Vind klusbedrijven in Kudelstaart

Op zoek naar klusbedrijven in Kudelstaart? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Kudelstaart

 • Safe&Secured
  Safe&Secured
  Beoordeling: 5 van 555580 reviews
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  Zoekt u een ervaren en betaalbare klusjesman werkzaam in Noord-Holland? Dan is onze service 24 uur / 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Safe & Secured is specialist in velen soorten klussen in en rondom het huis. We hebben jaren lange ervaring en doen ons werk met plezier. Dit kunt u zien aan onze hoge waarderingen in de recensies. Wij hanteren vaste lage prijzen die wij vooraf aan u doorgeven zodat u weet waar u aan toe bent. Hiermee bieden wij u een betrouwbare en betaalbare service, zonder verassingen. Kortom; Heeft u een allround- klusjesman nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tarieven: Wij hanteren vaste tarieven wat wij u altijd van te voren laten weten zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan. Al onze tarieven zijn: - incl. BTW - excl. parkeerkosten (indien van toepassing) De beller is sneller: O6-I9652844

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Goede communicatie en netjes gewerkt!
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85226 reviews
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Clear quote. Good communication. Professional service.
 • MK Tuinen & Schuttingen
  MK Tuinen & Schuttingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6555 reviews
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  Mktuinen&schuttingen is gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen met kwaliteits hout .Zodat u een nette schutting krijgt die met poort en al netjes word afgewerkt . Vraag een vrijblijvende offerte aan binnen 24 u proberen we hierop te reageren

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goed en snel geplaats,toppie
 • DvG Timmerwerk
  DvG Timmerwerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  Hallo! Ik heb meerdere jaren ervaring in het plaatsen van boeidelen, gootbodems, gootbeugels, regelwerk en het maken van tuinhuizen, vlonders en veranda’s. Ook hebben wij een prima stratenmaker ter beschikking voor al uw straatwerk! Ik hoop u graag verder te helpen met uw klus. Bekijk mijn foto’s om mijn kwaliteiten te zien

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Dylan is vlot in communicatie en levert net werk af met een goede positieve werkhouding. Dit allemaal precies conform afspraken. Hij is de eerste die ik bel voor een volgende klus!
 • J.Treur Dienstverlening
  J.Treur Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95146 reviews
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  John en Giovanni Treur doen werkzaamheden in beton boren en zagen. Hierbij word gewerkt met boren en zaagbladen met diamant. Het bedrijf bestaat inmiddels 9 jaar en is sinds november 2021 met zijn zoon erbij. Gaten voor ventilatie of airco boor wij droog met stofafzuiging. Heeft u een gat nodig voor afzuiging of een nieuwe sparing voor kozijnen. Neem contact op.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Ze kwamen exact op de afgesproken tijd. Werkzaamheden zijn heel goed uitgevoerd. Alles schoon en netjes achtergelaten. Dus PRIMA.
 • Verhoef Totaal Techniek
  Verhoef Totaal Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  Verhoef Totaal Techniek helpt jou met alle klussen rondom laswerkzaamheden met rvs, staal en aluminium, metaalbewerking, en bootreparatie. Ook met verschillende (kleinere) klussen helpt Verhoef Totaal Techniek jou verder. Neem telefonisch contact op met Verhoef Totaal Techniek via 0 6 42 39 57 om de klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Kijk voor meer informatie op verhoef-totaaltechniek nl

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Ben heel blij met m’n frame wat Rowin voor me heeft gemaakt. Exact wat we hadden afgesproken, heel mooi uitgevoerd en ook nog snel. Zodra we weer wat te maken hebben, komen we terug.
 • VvA Hoveniers
  VvA Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9552 reviews
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  VvA Hoveniers te Aalsmeer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in tuin onderhoud Aanleg,bestratingen zaag en snoei werkzaamheden,Bomen weghalen, Bomen Keuren, Boomstronk verwijdering, gras en bermen maaien,schuttingen,onkruid beheersing, aanplant, leeghalen hele tuin. aanleveren van tuinmateeialen/grond /zand/tegels & Advies, Ook kunnen wij door onze klimtechnieken, zelfs uw kat uit de boom halen, uw drone terug halen, of andere werkzaamheden op hoogte uitvoeren, Wij staan in nauw contact met brandweer/dierenambulance als klimmer voor lastig bereikbare plaatsen waar geen hoogwerker of trap kan komen. Verder Alles in en om de tuin Onderhouds contracten Ook voor bedrijven het bijhouden van binnentuinen of grasvelden periodiek maaien of slootkanten Wij komen graag vrijblijvend kijken. Omdat niet alles van een foto is af te leiden, dit is bij ons kosteloos ! Ons motto: Uw tuin mooier dan die van de buren ? VvA Inhuren ! Maak kennis: Facebook/vvahoveniers Werkgebied Noord Holland, zuid Holland, Utrecht, Flevoland Verder werkgebied is in overleg,

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Professioneel, denken goed met je mee, werken zorgvuldig. Aanrader!
 • Klussenbedrijf Cees v. Vliet
  Klussenbedrijf Cees v. Vliet
  Beoordeling: 4.4 van 54.45104 reviews
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  Voor al uw klussen in en om het huis . Al uw onderhoud en timmerwerk . Zowel reparatie als nieuwbouw. Aanbouw en verbouw.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  De klus loop op rolletjes . Cees houd zich aan afspraken en weet wat er moet gebeuren . De onderaannemers zijn betrouwbaar en hebben kennis van zaken .
 • Mike van Lienden
  Mike van Lienden
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  Werkzaam sinds1995 Werk in straal van 30 om aalsmeer heen Straatwerk Verbouwingen Schilderen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  👍
 • Vavier schilderwerken & totaalonderhoud
  Vavier schilderwerken & totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Klusbedrijf in Kudelstaart

  Bent u op zoek naar een ervaren (18+ jaar) schilder, behanger, glaszetter of houtrotsaneerder in Aalsmeer en omstreken? Vavier Schilderwerken & Totaalonderhoud staat voor u klaar. Opdrachten als binnen-/buitenschilderwerk, houtrotsanering, behang verwijderen, behang aanbrengen, glaszetten, houtrotherstel, neuslatten vervangen, etc. draai ik mijn hand niet voor om. Is uw interesse gewekt, neem dan snel contact op om de opdracht te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De klus die Christiaan heeft uitgevoerd is prima verlopen. Zeer korte uitvoeringstijd en een goede kwaliteit schilderwerk geleverd. Zeker aan te bevelen voor buiten schilderwerk.

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Kudelstaart, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 5146 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Kudelstaart

Andere vakmensen in Kudelstaart

Vind vakmensen bij jou in de buurt