervaring in het frezen van stronken/stobben en dan vooral in de particuliere particuliere sector. Ook rooi ik al een aantal jaren coniferen en frees dan ook de stronken hiervan weg. Ik ben in bezit van een mobiele zelfrijdende stobbenfrees welke zeer compact is - 90 cm. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  We zijn zeer tevreden over het werk.
 • Accountmanagement Schouten
  Accountmanagement Schouten
  Beoordeling: 4 van 5456 reviews
  Metaalbewerker in Driewegen

  Bent u op zoek naar een allround Klusbedrijf? Dan bent u bij Onderhoud & Service Schouten aan het juiste adres voor echt vakwerk. Wij leveren een uitstekende service en eindresultaat aan al onze klanten. Onze werkzaamheden kunnen verschillen van tegels zetten, electrische werkzaamheden of verbouw/renovatie werkzaamheden zijn. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Voor elke klus de beste oplossing! Haalbaar en betaalbaar!

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Heel snele reactie. Goede uitvoering en vriendelijk. Fout snel gevonden . Ben heel tevreden mee.
 • ARE Dienstverlening
  ARE Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Driewegen

  Brede dienstverlening in bouw en verbouw

 • Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)
  Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Driewegen

  Welkom op het profiel van Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)!

 • L. Girones Allround
  L. Girones Allround
  Beoordeling: 4.2 van 54.251 review
  Metaalbewerker in Driewegen

  Welkom op het profiel van L. Girones Allround. Een jong bedrijf gestart in augustus 2017, maar met jarenlange ervaring in de volgende werkzaamheden: - Machineonderhoud - Montage - Laswerkzaamheden Met vriendelijke groet, L. Girones Allround

 • Extrabouw cv
  Extrabouw cv
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Driewegen

  Over Extrabouw CV - uw allround bouwbedrijf Bij Extrabouw CV bent u aan het juiste adres voor al uw nieuw- en verbouw opdrachten. En ook uw onderhouds- en renovatiewerk is bij ons vertrouwde handen. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei klussen in en rond om u gebouw.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer tevreden over vakmanschap en bereidvaardigheid in meedenken. Heeft inmiddels meerdere klussen uitgevoerd; zeer tevreden! Goede prijs-kwaliteit. Zeer aan te bevelen. Als ik nog klussen heb, dan zeker weer.
 • Rocana
  Rocana
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Metaalbewerker in Driewegen

  Bedrijf Rocana Bedrijf missie_ Serieuze & Professionalisme.

  Laatste review:
  Prima communicatie, op de dag van bezichtiging een prijs afgesproken en de klus werd direct uitgevoerd. Kwam met een nette bus maar had niet al het juiste gereedschap bij hem voor de klus, vooralsnog blij met het resultaat en na afloop netjes een factuur.

5

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Driewegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Driewegen

Andere vakmensen in Driewegen

Vind vakmensen bij jou in de buurt