Vind Tuinmannen in Lexmond

Op zoek naar Tuinmannen in Lexmond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Lexmond

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75144 reviews
  Tuinman in Lexmond

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wat een harde werker. Heel erg blij met het resultaat en wij zullen hem de volgende keer zeker weer bellen.
  Kom in contact
 • M. Huiting
  M. Huiting
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Tuinman in Lexmond

  Hoverniersbedrijf Marius Huiting creëert en renoveert tuinen op een professionele manier. Vandaag de dag bestaat 90% van ons werk uit het aanleggen van nieuwe tuinen en/of renovatie van bestaande particulieren tuinen. Wij verzorgen diensten zoals; * Ontwerpen van uw tuin naar uw wens * Schetsontwerp maken * Matenplan * Beplantingsplan * Onderhoud van uw tuin * Bomen snoeien * Tuinafscheidingen * Het leveren van zand en grond * Het leggen van sierbestrating * Aanleggen van beschoeiing * houtwerk op maat (pergola’s, vlonders en meer) * Het aanleggen van gazons * Het realiseren van vijvers in tuinen * Uw tuin winter klaar maken * Alle bijkomende werkzaamheden De overige 10% van onze werkzaamheden bestaat uit onderhoud van bedrijfsparken. Dat houd in dat wij om de week of om de twee weken de tuin onkruid vrij houden. Grasmaaien, het snoeien van bomen en struiken, winterbeurt verzorgen. Het groenafval nemen wij uiteraard ook weer mee terug.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goede communicatie, snelle actie en met een mooi resultaat
  Kom in contact
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95815 reviews
  Tuinman in Lexmond

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De voortuin ziet er weer netjes uit, Serkan heeft alles vrijgemaakt van onkruid en mos, heggen geknipt en restafval meegenomen. Er werd flink doorgewerkt, ondanks het benauwde weer. Prettig contact. Eén afgesproken prijs voor de hele klus was voor mij duidelijk en overzichtelijk. Bedankt, Serkan!
  Kom in contact
 • Versluis Hoveniers
  Versluis Hoveniers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Tuinman in Lexmond

  Mijn naam is Robert Versluis, 22 jaar oud en kom uit Langerak. Versluis Hoveniers is een jong startend bedrijf dat de volgende werkzaamheden voor u kan verzorgen: *Tuinaanleg *Tuinonderhoud *Houtwerk *gazonaanleg/onderhoud En in overleg is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Uiteindelijk met Versluis Hoveniers in zee gegaan en zeker geen spijt van gehad. Goede adviezen en een eerlijke prijsopgave. Heel netjes en volgens afspraak de klus uitgevoerd. Oog voor detail en afwerking. Aanrader!!!
  Kom in contact
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35227 reviews
  Tuinman in Lexmond

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  100 m2 onkruid verwijderd, tuin gesnoeid, geschoffeld en geharkt. Ook al het afval meegenomen. We zijn tevreden. Vriendelijke, hardwerkende man.
  Kom in contact
 • de Jong Tuin & Groen
  de Jong Tuin & Groen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Lexmond

  Een jong bedrijf, wij onderhouden en leggen met visie op duurzaam en natuurinclusiviteit tuin en groenvoorziening aan. Wij werken zoveel mogelijk met accu gereedschap en lokale producten. Specialist in: - Bodem verbeteren - Natuurinclusieve tuinen - Kleurrijke beplantingsplannen - Tuinonderhoud

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Communicatie vooraf was top en gras is volgens afspraak netjes aangelegd. Omdat het minder werk was dan hij vooraf had ingeschat heeft hij korting gegeven op de afgesproken prijs. Kortom dik tevreden en voor de volgende tuinklus vragen we hem zeker weer!
  Kom in contact
 • CONTREI omgevingsmanagement
  CONTREI omgevingsmanagement
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tuinman in Lexmond

  Goedendag, mijn naam is Cornel en ben een echt buitenmens en beleef veel plezier in de tuin. Ik ben praktisch en zet dankzij mijn ervaring en kennis een mooi resultaat neer. De afgelopen jaren heb ik als hovenier en tuinontwerper gewerkt. Alle vaardigheden die ik tijdens deze periode heb opgedaan, neem ik graag mee naar uw project!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Cornel houdt zich aan de afspraken en doet wat van hem verwacht wordt.
  Kom in contact
 • Metsie Gibobouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Tuinman in Lexmond

  Ik ben Lars en samen met mijn collega doe ik verschillende tuinklussen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  heel flexibel en meedenkend!
  Kom in contact
 • Bosgraaf Services
  Bosgraaf Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Tuinman in Lexmond

  Bosgraaf Hoveniers richt zich op de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen. Ook het aanleggen van sedumdaken, beregening en verlichting kunt u bij ons onderbrengen. Voor de realisatie van overkappingen, schuren, etc. zijn we u ook graag van dienst.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Fijne kerel en goed werk geleverd 👌🏼
  Kom in contact
 • IJskes
  IJskes
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Tuinman in Lexmond

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Installatiebedrijf, tuinman Aannemer, Klusbedrijf, specialist in verduurzaming in Nieuwegein, dan kan IJskes je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnen schilderwerk, Buitenschilderwerk, Geluidsisolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Vloer egaliseren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Lexmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 433 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Lexmond

Andere vakmensen in Lexmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt