Vind tegelzetters in Emst

Op zoek naar tegelzetters in Emst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Emst

 • UwtegelzetterMH
  UwtegelzetterMH
  Beoordeling: 4.8 van 54.8569 reviews
  Tegelzetter in Emst

  UwtegelzetterMH voor hoge kwaliteit en vakwerk. Is zeer gemotiveerd ingesteld en werkt hard om ervoor te zorgen dat de klus op tijd en naar tevredenheid van de klant word opgeleverd. WIJ LEVEREN KWALITEIT & VAKWERK. DAAROM GEEFT UWTEGELZETTERMH 2 JAAR GARANTIE OP DE UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Afgelopen maand zijn mijn wc en badkamer getegeld. Niets was te veel en er is super werk geleverd! Er was achteraf een klein pitje uit mijn tegel en dat werd dezelfde week nog opgelost! Er wordt meegedacht en alles wordt overlegt. Ik raad UwtegelzetterMH aan iedereen aan!
 • Horizon Tegelzetbedrijf
  Horizon Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Tegelzetter in Emst

  Wij werken als Zzp'ers met ruime ervaring (21 jaar) op het gebied van tegelszetten van vloeren, badkamers, keukens, toilet. Onze werkervaring en betrouwbare dienstverlening is tot op heden te zien op de foto's. Wij zijn pas begonnen op werkspot en daarom hebben wij nog geen reviews op deze site. Voor tarieven van de tegelszetten kunt het beste een bericht sturen met een beschrijving wat er precies gedaan moet worden. Wij maken een totaalbededrag inclusief voorrijkosten + de voorbreiding en tegelszetten zodat u achteraf niet met onverwachte verrasingen komt te staan. Wij werken ook niet met een uurtarief tijdens onze opdrachten bij klanten thuis. Onze prijzen staan vast en daar zullen geen extra kosten bijkomen. Wij zijn een verzekerd bedrijf voor eventuele schades dat wordt aangebracht door de vakmannen. Onze Instagram account: ...........

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Jozef kon direct met het werk beginnen, alles is super netjes gedaan en er is meegedacht over de mooiste oplossingen, ik zou Jozef bij iedereen aanbevelen!
 • 4Home Construction
  4Home Construction
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tegelzetter in Emst

  We are 4Home Construction, a Netherlands-based team with 35 years of construction industry experience. Our focus is on building renovations, including tile installation and painting. We're here to introduce our expertise and quality work to enhance your projects. Our cost-effective pricing ensures top-notch services. For more info or project discussions, reach out anytime.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Hele nette en betrouwbare tegelzetters, ik raad ze zeker aan. George en Alexander (Engelssprekend) waren snel beschikbaar, ze waren op de afgesproken tijd aanwezig, hebben de tegels netjes gezet, goed advies gegeven over voeg- en kitkleur, en ze hebben alles opgeruimd achtergelaten. Goede prijs/kwaliteit, met factuur. Communicatie verliep ook goed. Wij zouden ze weer inhuren!
 • RIENTIES tegel en metselwerken
  RIENTIES tegel en metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tegelzetter in Emst

  jarenlange ervaring en vakmanschap in alle voorkomende tegelwerkzaamheden met het daarbij horende voeg en kitwerk, datzelfde geldt voor alle voorkomende metselwerken en evt voegwerk,en ook onder andere voor stucwerk,cementdekvloer,sierpleisteren en het timmeren van wanden,plafonds,vloeren,lood en,ombouw wc/bad omgeving Wapenveld,Zwolle,Veluwe/Gelderland,Overijssel

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vakman die ik iedereen kan aanraden!
 • Mark Build
  Mark Build
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Tegelzetter in Emst

  Hello everyone! Our company was founded recently, but we have a lot of experience in the Netherlands. We mainly specialize in bathrooms, but in addition we do: electricity, CV connections, partitions, tiles, floor installation, door and window installation and much more other works. We provide a guarantee for our works!!!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Mark Build is echt een aanrader. Heeft bij ons de badkamermeubel, spiegel en wc fonteintje vervangen en onze nieuwe netjes opgehangen. Hij werk snel en nauwkeurig, denkt mee in oplossingen. In de toekomst zou ik hem weer benaderen.
 • MHA Tegelzetter
  MHA Tegelzetter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tegelzetter in Emst

  Hallo, Mijn naam is Michiel, woonachtig in Raalte. Ik heb 8 jaar ervaring als tegelzetter, ik ben gespecialiseerd in badkamers, keukens en wc's met alle soorten en maten tegels. Ik werk met het merk Coba. Ik heb een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Michiel heeft onze badkamer netjes getegeld, zeer tevreden over het resultaat en de communicatie voor en tijdens de klus. Ook gaf hij (door ons gevraagd en zeer gewaardeerd) advies over wat wel en niet goed zou werken en over hoe we het beste de badkamer kunnen afwerken. Een echte aanrader!
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Tegelzetter in Emst

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist, dakpanelen specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en zo kunnen wij u een laagste prijs garantie aanbieden. We hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Erg tevreden, snel sloopwerk geleverd
 • Klussenbedrijf V.Talpa
  Klussenbedrijf V.Talpa
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tegelzetter in Emst

  Ben je op zoek naar een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Beemte Broekland bij Klussenbedrijf V.Talpa terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Vadim is een geweldige goede hardwerkende vakman en daarnaast ook een aardig mens. Hij heeft onze badkamer verbouwd en dat verliep heel goed. Keurig afgewerkt. Gewoon top.
 • FIVE STAR POWER GLUE B.V.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tegelzetter in Emst

  Ons bedrijf is samengesteld uit verschillende vakmannen uit de bouw. Ons doel is overlast voor klanten zoveel mogelijk voorkomen. Onze specialiteit is een volledige badkamer renovatie in anderhalve week. Ook kunt u kiezen voor een tijdelijke douchegelegenheid, zodat de overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. Ook kunt u bij terecht voor spoedklussen en reparaties die niet lang kunnen wachten. Met vriendelijke groet André van Dalen

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Erg goede service van het klusteam onder leiding van André van Dalen. Alles is bespreekbaar en mogelijk. Denken goed mee. Volledige verbouwing van de badkamer en het is prachtig geworden! Hartelijk dank.
 • DMB Bouwservice B.V.
  DMB Bouwservice B.V.
  Beoordeling: 4.1 van 54.1519 reviews
  Tegelzetter in Emst

  Mijn naam is Daniel en ik verzorg een veelvoud van klussen in en om uw huis en ook uw huis volledig verbouwen. Met hulp van ervaren vaklieden maken we uw klussen op tijd en goed verzorgd af. Ik heb 25 jaar ervaring in de bouwbranche. Ik heb in Duitsland mijn eigen b.v. bedrijf gehad. De laatste 3 jaar heb ik als voorman en trajecten begeleider bij een bouwbedrijf gewerkt.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goed en netjes gewerkt. Tegels liggen er strak in. Beetje meerwerk als “service van de zaak” uitgevoerd. De communicatie met Victor (de tegelzetter) moet met handen, voeten en Google Translate, maar dat gaat prima. Bij aanvang van het werk was Daniël er zelf overigens bij om e.e.a. door te spreken (en hij spreekt wel NL). En dit allemaal tegen een zeer concurrerende prijs. Een volgende keer zal ik niet aarzelen dit bedrijf opnieuw in te schakelen.

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Emst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 200 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Emst

Andere vakmensen in Emst

Vind vakmensen bij jou in de buurt