Vind Grondwerkers in Terwispel

Op zoek naar Grondwerkers in Terwispel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Terwispel

 • G. Taekema & Zn. B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Grondwerker in Terwispel

  Bouwservice en betonvlechten en timmerwerk. Werkzaam in het noorden van het land, lijn Zwolle Almere en soms in de buurt van Amsterdam. Aan brengen van bekisting voor fundering en vloer. Tevens de benodigde levering en verwerking van wapening en beton storten. Wij bieden een goede samenwerking om tot een zeer goed resultaat te komen. Alle personeel is in bezit van VCA/VCA vol. Sinds 1984 werkzaam in de bouw en sinds 2018 zelfstandig.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Prettige personen om mee te werken, klus uitstekend uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Gebr. Huistra
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Grondwerker in Terwispel

  Wij beschikken over alle benodigde machines voor het perfecte resultaat!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima jongens (leuke broers). Vlot en betrouwbaar en goed in hun werk. Harde werkers en prima om mee te overleggen. Echte aanrader!
  Kom in contact
 • VDP
  VDP
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Grondwerker in Terwispel

  VDP kan je helpen met je Aannemer klus in Friesland en Groningen. O.a Carport of overkapping plaatsen,Sloopwerk algemeen, Grond afgraven egaliseren of afvoeren, Gaten boren,Bestrating leveren en aanleggen. Riool leveren en aanleggen, Funderingen uitgraven,Tuinen afgraven en afwerken Neem direct contact op met VDP om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima communicatie vooraf en goed meegedacht. Klus kon zoals verzocht op werkspot op korte termijn worden uitgevoerd. Medewerkers kwamen op de afgesproken tijd en hebben de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd.
  Kom in contact
 • JDV Tuinaanleg
  JDV Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Terwispel

  JDV Tuinaanleg staat klaar voor renovatie of aanleg van uw tuin. Ik Jelle de Vries gediplomeerd hovenier met een werk ervaring van 5+ jaar sta klaar voor uw klus. De uitvoerden werkzaamheden zijn: klein grondverzet, stratenmaken en aanleg houtconstructies.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel in contact gekomen en ook op korte termijn gehandeld om de klus ter uitvoering te brengen. Na een kort overleg moment op locatie zijn ze aan de slag gaan en hebben de klus naar wens uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Evers bloemen en planten
  Evers bloemen en planten
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Grondwerker in Terwispel

  Hoveniers bedrijf Evers kan je helpen met je Hovenier klus in Diever en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Evers bloemen en planten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede afspraken, keurig afgewerkt
  Kom in contact
 • Timmer- en Onderhoudsbedrijf D. Molenmaker
  Timmer- en Onderhoudsbedrijf D. Molenmaker
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Grondwerker in Terwispel

  Timmer- en Onderhoudsbedrijf D. Molenmaker is opgericht in 2000. Als zelfstandig allround timmerman kan ik veel klussen alleen aan, waardoor u één aanspreekpunt hebt. Ik werk met vrijblijvende offertes. Ik kom vooraf bij u langs om kennis te maken, de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarna krijgt u een duidelijke, puntsgewijze offerte. Mocht u zelf werkzaamheden verrichten dan is dat zeker bespreekbaar. Ik kan u helpen met alle voorkomende bouwwerkzaamheden, bijvoorbeeld: - Kozijnen en deuren maken en plaatsen - Dakkapellen en dakramen plaatsen - Aanbouw en opbouw plaatsen - Toilet- en badkamerverbouwing - Zolderbetimmering en wanden plaatsen - Schuttingen plaatsen en tuintimmerwerk Ik ben trots op mijn vak! Of het nu gaat om verbouwingen, renovaties, uitbouwen, badkamers, dakkapellen of kozijnen: ik zet me met grote betrokkenheid in om ieder project helemaal te laten slagen! Ik ga voor kwaliteit, een eerlijke prijs en tevreden klanten. Afspraak is afspraak daar kunt u van op aan. Met gepaste trots kijk ik terug op vele verbouwingen, timmerwerken en onderhoudsprojecten. Ik werk voor particulieren en bedrijven, in heel Noord-Nederland. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Durk denkt zelf kritisch/Praktisch mee om tot een prachtig resultaat te komen. Vakman.
  Kom in contact
 • JM kraanverhuur
  JM kraanverhuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Terwispel

  JM kraanverhuur kan je helpen met je Aannemer klus in Burgum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over graafwerk, bestrating, tuinaanleg, schuttingen etc te beantwoorden. Neem direct contact op met JM kraanverhuur om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jappie Veenstra
  Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jappie Veenstra
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Grondwerker in Terwispel

  Timmer- en onderhoudsbedrijf Jappie Veenstra is een veelzijdig bedrijf, zo doe ik niet alleen alle voorkomende timmerwerken, maar ook voor tegelwerk, metselwerk en bestrating bent u bij mij aan het juiste adres. Ook maak en plaats ik tuinhuisjes/prieeltjes naar ontwerp van de klant. Met vriendelijke groet, Jappie Veenstra

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Uitstekende vakman en heeft onderhand meer klussen hier uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Armando Bouwadvies
  Armando Bouwadvies
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Grondwerker in Terwispel

  Armando Bouwadvies is een jong ambitieus bouwkundig bedrijf gevestigd in Nieuwehorne. Divers in het vak met ervaringen vanaf de tekentafel tot aan de praktijk is ons streven de opdrachtgever in korte lijnen te begeleiden van ontwerp tot en met realisatie. Wij werken voor particulieren, bedrijven, bouwbedrijven en projectontwikkelaars

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Armando en Gideon hebben bij ons een mooie robuuste overkapping van 5m bij 3m gerealiseerd. Vooraf een 3d tekening gemaakt die precies liet zien hoe het zou worden. Helemaal naar wens afgeleverd. Nogmaals bedankt! Zou Armando volgende keer weer kiezen.
  Kom in contact
 • Tuinonderhoud Wiebe Lageveen
  Tuinonderhoud Wiebe Lageveen
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Grondwerker in Terwispel

  Welkom! Tuinonderhoud Wiebe Lageveen een kleine zelfstandige onderneming, welke gevestigd is in Tijnje . Hier houden we ons als hovenier/tuinman voornamelijk bezig met onderhoud van tuinen, maar ook tuinaanleg- renovatie en advies komen aan de orde. Dit doen we zowel bij particuliere als bij zakelijke opdrachtgevers. Een kleine impressie van de werkzaamheden: -Voorjaars-/najaarsbeurt -Gazonverzorging -Maai Service -Onkruid wieden -Haagknippen -Snoeiwerkzaamheden -Onkruidbestrijding -Onderhoud beplanting -Aanleg/onderhoud verhardingen -Gladheidsbestrijding -Afvoer tuinafval -Leveren en aanleggen van graszoden en beplanting etc. etc... TUINONDERHOUD WIEBE LAGEVEEN ¨Daar fleurt uw tuin van op¨

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Uitstekend
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Terwispel, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Terwispel

Andere vakmensen in Terwispel

Vind vakmensen bij jou in de buurt