Vind CV installateurs in Lexmond

Op zoek naar CV installateurs in Lexmond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in Lexmond

 • Warmteq verwarmingsbedrijf
  Warmteq verwarmingsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  CV installateur in Lexmond

  “Welkom op het profiel van Warmte-Q Verwarmingsbedrijf. Met vele jaren ervaring kan ik u met plezier en trots vertellen dat wij gespecialiseerd zijn als het gaat om: het installeren zowel het verhelpen van storingen, lekkages, en onderhoud verrichten aan cv-ketels, (close-in) boilers, luchtverwarming, mechanische ventilatie en stadsverwarming. Ook voor andere werkzaamheden kunnen wij tot u dienst zijn betreft het volgende: lekkages verhelpen, slimme/ of normale kamerthermostaten plaatsen en of vervangen, leidingen plaatsen en of vervangen, rookmelder/koolmonoxide melder plaatsen en of vervangen, rookgasafvoer en luchttoevoer plaatsen en of vervangen, kranen plaatsen en of vervangen en nog veel meer. Wij zijn in bezit van meerdere certificaten en diploma’s, onder andere CO-gecertificeerd (volgens de nieuwe gasketel wet). Kwaliteit en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en daarom op nummer 1. Duidelijke advies en afspraken worden uiteraard verleend en nagekomen aan onze klanten! Er wordt altijd eerst goed overlegd met de opdrachtgever, omtrent de werkzaamheden en de prijsindicatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook tijdens en voornamelijk na onze werkzaamheden wordt er met u duidelijk gecommuniceerd. Dit kan over van alles gaan😁.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Snelle service, goede uitleg en op voorhand alle kosten helder. Zeker een aanrader!
 • Seleman Service & Installatie
  Seleman Service & Installatie
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  CV installateur in Lexmond

  Hierbij de prijzen die ik hanteer voor een onderhoud aan de cv-ketel. Cv onderhoud incl pakkingen: 100 euro ex btw. Meerwerk zoals rookgasafvoer beugels wordt ter plekken of doormiddel van een foto beoordeeld. (Na elke onderhoud ontvangt u een co-vrij rapportage per mail) Met vriendelijke groeten, Seleman Service

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Prima uitgevoerd!
 • Prima warmte
  Prima warmte
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  CV installateur in Lexmond

  Installatiebedrijf

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  De klus is snel en netjes gerealiseerd keteltje brand nu een aantal dagen prima werk.
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95201 reviews
  CV installateur in Lexmond

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Good service but very expensive!
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85158 reviews
  CV installateur in Lexmond

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Goede afspraken gemaakt en prima service.
 • Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75254 reviews
  CV installateur in Lexmond

  Aannemersbedrijf Griffioen bestaat sinds 1985. Na jaren in loondienst te zijn geweest heb ik 1985 mijn eigen bedrijf opgericht. Als gecertificeerd Remeha installateur lever en plaats ik Remeha cv ketels. Sinds 2023 ben ik ook "Hybrid Hero" en lever en monteer ik als zodanig Remeha hybride warmtepompen, full electric warmte pompen , monobloc warmtepompen en warmtepompboilers. Dit doe ik vanuit Lienden en Ermelo. Voor uitvoering van de klus een bezoek voor een persoonlijk advies? Geen probleem. Afvoer afkomende materialen? Vanzelfsprekend. Ben u mij volgende opdrachtgever? Kees Griffioen Aannemersbedrijf Griffioen Lienden

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Heel vriendelijk, heel zorgvuldig, levert mooi werk af en is erg goed in het contact!
 • LD installatiebedrijf
  LD installatiebedrijf

  Nog geen reviews

  CV installateur in Lexmond

  LD Installatiebedrijf B.V. is een gerenommeerd installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden en plaatsen van CV ketels en het uitvoeren van diverse loodgieterswerkzaamheden. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het vak, en we zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en professionele partner voor onze klanten. Ons team van gecertificeerde en ervaren monteurs staat altijd klaar om uw CV ketel te onderhouden of te vervangen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerende CV ketel te hebben, en daarom bieden wij snelle en efficiënte service om ervoor te zorgen dat uw ketel in topconditie blijft. Of het nu gaat om een periodieke onderhoudsbeurt, reparatie of vervanging van uw ketel, wij bieden de hoogste kwaliteit werk tegen een betaalbare prijs. Naast onze expertise in CV ketels, voeren wij ook een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden uit. Of het nu gaat om het vervangen van leidingen, het installeren van sanitair of het oplossen van lekkages, ons team staat voor u klaar om uw probleem snel en professioneel op te lossen. Wij zijn er trots op dat onze klanten ons vertrouwen voor hun installatie- en loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het behalen van de beste resultaten voor onze klanten. Bij LD Installatiebedrijf B.V. bent u verzekerd van een uitstekende service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project!

 • WOW Techniek
  WOW Techniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  CV installateur in Lexmond

  Wilt u graag contact met een nette installateur bij wie de klant nog wel bovenaan staat? Ik hoor u graag. 20 jaar ervaring in de installatie techniek, waarvan de laatste 8 jaar koeltechniek er bij is gekomen. In bezit van STEK en CO certificaat. U kunt o.a. bij ons terecht voor: - service/onderhoud - airco/warmtepompen - PV zonnepanelen/zonneboilers -ventilatie - waterontharders - cv ketels - gas/water/elektra

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Prettig en (klant)vriendelijk contact met deze vakman. Snel en goed geholpen tbv onderhoud CV, bijvullen en verwijderen gasbuis. Benjamin verkoopt geen onzin om je op kosten te jagen en adviseert vanuit klantoogpunt. Kan hem zeker aanbevelen!
 • Timo v.H Dienstverlening

  Nog geen reviews

  CV installateur in Lexmond

  Timo v.H Dienstverlening is je ideale partner als je een Loodgieter nodig hebt in Vianen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer diensten die wij als Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • R.E.D. Installatietechniek
  R.E.D. Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  CV installateur in Lexmond

  R.E.D. installatietechniek is een duurzaam dynamisch installatiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring R.E.D. is gespecialiseerd in: Centrale verwarming Warmtepompen Hybride systemen CV ketels vervanging Airconditioning Service en onderhoud Loodgieterswerk Ventilatie 24/7 storingsdienst Alle door ons geleverde diensten voldoen aan de meeste recente eisen. R.E.D. Installatietechniek beschikt over ondergenoemde certificaten * Stek ( f gassen) gecertificeerd * Vakmanschap Co gecertificeerd * VCA gecertificeerd * ervaringen diverse installatie

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Heel blij met het werk dat Mimoen bij ons heeft uitgevoerd! Hij heeft duidelijk laten weten wat hij aan het doen was, waarom het moest, en ik kon ook uit interesse meekijken. Hij denkt heel fijn mee en komt met meerdere oplossingen voor wat het beste past bij jou situatie. Onze CV draait weer als nieuw en de nieuwe rookgasafvoer zorgt voor een veilige situatie en een veel mooier resultaat. Sowieso gaan we in de toekomst weer met R.E.D. Installatietechniek in zee. Bedankt!

4.7

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in Lexmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 199 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in Lexmond

Andere vakmensen in Lexmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt