Vind domotica specialisten in Stroe

Op zoek naar domotica specialisten in Stroe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Stroe

 • SCAV-IT
  SCAV-IT
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Domotica specialist in Stroe

  Ben je op zoek naar een specialist die jouw huis of bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Zoek dan niet verder! Bij SCAV-IT in het prachtige Amersfoort staan we klaar om jou te voorzien van ongeëvenaard vakmanschap en service. Of je nu droomt van een geavanceerd alarmsysteem dat jouw gemoedsrust garandeert, een deurbel of intercomsysteem dat je veiligheid verbetert, TV-satellietverbindingen voor een ultieme entertainmentervaring, of zelfs de meest complexe databekabeling om je connectiviteit te optimaliseren, wij hebben het allemaal in de vingers. Ons toegewijde team staat paraat om naar jouw specifieke behoeften te luisteren en de perfecte oplossing voor je te vinden. We zijn er trots op dat we jouw visie tot leven kunnen brengen en de Domotica-ervaring van je dromen kunnen creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten welke klus je voor ogen hebt. Samen maken we jouw dromen werkelijkheid!

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Heel fijn dat Hicham zo gauw langs kon komen om te installeren. Hij werkte heel vlot en secuur. En vertrok pas toen alles goed werkte. Bedankt voor je snelle en vooral goede service.
 • OKE Techniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6557 reviews
  Domotica specialist in Stroe

  Elektromonteur

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Ondernemer kon eerder komen dan gepland. Heeft e.e.a. bekeken maar kon niet ter plaatse oplossen. Ging wel bellen om te bekijken of het onderdeel geleverd kon worden. Dat lukte niet. Afspraak was dat zou worden besteld en later in de week plaatsen. Bleek dat ondernemer actief (zonder dat ik het wist) aan het zoeken is geweest en later op de dag onderdeel alsnog geïnstalleerd!
 • De ICT Monteur
  De ICT Monteur
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Domotica specialist in Stroe

  Hulp nodig? Ik ben de ICT-Monteur en heb veel ervaring op het gebied van databekabeling. Zowel voor als voor particulieren als een bedrijfsnetwerk. Voor werkzaamheden zoals: Kabeltrekken, vervangen oude kabels, installeren/vervangen internetaansluitingen, testen internet, instellen goed dekking WIFI, installeren en instellen van Access Points, WIFI versterkers en Repeaters, instellen netwerkswitches/verdeelpunten, plaatsen serverkasten. Neem vrijblijvend contact op!

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Vakkundig en goede service!
 • techniek op maat
  techniek op maat
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Domotica specialist in Stroe

  Techniek op Maat heeft als werkgebied 25km rondom Lunteren en staat klaar voor al uw (Electro) technische wensen. Als voormalig Nuon en Eneco medewerker in de functie Senior Technicus heb ik in de afgelopen 20 jaar veelzijdige kennis op gedaan van verschillende systemen en technieken. Voor alle diensten die ik aanbied ben ik voor gediplomeerd. De werkzaamheden worden vaktechnische goed uitgevoerd en volledig volgens de gestelde regelgeving vanuit de overheid. Als opdrachtgever vind u kosten en baten belangrijk, daarom geef ik adviezen die technische goed bij uw wensen passen en voer de werkzaamheden uit zoals afgesproken. Mijn diploma`s en certificaten: *Diversie Communicatie technieken, zoals internet ,ethernet, cai, telefonie verbinden, smart Solutions. *Elektrotechniek *Centrale verwarmingssystemen *Loodgieter *Brandmeldsystemen *Gasdetectie systemen *Meet &regel techniek *PLC techniek *Waterkwaliteitsmetingen *Emissie metingen *Ultrasone *Clamp on metingen * CV keur theorie * VCA VOL Op mijn website kunt u mijn diploma's terug vinden. Met vriendelijke groet Dave van den Berg

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Dave heeft ons heel goed geholpen en onze ruimte goed gereed gemaakt voor de nieuwe keuken. Ook kregen we goed advies bij onverwachte dingen die je met een verbouwing tegenkomt. Dave is zeer aan te raden!
 • 24 Telecom
  24 Telecom
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in Stroe

  Wij leveren diensten voor u als ondernemer op maat. Bij 24Telecom dagen wij graag de standaard uit op het gebied van dienst- en serviceverlening op het gebied van (interne) communicatie en ICT. Bij ons wordt u nooit van het 'kastje naar de muur'gestuurd, maar altijd direct geholpen. Heeft u een probleem, wij komen graag inventariseren, zodat u geen zorgen meer heeft. - Wi-Fi aanleg en optimalisatie - Camera bewaking met handige app - Inbraakbeveiliging icm meldkamer - Netwerken - Internet - Telefonie - Pin apparatuur (CCV premium partner)

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Prima uitvoering van verplaatsen kabels. Snelle communicatie.
 • Artec systems
  Artec systems
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Stroe

  Welkom bij Artec Systems. Wij zijn werkzaam in de elektro- en beveiligingstechniek. Camerabewaking Artec Systems zorgt ervoor dat de camerabewaking van uw huis of bijgebouw perfect geregeld is. De camera's hebben een hoge resolutie waardoor elk detail zichtbaar is. Verder is alles te bedienen en af te spelen via een app. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer tevreden een fijne vent.
 • Van Daatselaar Elektrotechniek
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Domotica specialist in Stroe

  ZZP elektricien

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  De klus verliep zeer slecht meneer heeft afgeraffeld om snel weekend te vieren ! Wat nu betekent dat heel veel travos ( die hij vernieuwd heeft ) stuk zijn ! Zeer brutale jongen voor zijn leeftijd niet aan te raden !!
 • Wekotech

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Stroe

  Hallo, Voor al u elektrotechnische werkzaamheden en zonnepanelen kunt u bij mij terecht. Ben nu 3 jaar werkzaam als zzp'er. Als u vragen heeft hoor ik het graag!

 • Connective Solutions
  Connective Solutions
  Beoordeling: 5 van 55576 reviews
  Domotica specialist in Stroe

  In september 2018 ben ik begonnen met Connective Solutions. Mijn doel is om mensen aan te sluiten op het netwerk, dit netwerk kan bestaan uit een coax netwerk voor uw televisie, een utp netwerk voor uw computer of draadloos internet. Ik zorg er graag voor dat u al uw apparatuur zorgeloos kunt gebruiken. Dit doe ik door vanuit de hoofdaansluiting in uw woning elke kabel op de juiste manier te monteren en te verbinden met uw apparatuur. Door een slechte montage, een oude/versleten connector, een versterker die een slecht signaal versterkt e.d. kan het zijn dat er storingen ontstaan. Mocht u last hebben van een dergelijke storing, dan wil ik u hierbij helpen. Als u contact met mij opneemt kom ik graag een keer langs om een analyse te maken van uw situatie en zo te komen tot een passende oplossing.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Super behulpzaam en vlot! Zeker aan te raden.
 • SHB-Installatietechniek B.V.
  SHB-Installatietechniek B.V.

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Stroe

  Elektrotechniek is een discipline. Ongeacht of u een groot of klein pand heeft, of u een woning of bedrijfspand heeft, of wanneer u als woningbouw een volledig huizenblok wilt voorzien van elektriciteit, wij helpen u graag! Maar SHB-Installatietechniek B.V. gaat verder. Van een laadpaal tot noodverlichting, van ledverlichting tot het stopcontact in uw tuinhuis. Ook als deze nog niet zijn gerealiseerd, maar wel op uw wensenlijst staan, houden wij hier rekening mee. Wij inventariseren uw wensen en maken voor u een plan. Uiteraard denken wij met u mee over slimme en duurzame oplossingen in uw pand. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar, duurzaam en toekomstbestendig elektriciteitsnet. Niet alleen duurzaamheid staat centraal in onze werkzaamheden. Denk ook aan innovatie. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en zorgen er voor dat wij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw pand te voorzien van de laatste technologieën. Ten slotte staat uw en onze veiligheid voorop. Wij werken daarom enkel met gecertificeerde medewerkers, waardoor u niet alleen garantie op onze producten krijgt, maar ook op onze dienstverlening.

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Stroe, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 108 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Stroe

Andere vakmensen in Stroe

Vind vakmensen bij jou in de buurt