Vind Interieur ontwerpers in Terwispel

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Terwispel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Terwispel

 • Monte Cristo Bouwbedrijf
  Monte Cristo Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Terwispel

  Als vakman , ben ik bereid om jullie huis. onafhankelijk van het opdracht, mooier maken voor.

  Kom in contact
 • SMÛK adviesbureau

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Terwispel

  Ik ben Tineke en sinds dit jaar voor mij zelf begonnen. De afgelopen 10 jaar heb ik bij de grootste woonboulevard van Nederland gewerkt (HomeCenter Wolvega) waarbij ik interieuradvies gaf. Hierbij hield ik mij zowel bezig met particuliere inrichtingen, maar ook vakantiehuizen, kantoren enz. Ik vind het leuk om woonwensen te vertallen. In gesprek heb ik hier al snel een duidelijk beeld bij dit kan ik zowel op papier uitwerken als in 3d zoals bijv Sketchup. Ik hoop met je in contact te komen. Tineke de Vries SMUK adviesbureau

  Kom in contact
 • Armando Bouwadvies
  Armando Bouwadvies
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Interieur ontwerper in Terwispel

  Armando Bouwadvies is een jong ambitieus bouwkundig bedrijf gevestigd in Nieuwehorne. Divers in het vak met ervaringen vanaf de tekentafel tot aan de praktijk is ons streven de opdrachtgever in korte lijnen te begeleiden van ontwerp tot en met realisatie. Wij werken voor particulieren, bedrijven, bouwbedrijven en projectontwikkelaars

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Armando en Gideon hebben bij ons een mooie robuuste overkapping van 5m bij 3m gerealiseerd. Vooraf een 3d tekening gemaakt die precies liet zien hoe het zou worden. Helemaal naar wens afgeleverd. Nogmaals bedankt! Zou Armando volgende keer weer kiezen.
  Kom in contact
 • Buro van Klaveren

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Terwispel

  Buro van Klaveren is een jong bedrijf dat gestart is vanuit passie en beleving voor woning verbouw en renovatie. Het bedrijf richt zich op aan en verbouw van woningen waarbij een goed en doordacht ontwerp centraal staat. ik, Maarten van Klaveren, heb na 17 jaar sales-ervaring het roer omgegooid en ben omgeschoold in bouwkundige richting. Mijn passie voor verbouw en verduurzamen van woningen is ontstaan in de eigen zoektocht naar een nieuwe woning. ik vind het mooi om de mogelijkheden van een woning te onderzoeken en te visualiseren middels het programma Revit van Autodesk. Ook het regelen van alles om een verbouwing heen vind ik prachtig om te doen. Van het regelen van de juiste vaklieden tot het aanvragen van subsidies en vergunningen. Mijn ervaring bestaat uit het renoveren, moderniseren en verduurzamen van woningen uit de jaren 60 welke inmiddels gasloos zijn en verwarmd worden door een warmte pomp met nul op de meter.

  Kom in contact
 • VL Maritime Engineering

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Terwispel

  Vanaf de eerste schets tot een maakbaar product, wij bieden geavanceerde 2D en 3D ontwerpdiensten voor de bouw en de maritieme industrie, zowel voor bedrijven als particulieren.

  Kom in contact
 • Van der Veen Advisering
  Van der Veen Advisering
  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
  Interieur ontwerper in Terwispel

  Van der Veen Advisering bestaat ruim 10 jaar! Dus vele jaren ervaring en nog altijd enthousiast voor elke klus. Wij kunnen alles verzorgen wat er komt kijken bij een vergunning aanvraag. Van advies, ontwerp tot aanvraag tegen een scherpe prijs. Ook 3d tekenwerk valt binnen onze expertise.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Van der Veen Advisering heeft voor een goede prijs ons veel werk uit handen genomen. Van der Veen Advisering denkt goed met de klant mee en op sociaal en klantvriendelijkheid scoort ze minimaal een 9.
  Kom in contact
 • Rinskje de Vries
  Rinskje de Vries

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Terwispel

  STUDIO PESTO, smaakmakers van het interieur Studio Pesto is inzetbaar voor elke interieur vraag. Wij gaan graag de uitdaging aan. Van advies tot uitvoering, het is allemaal mogelijk bij Studio Pesto. We zijn gespecialiseerd in interieuradvies & ontwerp, 3D tekenwerk, keukenadvies & ontwerp maar ook maatwerk oplossingen behoren tot onze specialiteiten. Uiteraard bieden wij ook alle facetten die nodig zijn voor het realiseren van het plan. Studio Pesto Inspireert, Adviseert, Creëert & Realiseert Studio Pesto is zeer vakkundig en ervaren in 3D tekenwerk. Wilt u een klus uitgewerkt hebben in 3D dan werken wij dit professioneel uit in detail. We zijn professioneel tekenaar van Sketchup en tevens kunnen wij 3D ontwerpen omzetten in fotorealistische visualisaties. Dit doen we met Enscape. Er zijn vele opties mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

  Kom in contact
 • Montagebedrijf EVS
  Montagebedrijf EVS
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Interieur ontwerper in Terwispel

  Welkom bij Montagebedrijf EVS Ik ben al 4 jaar montage specialist . Ook voor vloer onderhoud en plaatsen van vloeren kunt u bij mij terecht en ook keukens plaatsen. Ik richt me voornamelijk op particulieren markt. Maar ook op de zakelijke markt ben ik actief opdrachten dit maakt mijn werkzaamheden elke dag anders!. De voordelen voor u op een op een rij: ⦁ Een klein maar gespecialiseerd bedrijf ⦁ Wij staan voor tevreden van de klant. Als wij eventueel langer door moeten werken is dat geen probleem. ⦁ 24 uur service bij grote problemen Indien u belangstelling heeft in een vrijblijvende of u wenst graag inlichtingen over wat voor u de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op. Ons werkgebied is voornamelijk in Friesland in en rond de steden drachten Heerenveen, , Leeuwarden, Sneek, Walk, Flevoland, Groningen en Drenthe en omstreken. Als u buiten deze regio woont dan helpen wij u alsnog heel graag.

  Laatste review:
  Ik had pas enkele dagen mijn opdracht op Werkspot staan. Toen kwam ik vervolgens in contact met het bedrijf Montagebedrijf EVS. Wat me gelijk opviel is dat hij zeer vakbekwaam is en heel erg ervaren is in zijn werk. Hij kwam altijd netjes op tijd zelfs te vroeg zelfs in positie zin uiteraard. Hij werkt zeer zelfstandig maar hield me altijd wel netjes op de hoogte van de verrichte werkzaamheden wat hij die dag afleverde.
  Kom in contact
 • Noorderhout
  Noorderhout
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Terwispel

  Noorderhout ontwerpt en realiseert kleinere projecten van hout. Jurjen heeft meer dan 25 jaar ervaring als ontwerper en maakt al nog veel langer van alles van hout! De klussen waar de aannemer geen zin in heeft of waar geen timmerman voor te vinden is. Geen complete kledingkasten (daar heb ik de werkplaats niet voor) maar verder zo'n beetje alles. Van een buro of kastje op maat, zwevende planken, een bijzondere tafel of pergola tot een voederhuis of kippenhok in stijl: bedenkt het maar! Ook maken we graag dat bijzondere kado voor een speciale gelegenheid: een theekist, dienblad, schaakbord, etc.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Ik had het raamkozijn van mijn schuurtje wat gerepareerd moest worden. Jurjen heeft deze klus naar onze tevredenheid op zich genomen. We kwamen snel tot een afspraak en hij hield zich aan de gemaakte planning. Kozijn ziet er als nieuw uit.
  Kom in contact
 • Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Terwispel

  Bouwkundig Adviesbureau

  Kom in contact

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Terwispel

Andere vakmensen in Terwispel

Vind vakmensen bij jou in de buurt