Vind Interieur ontwerpers in Stroe

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Stroe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Stroe

 • Morrison en Verschuur
  Morrison en Verschuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Stroe

  Heb je een Ontwerper nodig in Zeewolde of omgeving? Morrison en Verschuur kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Kon goed meedenken in mijn eigen lichtplan, i.p.v. van dat ik aan een lichtplan vastzat waarvoor zoveel geadverteerd wordt, maar waarbij van installatie geen sprake is. Deze firma werkt ''all=in"' dus plannen , leveren en installeren tegelijk. Mooi en goed gedaan, heel prettig contact.
 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Stroe

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Vlot in reactie en snel met uitvoering. Dacht goed mee.
 • Studio Raayen
  Studio Raayen
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Interieur ontwerper in Stroe

  FOR ENGLISH SEE BELOW --------------------------------- Een creatieve ondernemer die werkzaam is in de interieur branche. Het ontwerpen, visualiseren, realiseren en plaatsen zijn alle werkzaamheden die uitgevoerd worden. Werkzaam vanuit Lelystad, maar levering in ieder geval door heel Nederland. Ervaring in het ontwerpen en visualiseren in Vectorworks zodat de klant goed kan zien hoe het eindproduct eruit zal zien en verschillende materialen zoals hout, staal, leer en meer. Een trotse ondernemer van Studio Raayen met een behaald diploma genaamd 'Creatief Vakman, MBO-4' ENGLISH VERSION ------------------------------- A creative mind working in the interior sector and currently self employed. Designing, visualising, realising and placing are all part of bringing your vision to life. Works in Lelystad, but deliver throughout the Netherlands. Experienced in designing and visualising in Vectorworks, so the client can see what the final product will look like. Also specialised in different materials such as wood, steel, leather and more. A proud owner of Studio Raayen with a completed diploma called 'Creative craftsman, MBO-4'

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Bedrijf Studio Raayen is een grote oplichterij! hij zal je vragen om 60% van de aanbetaling te betalen en zal nooit opdagen voor enig werk en alleen beloven via e-mails! Ook zal hij proberen u het dubbele in rekening te brengen voor materiaal- en installatiekosten en tegelijkertijd zal hij de helft van de prijs aan de leveranciers betalen! Als je hem om opheldering vraagt over de beschuldigingen, zal hij je bedreigen met juridische stappen (wat ons niets kan schelen) en je de schuld geven van het lastigvallen van zijn verkopers (grote onzin). Hij was 3 weken ziek en we moesten zijn werk doen en voor het doen van zijn werk moesten we hem betalen!!!!!!!!!!! In werkelijkheid verdienen mensen zoals hij geld door niets te doen en alleen maar beloften te doen aan zijn klanten! LET OP!!!
 • GoodMood

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Stroe

  GoodMood is richt zich op het ontwerpen en stylen van ruimtes voor iedere gelegenheid. Het bedrijf is opgericht door Bo-anne, afgestudeerd Bachelor of Arts (afstudeerrichting Allround Stylist) aan Academie Artemis Amsterdam. Filosofie GoodMood gelooft erin dat zintuigen de basis vormen van onze ervaringen en herinneringen. Door deze kennis te gebruiken tijdens het ontwikkelen van een concept ontstaat er een verhaal, een diepere laag. Op deze manier is styling niet alleen iets cosmetisch, maar wordt het ook iets emotioneels. Iets waarvan je niet precies kan uitleggen wat het is, maar een gevoel.

 • BARN Bouwadvies
  BARN Bouwadvies
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Interieur ontwerper in Stroe

  BARN Bouwadvies wil graag de verbindende factor zijn tussen opdrachtgever en uitvoerende partij. Naast tekenwerk kunnen wij ook helpen met de aannemersselectie, offerte afhandelingen, vergunningsaanvraag, etc. Van bouwkundig tekenaar tot projectleider, alle verschillende beroepen heb ik gehad. Ik heb een breed scala aan werkzaamheden die ik kan uitvoeren. Bedrijfsmotto: Samen worden we de bouw de baas

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hij kwam langs voor inmeten, zou een offerte opstellen en binnen een bepaalde termijn uitvoeren. Vervolgens niks meer gehoord, ook niet na herhaaldelijk op verschillende manieren contact proberen te krijgen.
 • Essen Bouw&Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Stroe

  Essen Bouw&Timmerwerken is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Harskamp en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Duidelijke afstemming, enthousiast, meedenkend. Klus snel en goed geklaard
 • Postema Bouw
  Postema Bouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Stroe

  -

 • Wooimonendesign Voorthuizen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Stroe

  Heb je een Ontwerper nodig in Voorthuizen of omgeving? Wooimonendesign Voorthuizen kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • De jong bouw en montage

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Stroe

  Duurzaam aannemen met oog op de toekomst Gespecialiseerd in Houtbouw Dak renovatie Diversen montage werkzaamheden Tegelen Betaalbaar betonlook stuccen Eén aanspreekpunt voor u totale plan Mvgr de specialisten van de Jong bouw en montage

 • EWG Bouw
  EWG Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Interieur ontwerper in Stroe

  EWG Bouw is een persoonlijk bouwbedrijf. We leveren maatwerk op het gebied van nieuwbouw en renovatie projecten. Denk hierbij aan een woning aanbouw, schuur, garage, veranda, dakopbouw. Ook renovatie projecten gaan wij niet uit de weg! Neem gerust een kijken op onze site, om onze gerealiseerde projecten te bekijken! Doordat wij nauw samenwerken met veel partijen, is het hele totaal plaatje mogelijk! We nemen de uitdaging graag aan om mee te denken en mee te werken aan uw project! Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs!

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Ik heb een hele positieve ervaring. Er is een mooie, grote schuur met ruime overkapping gebouwd van zware kwaliteit. Het advies is goed geweest, zodat er gekeken naar de kosten een goed totaalplaatje uit kwam. De mannen zijn plichtsgetrouwe harde werkers. Er waren enkele probleempjes met het dak en dat is zonder moeite goed opgelost. Geen onverwachte kosten en goed contact gedurende de bouw en naderhand met het opleveren.

3.7

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Stroe, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.7 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Stroe

Andere vakmensen in Stroe

Vind vakmensen bij jou in de buurt