Vind Metaal bewerkers in Kapelle

Op zoek naar Metaal bewerkers in Kapelle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Kapelle

 • Lasbedrijf De Gouden Las - LDGL
  Lasbedrijf De Gouden Las - LDGL
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Metaalbewerker in Kapelle

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in Spijkenisse, dan kan Lasbedrijf De Gouden Las - LDGL je verder helpen. Allround lasser gespecialiseerd in het lassen van tropische matrialen aluminium, titanium, rvs en koolstofstaal. Pijplassen en plaatwerk . Reparatie onderandere aan hekwerk en alles van staal. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis of renoveren, of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Erg goed geholpen, denkt goed mee en levert hoge kwaliteit werk
 • Brouwer Keukenmontage en Interieurwerken
  Brouwer Keukenmontage en Interieurwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Metaalbewerker in Kapelle

  Ik ben een vakman met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw. Wij houden ons voornamelijk bezig met keukenmontage en wandafwerking in de vorm van (renovaties) behangen maar ook alle andere werkzaamheden in en om het huis zijn bij ons in goede handen.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Fantástisch mee samengewerkt!
 • Material Madness
  Material Madness

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Kapelle

  Ben je op zoek naar een meubelmaker en timmerman? Dan kun je terecht bij Remco van Wijk van Material Madness voor echt vakmanschap. Remco heeft jarenlange ervaring in de desingwereld als bouwer, maker en uitvoerder. Bij hem kun je terecht voor het ontwerpen (altijd in samenspraak) van meubels en lampen, reparatiewerkzaamheden van onder andere raamkozijnen, deuren en meubels, het plaatsen en vervangen van plinten, vloeren en ander te vervangen werk in uw huis. Remco levert elk werk af met zeer grote precisie en als een waar kunstwerk. U mag vrijblijvend contact opnemen om samen te kijken naar de best passende oplossing.

 • Wisse Allround
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Metaalbewerker in Kapelle

  Sinds 2009 ben ik actief als zelfstandig ondernemer. Na een aantal jaar grond-, weg- en waterbouw ben ik me gaan specialiseren in metaalbewerking. Dit is natuurlijk een erg ruim begrip. Samengevat besteedt ik mijn meeste tijd aan onderhoud en constructie in de voedselindustrie. Denk aan ontwerp / constructie / revisie van productie machines maar bijvoorbeeld ook het lassen van leidingwerk bij een microbrouwerij of industriele look stalen kozijnen binnenshuis. Ik heb inmiddels dan ook aardig wat ervaring met Tig en Mig/Mag lassen, vooral RVS. De meeste voldoening haal ik uit het voltooien van een volledig project: van ontwerp tot constructie, tot afleveren naar volledige tevredenheid van de klant.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Ik heb door Wisse Allround een RVS BBQ meubel laten maken, het betrof een RVS frame met klep en lade en hardhouten deurtjes. Het ontwerp is in heel goed overleg tot stand gekomen, meubel is conform ontwerp gemaakt. Remy denkt goed mee, communiceert duidelijk en is een vakman qua uitvoering van het werk.
 • Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)
  Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Kapelle

  Welkom op het profiel van Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)!

 • ARE Dienstverlening
  ARE Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Kapelle

  Brede dienstverlening in bouw en verbouw

 • Steigertje

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Kapelle

  Aannemer, klusbedrijf

 • Accountmanagement Schouten
  Accountmanagement Schouten
  Beoordeling: 3.8 van 53.855 reviews
  Metaalbewerker in Kapelle

  Bent u op zoek naar een allround Klusbedrijf? Dan bent u bij Onderhoud & Service Schouten aan het juiste adres voor echt vakwerk. Wij leveren een uitstekende service en eindresultaat aan al onze klanten. Onze werkzaamheden kunnen verschillen van tegels zetten, electrische werkzaamheden of verbouw/renovatie werkzaamheden zijn. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Voor elke klus de beste oplossing! Haalbaar en betaalbaar!

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Heel snele reactie. Goede uitvoering en vriendelijk. Fout snel gevonden . Ben heel tevreden mee.
 • AMO Special
  AMO Special
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metaalbewerker in Kapelle

  Heb je een Schilder, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman nodig in Goes of omgeving? AMO Special kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Hij wes heel goed werken. Mijn deur is nu helemaal goed werken.
 • Verhoofstad Montagewerken

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Kapelle

  VMK montagewerken is een bedrijf uit Goes die gespecialiseerd is : : complete dak renovatie : alle voorkomende timmerwerken : maatvoering : gipswanden / plafonds : funderingen : kozijnen renovatie / vervangen : epdm daken : gevelbekleding / betimmering : onderhoud/ bouw advies Ons motto is (Goed gereedschap is het halve werk) Wij werken veilig en netjes en omdat we een heel klantgericht bedrijf zijn gaan we niet aan half werk beginnen, we doen het goed of niet.

4.6

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Kapelle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Kapelle

Andere vakmensen in Kapelle

Vind vakmensen bij jou in de buurt