Vind Tuinarchitecten in Wessem

Op zoek naar Tuinarchitecten in Wessem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Wessem

 • Wega . Buitenaf
  Wega . Buitenaf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Wessem

  WeGa is een veelzijdig bedrijf, u kunt kortom al uw voorkomende tuin -en timmerwerkzaamheden aan ons over laten. Ook beschikken wij over diverse kleine grondverzet machines. Hierdoor kunnen wij ook in de kleinste tuintjes onze werkzaamheden verrichten. Alles gebeurd in goed overleg met de klant, zodat u zeker niet voor verassingen komt te staan. Werken met WeGa is gegarandeerd vakwerk! Bent u ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Zeer goede service, zijn duidelijk en leveren correct werk af
 • Floratuin
  Floratuin
  Beoordeling: 4.2 van 54.2539 reviews
  Tuinarchitect in Wessem

  NIEUW BIJ FLORATUIN KIJK OP ONS WEBSHOP WWW.FLORATUIN.NL nieuwe florashop is open vrijdag en zaterdag van 9 tot 3 uur kelvinweg 9 echt 6101 wt echt enthousiaste hovenier voor al uw tuinwerkzaamheden, zoals tuinaanleg, tuinonderhoud, onder meer bij bedrijven,bestratingen,gazonaanleg,spuiten van onkruid. schutting,hekwerk,tuinhuisje.vlonders klussen in en om het huis. ook leveren van planten,haag,bomen,heesters,vastplanten.graszoden,kunstgras. leveren ,schutting ,hardhout,tuinhuisje,vlonder. gaashekwerk. leveren, klinkers,grind,split,hardsteen,cobbelstones,natuursteen.bestratingzand,korrelmix. als leveren van materialen tegen goedkopen prijs. u kuneen vrijblijvende offerte opvragen . mail info@floratuin.nl of bellen. 0619880424. kijk op www.floratuin.nl of op onze facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/floratuin/

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Klus is uiteindelijk goed uitgevoerd, resultaat mag er zijn. Minpunten zijn de moeizame communicatie en het feit dat ze zich een verlengkabel toegeëigend hebben en niet terugbrengen ondanks meerdere verzoeken. Beetje jammer.
 • Hoveniersbedrijf Remco van Alphen
  Hoveniersbedrijf Remco van Alphen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Tuinarchitect in Wessem

  Hoveniersbedrijf Remco Van Alphen is een jong bedrijf dat zich met creativiteit en enthousiasme weet te onderscheiden. Wij luisteren naar uw wensen, en kijken naar de mogelijk- heden en geven advies op maat. Daarbij wordt gekeken naar de stijl en vorm van uw huis en woonomgeving met schaduw en zon. Verder zijn wij actief in zowel de particuliere sector alsmede in bedrijfstuinen. Alle benodige vakkennis en ervaring zijn in huis om een tuin te realiseren of te onderhouden zoals u dat graag heeft. Hoveniersbedrijf Remco Van Alphen is voor : * Advies * Tuinontwerp * Tuinaanleg * Tuinonderhoud * Bestratingen * Boomverzorging * Vijvers * Schuttingen * Vlonders * e.d.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Netjes en volgens afspraak schutting gezet.Meegedacht met diverse oplossingen. Betrouwbaar en aan te raden.
 • Hoveniersbedrijf Boy Koelen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Wessem

  Regio Roermond

 • Houben Outdoor
  Houben Outdoor
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Wessem

  Dit jonge bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging en aanleg van tuin en park voor zowel particulieren als zakelijke klanten. De werkzaamheden die worden uitgevoerd variëren van ontwerp, aanleg en het onderhoud van tuin of buitenomgeving. Precisie en klanttevredenheid staan voorop.

  Laatste review:
  Lennart en zijn team hebben bij mij thuis de tuin aangelegd. Momenteel zijn ze bezig met grondverzet bij mijn kinderdagverblijf. Ze hebben de riolering al aangelegd en bestrating gelegd en een deel beplant. Ik ben heel erg tevreden, anders had ik ze ook niet weer gevraagd. Ze gaan heel secuur en gestructureerd te werk. Lennart legt alle werkzaamheden goed uit en denkt ook mij. Daarnaast hanteert hij een persoonlijke benadering wat ik erg fijn vind. Een aanrader!
 • Hans Linders Hovenier
  Hans Linders Hovenier
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Tuinarchitect in Wessem

  Uit liefde voor de groei- en bloeiwijzen van bomen en planten werd in 1996 onze onderneming opgericht. Aanvankelijk verrichtte Hans Linders kleinschalige projecten van tuinaanleg en grondbewerking, maar toen het bedrijf zich in 1998 in Sint-Joost vestigde werden de activiteiten sterk uitgebreid. Een uitgebreid machinepark en de inzet van vakkundig personeel maakt het nu mogelijk elk project volledig zelf uit te voeren, van ontwerp tot en met realisatie en nazorg. Ons lidmaatschap van de vereniging van hoveniers en groenvoorzieners geeft u bovendien de garantie dat u samenwerkt met een betrouwbare en deskundige partner. Daarnaast zijn we lid van de Dutch Quality Gardens, een hoveniers groep die verbonden is aan de Tuinen van Appeltern. Als klant van Hans Linders Hovenier kunt u profiteren van een breed scala aan diensten en producten, waaronder het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Ook voor de constructie van pergola's of tuinhuisjes, verlichting en beregeningsinstallaties kunt u terecht bij Hans Linders Hovenier. Daarnaast bieden wij ook: - Renovatie - Onkruidbestrijding - Graafwerkzaamheden - Verzorging van interieurbeplanting - Winterdienst, sneeuwruimen en strooien van o.a. parkeerplaatsen - Levering en plaatsing van kant en klare groene hagen - Levering en plaatsing van steenkorven - Verticale tuinen - Zwemvijvers, dealer van Garden SWimm zwemvijvers regio Zuid Nederland Bovendien geven we u graag advies over de keuze van planten en harde materialen (bestrating en verlichting), over grondgebruik, snoeiwijze en ziekten. Alle plantmaterialen worden ingekocht bij gespecialiseerde bedrijven en voor stenen en harde materialen werken we met vaste, betrouwbare leveranciers. Hans Linders Hovenier werkt samen met specialisten op het gebied van groot grondverzet, verlichting en hekwerken. Dit betekent maatwerk afgestemd op uw tuin.

  Laatste review:
  Vakkundig en vriendelijk personeel, er wordt goed en snel gewerkt. Garantie op beplanting is goed. Zonder commentaar werden planten die dood zijn gegaan vervangen.
 • Formtek Buro voor Bouwkunde & Interieur

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wessem

  Ons bedrijf bestaat ruim 25 jaar in de regio Roermond. Wij verzorgen kleinschalige verbouwingen en aan-bijgebouwen...Zoals poolhouse, aanbouw aan de bestaande woning, of interne verbouwing. Ook vinden wij dat de tuin hoort bij het wonen... Wij zorgen voor het juiste sfeer in de tuin met de woning, en richten de tuin in naar wens....waarbij zorgvuldig wordt gekeken naar de relaties functies en het lijnenspel Wij zijn aangesloten bij de Bond Nederlandse ontwerpers BNO

 • Soulflower
  Soulflower
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Tuinarchitect in Wessem

  Soulflower is een 1-manszaak, gerund door Esther Wolvenhart. * Zij werkt als een zeer enthousiaste en passievolle tuinvrouw en bloemiste! Zowel tuinadvies en tuinonderhoud kunt u door Soulflower laten uitvoeren. U kunt denken aan klein/middelgroot snoeiwerk, tuinadvies op maat bij u in de tuin, aanleg van het groen, aanleg/ontwerp borders laag/hoog, ontwerp van café/ horeca en particulieren- terrassen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Zij is een echte creatieveling met passie voor de natuur! * Als bloemiste maakt zij prachtige bloemstukken. Wanneer u een evenement of feestje wilt aankleden/decoreren, of boektten wilt bestellen, kunt u dit gerust over laten aan Soulflower. Altijd meedenkend met de wensen van haar klanten, zeer betrouwbaar, servicegericht en flexibel. Voor de portfolio en referenties van Soulflower; neem vooral een kijkje bij referenties op Werkspot. Voor een vrijblijvende offerte en/of informatie, neem contact op met Soulflower. Met vriendelijke groeten, Soulflower Esther Wolvenhart

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Esther is een hele goede tuinvrouw. Ze heeft met veel inzet onze tuin prima zomerklaar gemaakt!
 • Bas Notté Tuin&zo
  Bas Notté Tuin&zo
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Wessem

  Bas Notté Tuin&zo kan je helpen met je Hovenier, Sloopbedrijf klus in Weert en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bas Notté Tuin&zo om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bronckhorst Tuinonderhoud

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wessem

  Bronckhorst Tuinonderhoud kan je helpen met je Hovenier klus in Montfort en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Gras leggen of zaaien... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bronckhorst Tuinonderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Wessem, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Wessem

Andere vakmensen in Wessem

Vind vakmensen bij jou in de buurt