Vind tegelzetters in Rozendaal

Op zoek naar tegelzetters in Rozendaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Rozendaal

 • Konijnenberg Thermovloeren
  Konijnenberg Thermovloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  Konijnenberg thermovloeren is een gespecialiseerd vloerverwarmingsbedrijf in het installeren van diverse en duurzame vloerverwarmingssystemen. Met ruim 12 jaar ervaring binnen het vak hebben wij ruime kennis opgedaan zodat wij vakkundig en betrouwbaar te werk gaan. Wij bieden gegarandeerd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zijn zeer flexibel, hebben korte levertijden en onze service is optimaal geregeld. Daarnaast zijn wij één van de weinige vloerverwarmingsbedrijven die garantie biedt op haar systemen. Konijnenberg thermovloeren maakt alleen gebruik van A-klasse materialen die duurzaam en toekomstbestendig zijn en zal er voor zorgen dat uw vloerverwarming zorgeloos functioneert. Voor vragen neemt u gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Vloerverwarming op de benedenverdieping laten installeren al 1 jaar zeer tevreden mee!
 • Hajiko ombouw
  Hajiko ombouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  15 jaar ervaring vakkundig en ervaren specialisten klantvriendelijk loodgieter spoed tegelzetter spoed lekkage spoed riool ontstopping spoed buitenkraan spoed loodgieter werkzaamheden water en gasleiding riool binnen en buiten en afvoer ontstoppen repartie renovatie en vervanging

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Klus was eerst door een ander bedrijf gedaan maar helaas niet goed. Via werkspot hajiko ombouw gevonden en hij heeft het perfect gerepareerd!! Snel en vakkundig uitgevoerd!
 • Paul Mendels
  Paul Mendels
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  Ik ben een allround tegelzetter, niet de jongste meer maar wel een bult aan ervaring.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vakkundig, nauwkeurig, besteedt veel aandacht aan het werk zelfs tot in de kleinste details! Echte aanrader
 • Klussenbedrijf van Odeh
  Klussenbedrijf van Odeh
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  Wanneer u een veelzijdige vakman of klusbedrijf zoekt, bent u bij Klussenbedrijf van Odeh aan het juiste adres. Zij verzorgen uw complete verbouwing of renovatie van begin tot eind. Voor iedere klus maken wij gebruik van materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Klussenbedrijf van Odeh heeft onze gehele badkamer gerenoveerd en dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd! Ze zijn hele harde werkers, klantgericht en overleggen goed. Wij raden klussenbedrijf van Odeh iedereen aan!
 • DecorMat
  DecorMat
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  Heeft u een mooie PVC-vloer op het oog of al gekocht maar niemand om het te leggen? Wij staan voor u klaar! Wij kunnen diverse soorten vloeren voor u leggen, o.a. PVC, vinyl, laminaat of tapijt. Wanneer je een vloer wilt leggen is een goede ondergrond van groot belang. Mocht dit niet het geval zijn zal de ondergrond eerst geëgaliseerd moeten worden. Hierdoor zullen hoogteverschillen en oneffenheden verholpen worden. Eerst isolerende vloerplaten plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Om het werk af te maken plaatsen wij ook met plezier plinten, dit voor een mooie overgang tussen vloeren en wanden. Natuurlijk bedoelt om beschadigingen aan de wand te voorkomen, maar ook een stijlvolle aanvulling in het interieur. Om het plaatje compleet te maken kunnen wij ook een schoonloopmat aanbrengen, het visitekaartje bij binnenkomst van je woning. Vloeren & plinten kunnen ook geleverd worden, vraag naar de mogelijkheden. Prijzen: · Plak PVC (dryback recht) €12 p/m2 · Plak PVC (dryback visgraat) €17 p/m2 · Plak PVC (dryback visgraat bies+band) €20 p/m2 · Tapijttegels €6 p/m2 · Egaliseren (3mm incl. mortel & primer obv zandcement) €12 p/m2 · Plinten plaatsen: 5 p/m (incl. motagekit) · Afkitten: €1.5 p/m (incl. kit) · Traprenovatie: maatwerk o.b.v. Inspectie Prijzen exclusief BTW Afhankelijk van de werklocatie worden er eventueel reis- en/of parkeerkosten doorberekend. Hartelijke groet DecorMat visgraat pvc, dryback pvc, tegel pvc, klik pvc, laminaat, vinyl, egaliseren, traprenovatie & schoonloopmat.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  60m2 laten leggen inclusief plinten. Komt afspraken na en werkt keurig. Zeer tevreden!
 • Mdkb
  Mdkb
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  Mdkb is een Vloerspecialist, Badkamer specialist, Tegelzetter en Klusbedrijf in Arnhem en omgeving. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met Mdkb om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Ik heb waterschade gehad door lekkage losgesprongen afvoerbuis in keukengootsteenkast. Schade had ik aan laminaat en 1 keukenkast. Na mijn melding kwam Marten direct na werktijd om lekkage te repareren. Mijn bestelling voor laminaat was foutief. Marten was zeer scherp en liet bestelling op tijd zelf annuleren na onderling overleg. Laminaat in woonkamer en keuken werd deels verwijderd en vervangen door nieuw en bestaand laminaat. Met oog voor detail (kleur) werd laminaat gelegd. Bij lichten laminaatplanken bleek deel ondervloer te ontbreken of niet goed aan te sluiten. Marten vulde gaten op met nieuwe stukken ondervloer. Na laminaat leggen checkte Marten mijn dakbedekking. De loszittende dakbedekking van hoekdelen werden vastgezet. Marten is prettig in de omgang, denkt mee in oplossingen, is geduldig en voerde de werkzaamheden uitstekend uit. De offertes zijn heel goed gespecificeerd. Ik kan Marten volledig aanraden uw klussen uit te voeren.
 • Kashit Tegelzettersbedrijf
  Kashit Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  Kashit Tegelzettersbedrijf Ongeveer 20 jaar ervaring als tegelzetter Bent u op zoek naar een tegelzetter? Dan zou ik hierin kunnen helpen. Dus wilt u de badkamer, woonkamer, keuken, WC of een andere ruimte betegeld hebben?!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  We hebben ons toilet, keukenwand en bijkeuken laten tegelen, voegen en kitten door Kashit. Ook het plafond stucen. Een fijne kerel en goede vakman! Alles met de laser en zeker het kitten TOP 👍
 • Klusbedrijf Gigi
  Klusbedrijf Gigi
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  voor alle klussen in en rondom het huis. landelijk beschikbaar. we beschikken over verzekeringen en de benodigde certificaten.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Gigi kan aardig en behulpzaam zijn en hij zet vakmensen in. Helaas is hijzelf geen vakman en kiest hij voor de goedkoopste of snelste oplossing. Is het een complete ramp? Nee dat niet. Zijn er herstelwerkzaamheden nodig? Ja: een sifon voor de afvoer van de wasmachine (zodat het huis niet meer naar stront ruikt), nieuwe afvoer wastafel (zodat de afvoer niet meer op het platte dak buiten wordt geloosd), vastzetten afvoer van de keuken (die hangt nu los onder de vloer), stucwerk laat op meer plaatsen roestplekken door, de vloerverwarming is niet goed afgesmeerd (hopelijk geen lekken) en de vloer ligt niet waterpas, de buitenmuur moet op meerdere plekken hersteld worden omdat hier met onjuiste boor doorheen is geboord, in de hal ontbreekt vloerbedekking, de vloerverwarming verdeler heeft nog geen afdekking, er zit nog een gat in het plafond in de woonkamer (oud ventilatiekanaal), er zit nog een gat in de vloer van de bijkeuken (ivm de waterleiding en afvoer). Te veel om hoger te scoren.
 • Berendsen Montage
  Berendsen Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  Berendsen Montage voor al uw renovatie werk, Tegelwerk Timmerwerk

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Klus is erg snel en netjes gedaan. Communicatie kon soms wat beter en er waren een paar slordige foutjes, maar over de klus zeker tevreden.
 • Dadbouw
  Dadbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Tegelzetter in Rozendaal

  Dadbouw Aannemingsbedrijf. Door ruim 18 jaar ervaring op gebied van totaal renovatie , nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie zijn wij voor u een zeer geschikt bouwbedrijf om uw bouwplannen te realiseren, zoals: -Totaal renovatie - Aanbouw & Nieuwbouw - Badkamer & Toilet - Bestrating - CV, Water & Gas - Daken & Dakgoten - Dakkapellen & Dakramen - Elektra - Gevels - Glas zetten - Keukens - Kozijnen, ramen & deuren - Metselen & Voegen - Schilder & afwerking - Sloopwerkzaamheden - Stucen & Sierpleister - Tegels zetten - Timmerwerken - Tuin - Vloeren. We hebben een team van 12 vakmensen die ieder hun eigen specialiteit hebben en als zodanig ook worden ingezet. Ons bedrijf staat voor: - kwaliteit - vakmanschap - betrouwbaarheid Wij realiseren uw bouwplannen ook op korte termijn en voor een zo scherp mogelijke prijs.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Tevreden over Dogan en zijn team. Snelle reactie op vragen. Harde werkers. Even miscommunicatie maar goed opgelost. Blij met het resultaat!

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Rozendaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 340 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Rozendaal

Andere vakmensen in Rozendaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt