Vind tegelzetters in 't Harde

Op zoek naar tegelzetters in 't Harde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in 't Harde

 • Andries Techniek
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Tegelzetter in 't Harde

  Na 1,5 jaar in de elektrotechniek en 3 jaar als loodgieter en 5,5 jaar als totaal installateur is het tijd om als zzp-er door te gaat en het particuliere werk te gaan doen.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Andries is een keurige professionele installateur. Hield ons keurig op de hoogte hoelaat hij bij ons zou zijn en heeft het systeem (Tado slimme thermostaat + radiatorkranen) zeer professioneel geinstalleerd. Na installatie met ons nog alles goed doorgenomen dat we helemaal snapten hoe alles werkte. Kan Andries bij iedereen aanraden!
 • Simon Techniek
  Simon Techniek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tegelzetter in 't Harde

  Een paar dingen over mij als eigenaar van Simontechniek: Simontechniek een bedrijf die veelzijdig inzetbaar is. Van installatiewerk keukens of wanden zetten tot transport. Mijn voorkeur gaat uit naar duurzame/hoge kwaliteit producten. Ik heb veel ervaring in het zetten van wanden maar ook in elektra.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Klus perfect uitgevoerd. Simon is een vakman, fijn in de omgang en denkt goed mee. Volgende keer huur ik Simon zeker weer in.
 • Mark Build
  Mark Build
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Tegelzetter in 't Harde

  Hello everyone! Our company was founded recently, but we have a lot of experience in the Netherlands. We mainly specialize in bathrooms, but in addition we do: electricity, CV connections, partitions, tiles, floor installation, door and window installation and much more other works. We provide a guarantee for our works!!!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Andrii worked on several bathrooms at my new place. From plumbing, to installation of bathtub, builtin toilets, shower drain, sinks, faucets and fixtures. He did an excellent work in a timely manner and according to my wishes. I am very pleased with his work. I totally recommend!
 • Van Jarbou tegels en vloerwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Tegelzetter in 't Harde

  Van Jarbou tegels en vloerwerk kan je helpen met je Tegelzetter klus in Hulshorst en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Granito of marmeren vloer aanleggen, Vloer verwijderen, Gevel of tegels voegen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Jarbou tegels en vloerwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  wat een Professional was Naem, hij heeft zo netjes gewerkt ik raad hem echt aan voor je klus, hij kwam zijn afspraken na. ook lied hij zijn andere klusjes zien waar die ingehuurd word door grote aanneemers. hij is een echte vakman! ik ga hem zeker voor mijn badkamer weer vragen.
 • UwtegelzetterMH
  UwtegelzetterMH
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Tegelzetter in 't Harde

  UwtegelzetterMH voor hoge kwaliteit en vakwerk. Is zeer gemotiveerd ingesteld en werkt hard om ervoor te zorgen dat de klus op tijd en naar tevredenheid van de klant word opgeleverd. WIJ LEVEREN KWALITEIT & VAKWERK. DAAROM GEEFT UWTEGELZETTERMH 2 JAAR GARANTIE OP DE UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Heel fijn dat we zo snel konden schakelen. De tegelaar is een hele harde precieze werker, blij mee! Ook toen er wat tegen zat is dit fijn opgelost.
 • Klusbedrijf Rieksen
  Klusbedrijf Rieksen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5526 reviews
  Tegelzetter in 't Harde

  Klusbedrijf Rieksen biedt een breed scala aan werkzaamheden. Van meterkasten en loodgieterswerk tot EPDM dakbedekken en kitwerken. Boeidelen, behangen, schilderen. noem maar op.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Na eerste berichten niets meer van gehoord
 • Tegelzet- en Klusbedrijf Kartal
  Tegelzet- en Klusbedrijf Kartal
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Tegelzetter in 't Harde

  Murat kartal Tegelzet en klusbedrijf Kartal

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prachtig resultaat, goede communicatie en geeft goede adviezen
 • R. Mariasi
  R. Mariasi
  Beoordeling: 4.9 van 54.95127 reviews
  Tegelzetter in 't Harde

  Het is ons werk en onze dagelijkse passie.Een fraaie badkamer,keuken tegelwerk is er in vele variaties. Waar u ook voor kiest, u krijgt in ieder geval kwaliteit,kennis, het juiste advies en een keurige uitvoering. U zoekt vakwerk in combinatie met een strakke en betrouwbare planning, met R.Mariasi kiest u voor een vakkundige partner voor uw Tegelwerk Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van Tegelzetten. Nieuw in ons pakket steenstrips gemaakt van UltraLight EPS-piepschuim. Verschillende kleuren all-in prijs vanaf 10m2 500 euro Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte, kunt u uiteraard contact met ons opnemen

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Awesome job with tiles, thank you Rene!
 • RIENTIES tegel en metselwerken
  RIENTIES tegel en metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tegelzetter in 't Harde

  jarenlange ervaring en vakmanschap in alle voorkomende tegelwerkzaamheden met het daarbij horende voeg en kitwerk, datzelfde geldt voor alle voorkomende metselwerken en evt voegwerk,en ook onder andere voor stucwerk,cementdekvloer,sierpleisteren en het timmeren van wanden,plafonds,vloeren,lood en,ombouw wc/bad omgeving Wapenveld,Zwolle,Veluwe/Gelderland,Overijssel

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vakman die ik iedereen kan aanraden!
 • J.S. Elektra B.V.
  J.S. Elektra B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in 't Harde

  JS Bouw bied elektra voor renovatie, aanbouw en nieuwbouw. Wij maken groepenkasten tot aan stopcontacten en alles daar tussen in. U kunt vrijblijvend met ons in gesprek gaan voor vragen of een eventuele klus. Wij verhelpen ook storingen die u zelf niet meer kunt oplossen.

  Laatste review:
  Goed en snel werk geleverd, top!

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in 't Harde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 232 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in 't Harde

Andere vakmensen in 't Harde

Vind vakmensen bij jou in de buurt