Vind Grondwerkers in Lippenhuizen

Op zoek naar Grondwerkers in Lippenhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Lippenhuizen

 • G. Taekema & Zn. B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Grondwerker in Lippenhuizen

  Bouwservice en betonvlechten en timmerwerk. Werkzaam in het noorden van het land, lijn Zwolle Almere en soms in de buurt van Amsterdam. Aan brengen van bekisting voor fundering en vloer. Tevens de benodigde levering en verwerking van wapening en beton storten. Wij bieden een goede samenwerking om tot een zeer goed resultaat te komen. Alle personeel is in bezit van VCA/VCA vol. Sinds 1984 werkzaam in de bouw en sinds 2018 zelfstandig.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Prettige personen om mee te werken, klus uitstekend uitgevoerd.
 • Gebr. Huistra
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Grondwerker in Lippenhuizen

  Wij beschikken over alle benodigde machines voor het perfecte resultaat!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima jongens (leuke broers). Vlot en betrouwbaar en goed in hun werk. Harde werkers en prima om mee te overleggen. Echte aanrader!
 • G. Thomas multiservice
  G. Thomas multiservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Lippenhuizen

  Ben je op zoek naar een Hovenier? Dan kun je in Jubbega bij G. Thomas multiservice terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Vlonders plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  G. Thomas levert goed werk en komt met goed materiaal heeft zelf goed transport voor de machines hij heeft bij mij met de mini shovel de stal van mijn hobby geiten uitgemest dat deed hij netjes en rustig. en heeft mij geholpen om de hekken weer terug te zetten en kan ook goed vee omgaan het is mij goed bevallen zeker het aan bevelen waard
 • Evers bloemen en planten
  Evers bloemen en planten
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Grondwerker in Lippenhuizen

  Hoveniers bedrijf Evers kan je helpen met je Hovenier klus in Diever en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Evers bloemen en planten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede afspraken, keurig afgewerkt
 • P. Mulder Consultancy

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Lippenhuizen

  Heb je een Vloerspecialist, Hovenier, Sloopbedrijf nodig in Lippenhuizen of omgeving? P. Mulder Consultancy kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Hovenier, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • BBF Bamboe Friesland tuin & meer
  BBF Bamboe Friesland tuin & meer

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Lippenhuizen

  Hoveniers werk Bestratingen VCA-vol gecertiviceerd bezig met opleiding in permacultuur Ik kom altijd langs om de klus te bekijken Ik werk zoveel mogelijk op een biologische en ecologische manier dus ik werk zoveel mogelijk met de natuur. Materialen waar ik zoveel mogelijk mee werk zijn Bamboe ,Europees hardhout zoals eiken en kastanje of ik hergebruik zoveel mogelijk de materialen die in uw tuin aanwezig zijn en weer in het nieuwe plan gebruikt kunnen worden

 • Armando Bouwadvies
  Armando Bouwadvies
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Grondwerker in Lippenhuizen

  Armando Bouwadvies is een jong ambitieus bouwkundig bedrijf gevestigd in Nieuwehorne. Divers in het vak met ervaringen vanaf de tekentafel tot aan de praktijk is ons streven de opdrachtgever in korte lijnen te begeleiden van ontwerp tot en met realisatie. Wij werken voor particulieren, bedrijven, bouwbedrijven en projectontwikkelaars

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Armando en Gideon hebben bij ons een mooie robuuste overkapping van 5m bij 3m gerealiseerd. Vooraf een 3d tekening gemaakt die precies liet zien hoe het zou worden. Helemaal naar wens afgeleverd. Nogmaals bedankt! Zou Armando volgende keer weer kiezen.
 • VDP
  VDP
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Grondwerker in Lippenhuizen

  VDP kan je helpen met je Aannemer klus in Friesland en Groningen. O.a Carport of overkapping plaatsen,Sloopwerk algemeen, Grond afgraven egaliseren of afvoeren, Gaten boren,Bestrating leveren en aanleggen. Riool leveren en aanleggen, Funderingen uitgraven,Tuinen afgraven en afwerken Neem direct contact op met VDP om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima communicatie vooraf en goed meegedacht. Klus kon zoals verzocht op werkspot op korte termijn worden uitgevoerd. Medewerkers kwamen op de afgesproken tijd en hebben de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd.
 • JDV Tuinaanleg
  JDV Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Lippenhuizen

  JDV Tuinaanleg staat klaar voor renovatie of aanleg van uw tuin. Ik Jelle de Vries gediplomeerd hovenier met een werk ervaring van 5+ jaar sta klaar voor uw klus. De uitvoerden werkzaamheden zijn: klein grondverzet, stratenmaken en aanleg houtconstructies.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel in contact gekomen en ook op korte termijn gehandeld om de klus ter uitvoering te brengen. Na een kort overleg moment op locatie zijn ze aan de slag gaan en hebben de klus naar wens uitgevoerd.
 • Maatschap van der Tuin
  Maatschap van der Tuin
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Lippenhuizen

  van der Tuin

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  super werk geleverd

4.9

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Lippenhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 27 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Lippenhuizen

Andere vakmensen in Lippenhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt