Vind Interieur ontwerpers in Roggel

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Roggel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Roggel

 • A Plus Construction NL
  A Plus Construction NL
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Interieur ontwerper in Roggel

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
 • Structuur in Stijl

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Roggel

  Marlon van 'Structuur in Stijl' is Interieurstyliste en Professional Organizer (opruimcoach). Zij kan je helpen om meer sfeer, rust en eenheid te brengen in je interieur. Ben je nieuwsgierig geworden en sta je voor de keuze: sfeer en eenheid in je interieur of rust, ruimte en meer tijd voor leuke dingen? Nodig haar uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wellicht kan ze jou ook verrassen met een verfrissende blik op je interieur of het praktisch organiseren van je huis!

 • Huysvest Vastgoed B.V.
  Huysvest Vastgoed B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Roggel

  🏠 Op zoek naar Topkwaliteit Renovaties en Transformaties?🏠 Huysvest Vastgoed B.V. is een onderdeel van BRULAR Holding B.V. Ben je op zoek naar een betrouwbaar en gespecialiseerd vastgoedbedrijf voor al je renovatie- en transformatiebehoeften? Zoek niet verder! HuysVest Vastgoed staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken met 10 jaar garantie! Wij streven ernaar om uw visie op vastgoed te realiseren, of het nu gaat om het ontwerpen van architectonische pareltjes, het renoveren van bestaande panden, of het optimaliseren van ruimtes voor een maximale leefbaarheid. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding bieden wij een scala aan diensten, waaronder architectuur- en interieurontwerpen die esthetisch aantrekkelijk en functioneel doordacht zijn. Onze bouw- en renovatieontwerpen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en praktisch, klaar om elke uitdaging aan te gaan. Daarnaast transformeren onze tuin- en landschapsontwerpen uw buitenruimtes in oases van natuur en comfort, terwijl onze geavanceerde BIM-diensten zorgen voor nauwkeurige planning, ontwerp, constructie en beheer van uw gebouwen. Bij Huysvest Vastgoed BV geloven we in het creëren van waarde en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten. Ontdek hoe wij uw vastgoedvisie tot leven kunnen brengen.

 • Misarto
  Misarto
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Interieur ontwerper in Roggel

  Misarto "ontwerp, maatwerk en realisatie" Misarto weet zich te onderscheiden door een totaalconcept. Het totaalconcept biedt alle processen van ontwerp tot en met uitvoering. Informeren van de klant staat voorop, omdat de processen die doorlopen worden het uiteindelijke product / resultaat bepalen. Niet alleen planningen en overlegmomenten zijn noodzakelijk, ook materiaal bemonstering en (proef)detailwerk horen bij deze bewaking van de kwaliteit van het eindresultaat. Ook niet geheel onbelangrijk is dat we ontwerpen kunnen realiseren voor ieder budget. Communicatie en persoonlijke betrokkenheid is erg dan ook erg belangrijk voor het beste eindresultaat, want dat is het einddoel. Of dit nu gaat om een enkel meubel of een complete inrichting of keuken. De ontwerpen / concepten kunnen varieren van zeer klassiek tot minimalistisch modern, ook de ontwikkeling van een eigen stijl behoort tot onze mogelijkheden. Graag informeren wij u vrijblijvend over onze mogelijkheden mbt. uw wensen en behoeften. Hieronder vind u een overzicht van onze mogelijkheden: Producten en diensten van Misarto: -opstellen van programma van eisen, -kleuradvies, -vormgevingadvies, -conceptvorming, -ontwerptekeningen, -indelingsplan / routing, -materiaaladvies, -technische omschrijving, -werktekeningen, -projectplanning, -in beeld brengen van kosten, -productie en realisatie, -terugkoppeling naar opdrachtgever. Vervolgens zijn er op de producten en diensten van Misarto de onderstaande mogelijkheden van toepassing: -totaal inrichting voor zowel bedrijven als particulieren -algemene ruimtes -hotellobby’s & entree -restaurants & bars -keukens -badkamers & toilet -slaapkamers -inloopkasten -meubelen -vloerafwerking -wandbekleding / panelen -verlichting

  Laatste review:
  De firma Misarto heeft uitstekend werk geleverd. Het zijn echte vaklui die zeer precies werken. De afspraken die we van tevoren hebben gemaakt zijn keurig nagekomen. Het was iets duurder geworden dan ze hadden aangegeven maar dit hebben ze niet in rekening gebracht.
 • Femke Luijten
  Femke Luijten

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Roggel

  Uw woning verkoop klaarmaken Van jouw Thuis een Huis maken! * Een persoonlijk re-stylingadvies * Foto's * Visualisatie * Uittekenen van verbouwplannen * Interieuradvies

 • Janssen Bouw- en interieurontwerp
  Janssen Bouw- en interieurontwerp
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Roggel

  Janssen bouwontwerp en interieurontwerp is een ontwerpbureau waar u terecht kunt voor het ontwerp en bouwkundig tekenwerk inclusief vergunningsaanvraag van uw nieuwbouw woning, bedrijfshal, dakkapel, aanbouw, gevelwijziging, enz. tegen zeer scherpe prijzen. Ook een tekening van een, tuinontwerp, keuken, meubelontwerp of een plattegrond, is mogelijk.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg prettig in de communicatie. Omdat het heel lang duurt voordat wij de tekeningen van ons huis kregen is er nog weinig te vertellen over het resultaat. Het tekenenwerk moet nog beginnen maar daar heb ik het volste vertrouwen in door zijn ervaring. Goede prijs.
 • RiBi3D

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Roggel

  Voor collega ingenieurs bureau's of aannemers in de grond weg en wegenbouwsector, maken we ontwerpen voor alle werken die voorkomen in de openbare ruimte. We ontwerpen met behulp van AutoCAD in zowel in 2d als 3d en kunnen vanaf een voorontwerp tot aan de uitvoering ondersteuning bieden in de voorbereiding van de werkzaamheden. Voor particulieren bieden we ontwerpwerkzaamheden aan voor het maken van plattegronden en tekeningen voor een tuin of bijvoorbeeld het ontwerpen van een bijgebouw of aanbouw. We kunnen ondersteuning bieden bij het vergunningsproces doormiddel van het aanleveren van de juiste tekeningen.

 • Formtek Buro voor Bouwkunde & Interieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Roggel

  Ons bedrijf bestaat ruim 25 jaar in de regio Roermond. Wij verzorgen kleinschalige verbouwingen en aan-bijgebouwen...Zoals poolhouse, aanbouw aan de bestaande woning, of interne verbouwing. Ook vinden wij dat de tuin hoort bij het wonen... Wij zorgen voor het juiste sfeer in de tuin met de woning, en richten de tuin in naar wens....waarbij zorgvuldig wordt gekeken naar de relaties functies en het lijnenspel Wij zijn aangesloten bij de Bond Nederlandse ontwerpers BNO

 • DVB Bouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Roggel

  DVB Bouw is een eenmanszaak gericht op het geven van advies binnen de bouwsector. Voor uw tekenwerk en ontwerp wensen kan u bij DVB Bouw terecht.

 • Joris Motoren

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Roggel

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in Nederweert, dan kan Joris Motoren je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Roggel, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Roggel

Andere vakmensen in Roggel

Vind vakmensen bij jou in de buurt