Vind Grondwerkers in Wessem

Op zoek naar Grondwerkers in Wessem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Wessem

 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Grondwerker in Wessem

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel, vriendelijk, vakkundig. Ik zou zeker weer gebruik maken van deze dienst.
 • Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Grondwerker in Wessem

  Werken in regio limburg, engels sprekend

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  He did a good job.
 • Tuinservice OSA
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Grondwerker in Wessem

  Tuinservice OSA kan je helpen met al je tuinklussen in Kelpen-Oler en omgeving. Zij staan klaar voor al je tuinwerkzaamheden, onder andere struiken en heggen snoeien of verwijderen, bomen snoeien of verwijderen, tuinaanleg, bestrating aanleggen, schutting of hek plaatsen, tuinonderhoud, gras leggen of inzaaien, grond afgraven of egaliseren, bestrating verwijderen/afvoeren, hek of schutting repareren of onderhouden en bomen of struiken planten. Neem direct contact op met Tuinservice OSA om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer correcte en hardwerkende man.
 • Wolters Hovenier
  Wolters Hovenier
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Grondwerker in Wessem

  Welkom bij Wolters Hovenier, dé eenmanszaak voor al uw tuinbehoeften. Mijn naam is Stan Wolters. Met mijn bedrijf bied ik persoonlijke aandacht en professioneel vakmanschap. Of het nu gaat om aanleg of onderhoud, ik sta voor u klaar om uw tuindromen te realiseren. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek de perfecte groene oplossingen voor uw buitenruimte!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Netjes de tuin gesnoeid alles afgevoerd, zeer tevreden
 • Allround klus en installatie bedrijf JG
  Allround klus en installatie bedrijf JG
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Grondwerker in Wessem

  Specialist in vloerverwarming, Ontruimingen van huizen, groen onderhoud en diverse sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Gewoon goed
 • J. Stevens Terras en Tuin
  J. Stevens Terras en Tuin
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Grondwerker in Wessem

  Welkom op het profiel van van J. Stevens Terras en Tuin! Uw specialist op gebied van alle tuinwerkzaamheden van A t/m Z. Mijn naam is Jan Stevens, eigenaar van familiebedrijf J. Stevens Terras en Tuin. Van origine heb ik een agrarische achtergrond en heb ik al ruim 25 jaar ervaring in alle tuinwerkzaamheden die u maar kunt bedenken. Wat wij onder andere doen: - Tuinaanleg en ontwerp - Tuin onderhoud (onderhoudscontracten zijn mogelijk) - Bestratingen - Riooltechnieken - Schuttingbouw tot complete zelfbouw tuinhuizen en overkapping bestaande uit Lariks-Douglas - Ook bedrijven onderhoud parkeerplaatsen gazon struiken en hagen - Zwembaden zwemvijvers - Nieuw in ons assortiment ook branden van plattedaken prieeltjes tuinhuizen En nog veel meer! Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken. Voor meer informatie en/of advies kunt u met ons contact opnemen. J. Stevens J. Stevens Terras en Tuin

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Jan. Altijd als ik belde nam hij direct op, via whatsapp reageerde hij heel snel. Gemaakte afspraken perfect nagekomen, niet te beroerd om wat extra zaken erbij te doen. Daarnaast zijn het allemaal aardige medewerkers en heb ik ook nog goed kunnen lachen. Door de dag heen werd continue de rommel opgeruimd en op het laatst heeft men alles schoongemaakt en netjes achtergelaten. Jan en collega's, bedankt voor de goed uitgevoerde opdracht!
 • Floratuin
  Floratuin
  Beoordeling: 4.2 van 54.2539 reviews
  Grondwerker in Wessem

  NIEUW BIJ FLORATUIN KIJK OP ONS WEBSHOP WWW.FLORATUIN.NL nieuwe florashop is open vrijdag en zaterdag van 9 tot 3 uur kelvinweg 9 echt 6101 wt echt enthousiaste hovenier voor al uw tuinwerkzaamheden, zoals tuinaanleg, tuinonderhoud, onder meer bij bedrijven,bestratingen,gazonaanleg,spuiten van onkruid. schutting,hekwerk,tuinhuisje.vlonders klussen in en om het huis. ook leveren van planten,haag,bomen,heesters,vastplanten.graszoden,kunstgras. leveren ,schutting ,hardhout,tuinhuisje,vlonder. gaashekwerk. leveren, klinkers,grind,split,hardsteen,cobbelstones,natuursteen.bestratingzand,korrelmix. als leveren van materialen tegen goedkopen prijs. u kuneen vrijblijvende offerte opvragen . mail info@floratuin.nl of bellen. 0619880424. kijk op www.floratuin.nl of op onze facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/floratuin/

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Klus is uiteindelijk goed uitgevoerd, resultaat mag er zijn. Minpunten zijn de moeizame communicatie en het feit dat ze zich een verlengkabel toegeëigend hebben en niet terugbrengen ondanks meerdere verzoeken. Beetje jammer.
 • Hoveniersbedrijf Hennissen
  Hoveniersbedrijf Hennissen

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Wessem

  Hoveniersbedrijf Hennissen Tuin aanleg & onderhoud

 • Allround service christiaan selder
  Allround service christiaan selder
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Grondwerker in Wessem

  Allround service christiaan selder Staat voor betrouwbaar En kom de afgesproken werkzaamheden na Wat ik allemaal doe Bestrating eruit halen en afvoeren tuinen uitgraven Grond afvoeren Grond aanvoeren Banden zetten en bestratingen leggen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Na het komen inventariseren van de klus niets meer vernomen. Dus betrouwbaar kan ik helaas niet zeggen.
 • Hoveniersbedrijf Remco van Alphen
  Hoveniersbedrijf Remco van Alphen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Grondwerker in Wessem

  Hoveniersbedrijf Remco Van Alphen is een jong bedrijf dat zich met creativiteit en enthousiasme weet te onderscheiden. Wij luisteren naar uw wensen, en kijken naar de mogelijk- heden en geven advies op maat. Daarbij wordt gekeken naar de stijl en vorm van uw huis en woonomgeving met schaduw en zon. Verder zijn wij actief in zowel de particuliere sector alsmede in bedrijfstuinen. Alle benodige vakkennis en ervaring zijn in huis om een tuin te realiseren of te onderhouden zoals u dat graag heeft. Hoveniersbedrijf Remco Van Alphen is voor : * Advies * Tuinontwerp * Tuinaanleg * Tuinonderhoud * Bestratingen * Boomverzorging * Vijvers * Schuttingen * Vlonders * e.d.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed en correct bedrijf. We hebben de rest ook laten doen door Remco en ik moet zeggen dat alles perfect is gedaan. Ik zal zeker Remco aanbevelen... hij is beleefd, werkt netjes, denkt mee en werkt door. Een dikke plus voor Remco

4.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Wessem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Wessem

Andere vakmensen in Wessem

Vind vakmensen bij jou in de buurt