Vind Tuinarchitecten in Kudelstaart

Op zoek naar Tuinarchitecten in Kudelstaart? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Kudelstaart

 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Kudelstaart

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
 • De Groene Plek Tuinontwerp
  De Groene Plek Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Tuinarchitect in Kudelstaart

  De groene plek biedt een groene oplossing voor elke vierkante meter. Ik, Sanne Reeder, maak ontwerpen en geef advies aan iedereen die meer groen in hun buitenruimte wilt. Hoe groot of klein deze ruimte ook is. Ik volgende de opleiding tuinarchitectuur en plantenkunde en heb ervaring met zowel dakterrassen als grote tuinen. Wil je een compleet ontwerp of alleen een beplantingsplan, ik kan je helpen naar een groene plek om van te genieten.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Professioneel, warm en vriendelijk
 • De Bloesemboog
  De Bloesemboog
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Kudelstaart

  De Bloesemboog helpt je graag bij het ontwerpen van je droomtuin! Neem contact met mij op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  We zijn ontzettend blij het tuinontwerp dat Femke voor ons heeft gemaakt! In het proces naar het maken van het ontwerp, stelde Femke scherpe vragen om onze wensen en voorkeuren in kaart te brengen. Op basis daarvan heeft Femke twee schetsen gemaakt. Beide schetsen hadden originele en compleet uitgewerkte ideeën. Ons uiteindelijke tuinontwerp bestaat uit een gedetailleerde tekening, overzicht van benodigde materialen, lijst met planten (die goed zijn voor de biodiversiteit) en een overzicht van bloeiperiodes. En dan zijn we vast nog dingen vergeten. Met deze plannen wordt onze tuin stukken mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. Kortom: we raden Femke van harte aan als ecologisch tuinontwerper!
 • JV Tuintechniek
  JV Tuintechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Tuinarchitect in Kudelstaart

  JV Tuintechniek een jong, klein maar dynamisch bedrijf voor al uw tuinwensen. Vanuit Amsterdam komen wij gerust naar u toe binnen de afstand van c.a. 30 kilometer. Van het aanleggen van uw complete tuin tot kleine opknapbeurten, onderhoud en advies. Bestrating, plaatsen schuttingen, tuinhuizen, overkappingen, verlichting en nog veel meer. Uw tuin toe aan wat nieuws? Neem contact met ons op voor al uw wensen en de mogelijkheden. Door de mooie dagen al zo vroeg in het jaar adviseren wij u niet langer te aarzelen zodat u snel kunt genieten in uw prachtige tuin. Wij hopen u snel te ontmoeten 🌱 MVG JJ Vermeij JV Tuintechniek

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Awesome! I would highly recommend working with Jorick as we had a great experience: he has been very quick to reply and to schedule, kind and took the time to always make sure we were aligned on the project, timelines etc. The delivery of the garden has been so quick, professional and exactly how we imagined, cherry on the top, all timelines were respected (despite the weather being awful!). We are really happy with the entire process and even more with the final result!
 • WenN Verschoor
  WenN Verschoor
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Kudelstaart

  Ik ben Natasja Verschoor en heb een opleiding Ecologisch Tuin ontwerp gedaan. Mijn werk loopt uiteen van borders opnieuw ontwerpen tot een totale nieuw tuin ontwerp inclusief een bij de wensen passend beplantingsplan. Ik hou van tuinieren op een duurzame en ecologische manier maar schuw de combinatie met niet inheemse planten absoluut niet. Het meerendeel van mijn projecten zijn kleine tot middelgrote stadstuinen. Tevens wordt ik ingeschakeld door zowel hobby als professionele tuiniers voor bodem en plant advies. Tot slot heb ik een redelijk aantal tuinen in onderhoud, dit is dus ook een mogelijkheid voor de tuin genieter die niet zo van tuinieren houd.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg fijn en duidelijk contact, eerst een vrijblijvend gesprek met duidelijke offerte. Natasja is erg open in haar communicatie en denkt mee. Ze houdt rekening met de wensen van mij als klant en heeft goeie opties om huidige planten te herschikken. Een prachtig tuinontwerp welke tot in detail is uitgewerkt. Inmiddels zijn we zelf aan de slag om de tuin vrij te maken en de eerste basis aan de leggen. Zodra we klaar zijn hebben wij weer contact over de volgende stap. Ik wordt erg enthousiast van haar brede kennis en super leuke opties. Ik kan niet wachten om in de zomer in de tuin te zitten waarvan zij het plan heeft gedacht, maar ook ik zelf (met hulp van mijn vader) werkt aan heb verricht.
 • DvG Timmerwerk
  DvG Timmerwerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Tuinarchitect in Kudelstaart

  Hallo! Ik heb meerdere jaren ervaring in het plaatsen van boeidelen, gootbodems, gootbeugels, regelwerk en het maken van tuinhuizen, vlonders en veranda’s. Ook hebben wij een prima stratenmaker ter beschikking voor al uw straatwerk! Ik hoop u graag verder te helpen met uw klus. Bekijk mijn foto’s om mijn kwaliteiten te zien

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Dylan is vlot in communicatie en levert net werk af met een goede positieve werkhouding. Dit allemaal precies conform afspraken. Hij is de eerste die ik bel voor een volgende klus!
 • Gydo de Wit Tuinen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Kudelstaart

  Gydo de Wit Tuinen is een jong dynamisch en vernieuwend hoveniersbedrijf gevestigd in Kudelstaart. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleg van tuinen, maar ook van vijvers en zwembaden, waarbij wij ons willen onderscheiden door creativiteit, innovatie en vakmanschap. Wij zijn flexibel naar onze klant en houden van duidelijkheid en korte communicatielijnen. Wij denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Dit alles wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Mijn naam is Gydo de Wit en sinds 2008 werkzaam als hovenier. Met plezier en liefde voor het vak ontwerpen en maken wij een tuin waar u gegarandeerd jaren van kunt genieten tegen een eerlijke prijs. Het gebied waar Gydo de Wit Tuinen actief is strekt zich uit van de regio Haarlemmermeer tot de bollenstreek, Amsterdam, Heemstede, Aalsmeer en Amstelveen

 • D.Raadschelders

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Kudelstaart

  Diverse sloopwerkzaamheden en bestrating.

 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6538 reviews
  Tuinarchitect in Kudelstaart
  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Prima vakman
 • Schuurman Onderhoud Recreatie-eilanden en Tuinen
  Schuurman Onderhoud Recreatie-eilanden en Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.454 reviews
  Tuinarchitect in Kudelstaart

  Hovenier Bert Schuurman houdt zich bezig met alle facetten van het hoveniersvak. Wij werken met deskundigen, die plezier hebben in hun werk. Ons werkgebied is de regio Aalsmeer, met een straal van ca. 40 km. Wij zorgen voor: - Aanleg en onderhoud van tuinen. - Vakkundig bestratingwerk. - Aanbrengen van vlonders. - Plaatsing van schuttingen en afscheidingen. - Ophogen van eilanden en aanbrengen van nieuw gras. - Plaatsen van beschoeiingen, damwanden en waterbouwkundige werken.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Fijne snelle reactie en actie. Goeie samenwerking. Goeie prijsafspraken. Komt afspraken na. Geeft goed advies en denkt mee. Wij hebben dit bedrijf zelfs nog een keer ingezet bij een andere tuinklus!

4.6

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Kudelstaart, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Kudelstaart

Andere vakmensen in Kudelstaart

Vind vakmensen bij jou in de buurt