Vind Interieur ontwerpers in Wessem

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Wessem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Wessem

 • A Plus Construction NL
  A Plus Construction NL
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Interieur ontwerper in Wessem

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
 • DVB Bouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Wessem

  DVB Bouw is een eenmanszaak gericht op het geven van advies binnen de bouwsector. Voor uw tekenwerk en ontwerp wensen kan u bij DVB Bouw terecht.

 • Sanne Waulthers
  Sanne Waulthers

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Wessem

  Sanne Waulthers is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in st. Gertrudisstraat 7 en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Mestrom Architectuur
  Mestrom Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Wessem

  Mestrom Architectuur Wij helpen u graag verder bij het uitwerken en realiseren van uw plannen. Ontwerp Advisering Vergunning (vergunningsvrij) Visualisering Bouwvoorbereiding Projectbegeleiding Wij zien ieder project als maatwerk! Informeer naar een vrijblijvende offerte en neem gerust een kijkje tussen de lopende en lopende projecten

 • Angelique Philips Interieurontwerp
  Angelique Philips Interieurontwerp

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Wessem

  Even voorstellen; Ik ben Angelique Philips. Na 18 jaar bij een interieurarchitecten bureau te hebben gewerkt, ben ik sinds 2020 werkzaam als zelfstandig interieurontwerper. Ik ontwerp, creëer en visualiseer jouw ideale woon- of werkomgeving. Met mijn passie en creativiteit kan ik je op (interieur) ideeën brengen, waar je zelf nog niet aan had gedacht.

 • Formtek Buro voor Bouwkunde & Interieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Wessem

  Ons bedrijf bestaat ruim 25 jaar in de regio Roermond. Wij verzorgen kleinschalige verbouwingen en aan-bijgebouwen...Zoals poolhouse, aanbouw aan de bestaande woning, of interne verbouwing. Ook vinden wij dat de tuin hoort bij het wonen... Wij zorgen voor het juiste sfeer in de tuin met de woning, en richten de tuin in naar wens....waarbij zorgvuldig wordt gekeken naar de relaties functies en het lijnenspel Wij zijn aangesloten bij de Bond Nederlandse ontwerpers BNO

 • Huysvest Vastgoed B.V.
  Huysvest Vastgoed B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Wessem

  🏠 Op zoek naar Topkwaliteit Renovaties en Transformaties?🏠 Huysvest Vastgoed B.V. is een onderdeel van BRULAR Holding B.V. Ben je op zoek naar een betrouwbaar en gespecialiseerd vastgoedbedrijf voor al je renovatie- en transformatiebehoeften? Zoek niet verder! HuysVest Vastgoed staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken met 10 jaar garantie! Wij streven ernaar om uw visie op vastgoed te realiseren, of het nu gaat om het ontwerpen van architectonische pareltjes, het renoveren van bestaande panden, of het optimaliseren van ruimtes voor een maximale leefbaarheid. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding bieden wij een scala aan diensten, waaronder architectuur- en interieurontwerpen die esthetisch aantrekkelijk en functioneel doordacht zijn. Onze bouw- en renovatieontwerpen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en praktisch, klaar om elke uitdaging aan te gaan. Daarnaast transformeren onze tuin- en landschapsontwerpen uw buitenruimtes in oases van natuur en comfort, terwijl onze geavanceerde BIM-diensten zorgen voor nauwkeurige planning, ontwerp, constructie en beheer van uw gebouwen. Bij Huysvest Vastgoed BV geloven we in het creëren van waarde en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten. Ontdek hoe wij uw vastgoedvisie tot leven kunnen brengen.

 • Femke Luijten
  Femke Luijten

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Wessem

  Uw woning verkoop klaarmaken Van jouw Thuis een Huis maken! * Een persoonlijk re-stylingadvies * Foto's * Visualisatie * Uittekenen van verbouwplannen * Interieuradvies

 • Structuur in Stijl

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Wessem

  Marlon van 'Structuur in Stijl' is Interieurstyliste en Professional Organizer (opruimcoach). Zij kan je helpen om meer sfeer, rust en eenheid te brengen in je interieur. Ben je nieuwsgierig geworden en sta je voor de keuze: sfeer en eenheid in je interieur of rust, ruimte en meer tijd voor leuke dingen? Nodig haar uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wellicht kan ze jou ook verrassen met een verfrissende blik op je interieur of het praktisch organiseren van je huis!

 • Shaz Allround Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Wessem

  B4B Allround Services De specialist voor ieder klus groot of klein uw project van A tot Z is bij ons in goede handen

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Wessem, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Wessem

Andere vakmensen in Wessem

Vind vakmensen bij jou in de buurt