Vind Bouwbedrijven in Warmond

Op zoek naar Bouwbedrijven in Warmond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Warmond

 • SPM Aannemers Company
  SPM Aannemers Company
  Beoordeling: 4.3 van 54.3528 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  hallo ik ben Pavlo eigenaar van spm aannemers company ik kom uit noordwijk an zee ik lever goed werk af met garantie voor een mooie en goedkope prijs de werkzaamheden worden netjes en goed uitgevoerd vriendelijke groet Pavlo

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Pawel heeft bij ons de isolatie en renovatie van de zolder verzorgd. Snel, goede afstemming en altijd op tijd. De zolder is onherkenbaar. Andreas en Tomek hebben ontzettend hard en netjes gewerkt. Alles is keurig af- en weggewerkt en voorzien van praktische kasten. Wat een vakmannen. Het ziet er super uit en wij zijn ontzettend tevreden! We kunnen SPM absoluut aanraden!
  Kom in contact
 • Riviera Design
  Riviera Design
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  Riviera Design is een professioneel fullservice bouwbedrijf in Den Haag voor al uw aanpassingen, veranderingen, verbouwingen en/of renovatie wensen. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer of juist om het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, u kunt bij ons terecht voor kleinschalige tot uitgebreide projecten. Voor iedere klus geldt dat kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan! Elke opdracht wordt uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever, met een duidelijke planning, tegen een vooraf afgesproken prijs. Op deze manier weet u waar u aan toe bent ONZE KLANTEN PROFITEREN VAN: vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, één contactpersoon voor alle werkzaamheden, één heldere planning, één duidelijke prijs, samenwerking met een gerenommeerd binnenhuisarchitect voordelige inkoop van bouw-, sanitair-, elektro-, en installatiematerialen, gerichte service en nazorg. Riviera Design biedt een totaalconcept voor een ieder die toe is aan verandering of vernieuwing op het gebied van: Woningaanpassingen Verbouwingen Renovatie en restauratie Bestrating en tuinaanleg Buitenreclame en signing borden Interieur en exterieur Onderhoud en service

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het door Refai uitgevoerde werk was van zeer lage kwaliteit. Hij wilde dit werk duidelijk snel en met haast doen. Hij reageerde wekenlang niet op oproepen of sms'jes, waardoor we geen informatie meer hebben (behalf voor het sturen van de factuur, voor dat is ie zeker heel snel!). Om tijd te winnen stuurde hij ons vage berichtjes. Hij liet ons (met een baby) wekenlang achter in een huis met ontplofte stopcontacten, gevaar voor elektrische schokken en blootliggende vloerplanken. Hij vertelde ons niet wanneer hij terug zou komen. Het is nu meer dan twee maanden na een project waarvan hij zei dat het vijf dagen zou duren, en een groot deel is nog steeds niet klaar. Nu kwam hij niet meer naar ons huis om het werk af te maken. Het gekste was toen hij bij ons thuis kwam en ons 3 verschillende stukken hout liet zien die hij aan elkaar wilde lijmen om een drempel voor de deur te maken. Hij zei: 'je zult er niets van merken!'. Ik adviser om hem NIET voor werk in dienst te nemen.
  Kom in contact
 • Elite Bouwgroep
  Elite Bouwgroep
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  Wij zijn Elite Bouwgroep Ons bouwbedrijf houdt zich bezig in bijna alle type verbouwingen, van kleine projecten zoals badkamers, toiletten en keukens tot aan constructieve werkzaamheden zoals een uitbouw, dakopbouw, zolderverbouwing of een complete huisrenovatie. Wij werken in de volgende regio's: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Brabant. Bij ons renovatiebedrijf begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is waar u herinneringen creëert met uw dierbaren en uw toekomst opbouwt. Daarom nemen we elk project serieus en behandelen we uw huis met de zorg en het respect dat het verdient. Wij bieden uiteraard garanties op al onze werkzaamheden en beschikken over de juiste kennis en ervaring om het werk volgens bouwnormen uit te voeren. Bij ons staat het onderhouden van nauw contact met de klant gedurende het gehele traject hoog in het vaandel. Het is van essentieel belang voor ons om de behoeften en verwachtingen van onze klanten te begrijpen en hen te voorzien van de best mogelijke dienstverlening. Als u meer wilt weten over onze diensten, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek waarbij wij u GRATIS zullen voorzien van een offerte. Ons team kijkt ernaar uit u te ontmoeten en te bespreken hoe we u kunnen helpen om uw wensen tot leven te brengen.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Ik had eerder al positieve ervaring met Elite Bouwgroep, dus besloot ik hen opnieuw in te schakelen voor een uitbouw aan de achterzijde van mijn woonkamer. Ik ben wederom zeer tevreden over het eindresultaat. Bedankt mannen!
  Kom in contact
 • Van fiel bouw & renovatie
  Van fiel bouw & renovatie
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  Vanfiel Bouw & Renovatie is gespecialiseerd in totaal renovatie van uw woning of werkplaats. Wilt u alleen een badkamer of keuken renovatie dat is ook mogelijk bij Van Fiel Bouw & Renovatie. Wij bieden u ook specifieke renovaties zoals: -Badkamer -Keuken -Toilet -Woonkamer -Dak -Tuin Wilt u een uitstekende kwaliteit tegen scherpste prijs dan bent u bij Van Fiel Bouw & Renovatie aan het goede adres.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  This team is fantastic, I would highly recommend them! All of them are nice guys. Quality is good, service is good, workers are very friendly and professional and always kind to help. I'll certainly miss these guys!
  Kom in contact
 • Van Tongeren Timmerwerken
  Van Tongeren Timmerwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4518 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  KvK - 72482400 W I E - W I J - Z I J N Van Tongeren Timmerwerken is een allround bouwbedrijf dat staat op een solide fundering: wij leveren topkwaliteit, Wij verzorgen het gehele traject van advies en ontwerp tot de realisatie van uw wensen en ideeen. De regie is in iedere fase van uw project in onze handen. U bent dus zelf geen tijd en energie kwijt aan overleg en afstemming met andere betrokken partijen. Komt u tijdens de uitvoering van uw project tot andere inzichten ? Geen punt: wij zijn flexibel en inventief genoeg om daarin mee te gaan ! W A T - W I J - D O E N Van Tongeren Timmerwerken is gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van alle typen woningen. Wij kennen het klappen van de zweep zodat u en wij nooit voor onvoorziene bouwtechnische verrassingen en budgetoverschrijdingen komen te staan Projecten die wij regelmatig doen zijn bijvoorbeeld : dakkapellen aftimmeren van dakkapellen zolder verbouwingen vlieringen slaapkamers splitsen stucwerk electra werk scheidings- en voorzetwanden kozijnen en deuren vervangen vloeren renoveren vlonders en terrassen aanleggen uitbouwen dakopbouw badkamers Wij doen niet alleen grote, complexe projecten: ook voor kleinere opdrachten zoals het bouwen van een maatwerk kastenwand, maatwerk meubilair of houten vloer kunt u een beroep op ons doen. H O E - W I J - W E R K E N Voordat wij starten met de uitvoering van uw project hebben wij samen met u de situatie uitvoerig doorgenomen, alternatieven bedacht, de bijbehorende kostenplaatjes doorgerekend en het definitieve plan uitgewerkt in een offerte die voor u te begrijpen is. Werken met Van Tongeren Timmerwerken betekent voor u: • U weet vooraf wat het project achteraf gaat kosten. • Oplevering binnen de afgesproken termijn. • De hoogste kwaliteit omdat wij werken met gemotiveerde en gecertificeerde vakmensen. Bouwen is onze passie en dat blijkt wel uit de klant reviews op onze website en Werkspot. • U communiceert met 1 contactpersoon. • Wij gebruiken uitsluitend premium merken zoals Skantrae, Svedex, Rockwool, Knauf, Eurocol, Jung, Peha, Busch-Jaeger en de meest duurzame materialen zoals FSC hout en watergedragen verf. • Indien wij de afvoer van het sloopafval voor u verzorgen dan wordt dit gescheiden afgeleverd bij erkende afval verwerkende organisaties

  Laatste review:
  Kitten-
  Hij was erg snel, contact en reactie was goed. Mooi gekit
  Kom in contact
 • marcelis projecten
  marcelis projecten
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  Marcelis projecten BV Bied het totaalplaatje aan voor uw aanbouw en de daarbij behorende totaal renovatie aan. Of het nu gaat om de fundering, geveldoorbraak staalconstructie. Metsel en Dakwerken. Isoleren, afbouw, tegel, stuc en schilderwerken Verleggen infra structuur voor uw nieuwe keuken , vloerverwarming zandcementvloeren. Alles geheel volgens het bouwbesluit. Nemen wij al uw zorgen uit handen en heeft u 1 aanspreek punt zodat u kan focussen op wat voor u belangrijk is.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Goede ervaring met Jaap, vanaf het eerste contact vriendelijk. Professioneel in de uitvoering en afspraak is afspraak werkt erg prettig! Absolute aan te bevelen. Bij ons is er ruim 3 meter uitgebouwd en van binnen alles gerenoveerd. We bevelen Jaap van harte aan! Dank voor de prettige samenwerking en het fantastische resultaat!
  Kom in contact
 • Smits totaalonderhoud
  Smits totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  gespecialiseerd in kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding, en zolder verbouwingen. Ook het plaatsen van rolluiken en raamdecoratie is geen probleem. Met de juiste vakmannen om me heen en zelf 10 jaar ervaring. is er kennis en ervaring genoeg om iets moois te creëren naar de wensen van de klant. Bij mij is communicatie erg belangrijk en daarom altijd 1 vaste aanspreekpunt, duidelijke en vrijblijvende offertes.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Helder en duidelijk. Netjes en snel. Als we nogmaals kozijnen nodig hebben, komen we zeker terug.
  Kom in contact
 • BimCore
  BimCore
  Beoordeling: 4.2 van 54.258 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  Ons klusbedrijf is een onderneming die zich bezighoudt met het uitvoeren van diverse klussen en taken in en rondom huis, kantoren of andere gebouwen. Deze bedrijven bieden een breed scala aan diensten aan, variërend van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden tot grotere renovaties en verbouwingen. De typische diensten die mijn bedrijf aanbiedt, kunnen omvatten: 1. **Reparaties en onderhoud:** Dit omvat het repareren van lekkende kranen, kapotte elektrische bedrading, beschadigde vloeren, enzovoort. Ook periodiek onderhoud van bijvoorbeeld verwarmings- en koelsystemen kan tot deze categorie behoren. 2. **Installaties:** Klusbedrijven kunnen helpen bij het installeren van nieuwe apparaten, zoals vaatwassers, kookplaten, verlichtingsarmaturen, enzovoort. Ook het installeren van nieuwe vloeren, tegels, of zelfs badkamers behoort tot hun taken. 3. **Renovaties en verbouwingen:** Dit omvat grotere projecten zoals het renoveren van keukens, badkamers, zolders, of zelfs het hele huis. Het kan ook het toevoegen van nieuwe kamers, het bouwen van terrassen, schuren, of andere constructies omvatten. 4. **Schilder- en decoratiewerk:** Klusbedrijven kunnen worden ingeschakeld voor schilderwerk zowel binnen als buiten, het aanbrengen van behang, het leggen van vloerbedekking en andere decoratieve afwerkingen. 5. **Tuinonderhoud en landschapsarchitectuur:** Sommige klusbedrijven bieden ook diensten aan voor het onderhouden van tuinen, het aanleggen van gazons, het plaatsen van hekken, en het bouwen van terrassen of tuinhuisjes. Over het algemeen bieden ons klusbedrijven op maat gemaakte oplossingen aan voor allerlei soorten klussen en projecten, waarbij ze vaak een combinatie van vaardigheden en expertise leveren om de wensen van hun klanten te vervullen. Ze kunnen zowel worden ingeschakeld door particulieren als door bedrijven voor een breed scala aan opdrachten.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Fijne werklui, zijn heel aardig en werken precies en secuur. Denken ook mee met de klant. Mooi werk geleverd. De hele oprit opnieuw betegeld en met sierstenen afgewerkt 🙂 We gaan hen zeker ook nog voor de andere tuin en huisklussen vragen 😉
  Kom in contact
 • Persian Top
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  Persian Top te Amsterdam is een relatief kleine onderneming in de bouw- en afbouw sector. Wij zijn een vast team van vaklieden die allemaal als doelstelling hebben om uw opdracht tot een mooi resultaat te brengen. Dit met goed overleg vooraf waarbij onze afspraken en offerte opgesteld worden in een aannemingsovereenkomst waarin duidelijke algemene voorwaarden zijn opgenomen zodat er zowel aan uw kant danwel onze kant geen misverstanden met betrekking tot allerhande zaken kunnen ontstaan. Op al onze werkzaamheden zit minimaal 1 jaar garantie. Wij hebben totaal 5 vakmannen tot onze beschikking. Daarnaast staan onder onze regie en verantwoordelijkheid, diverse ZZPèrs beschikbaar voor specifieke oplossingen op maat. Deze kunnen ook tijdens diverse projecten onderling wisselen van opdracht ten einde om voor uw beurs de juiste oplossing te kunnen bieden. Ook hebben wij diverse samenwerkingsovereenkomsten met andere bouwbedrijven om bij nood elkaar van dienst te kunnen zijn. Allemaal bedrijven die ook ingeschreven staan op Werkspot en door de jaren heen zeer goede referentie`s hebben opgebouwd. Ook zijn wij zodoende in staat goed in te spelen in een een groot werkgebied, niet alleen rondom Amsterdam. Abbas is onze aannemer en tevens projectleider. Hij legt het eerste persoonlijke contact met onze klanten, inventariseerd uw opdracht en wensen, maakt de offertes en bezoekt met de regelmaat van de klok de projecten waar we aan het werk zijn. Hij is het gezicht van het bedrijf, uw gesprekspartner en regelaar in het hele proces en bedrijf. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een optimale communicatie tussen de opdrachtgevers en vakmannen. Tijdens de voorbereiding van uw bouw- of verbouwplannen komt u vast voor vragen te staan die u niet zelf kunt beantwoorden of waarvan u het antwoord niet op websites terug kunt vinden. Maar ook wanneer u midden in de verbouwing zit, zal niet altijd alles even duidelijk zijn. Misschien wilt u sommige details alsnog anders uitgevoerd hebben. Wij van Persian Top zijn er dan niet alleen voor het stuc-, metsel of timmerwerk. We helpen u ook bij het wegnemen van die onduidelijkheden en begrijpen hoe belangrijk die laatste kleine aanpassing nog voor u kan zijn. Een (ver)bouwproject dat onder die omstandigheden tot stand kan komen, heeft niet alleen alles in zich om prettig te kunnen verlopen. U zult ook de voordelen gaan zien van het feit dat u voor meer onderdelen van uw opdracht maar één aanspreekpunt heeft. Als wij afscheid van elkaar nemen, blijft u daarom achter met het gevoel dat u prettig zaken heeft gedaan. Nu nemen wij uw opdracht liever aan in de omstandigheid waarin we kunnen kiezen om met kwalitatief goede materialen te werken. Een aantal spullen vormen daar een uitzondering op. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag het hoe en het waarom daarvan uit. En hoe dat uitgangspunt ook in uw voordeel kan uitpakken. Wat we in deze korte notitie vooral uit willen spreken, is dat wij van Persian Top proberen om steeds een prettige onderlinge werksfeer te creëren. Dat doen we graag door geduld en begrip te tonen voor uw specifieke wensen. We willen immers aan úw plannen komen werken en die krijgen pas definitief vorm wanneer ú dat besluit. En die plannen zijn pas realiseerbaar wanneer ze binnen uw budget passen en natuurlijk in technische zin verantwoord zijn. Nog één belangrijke opmerking: laat u nooit het geboden uurtarief prevaleren boven de keuze van de materialen die u gaat gebruiken. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons om uw plannen te bespreken. Team Persian Top

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Persian Top heeft me geweldig geholpen bij het constructie- en schilderwerk aan mijn nieuwe appartement. Ze hebben niet alleen erg goed werk geleverd, maar Abbas heeft me ook erg goed advies gegeven met betrekking tot de beste oplossingen voor bepaalde problemen in het appartement. Ik ben enorm blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Beoordeling: 4.9 van 54.95116 reviews
  Bouwbedrijf in Warmond

  Welkom op het profiel van Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan. Wij hebben al jaren ervaring met totaal renovaties, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring in diverse vakgebieden. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief werkzaam en wij bieden ook garantie op onze werkzaamheden. Wij werken ook alleen volgens bouwbesluit regelgeving. De werkzaamheden waarmee wij onder andere in gespecialiseerd zijn: - Timmerwerk - Schilderswerk - Kozijnen plaatsen - Deuren plaatsen - Sloten en beslag vernieuwen - Geisoleerde plafonds en wanden plaatsen - Stucadoorswerk - Plaatsen van neut, plinten, koplat en vensterbanken - Afbouw aftimmerwerk - Loodgieterswerk - Badkamers - Totale woning renovatie! Een offerte kunt u altijd vrijblijvend bij ons aanvragen op ons website er komt dan eerst iemand langs om te kijken voor een exacte prijs opgaven. Als er vragen zijn kunt uw gerust contact opnemen met ons. Vriendelijke groeten Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Kaygan heeft voor ons een wasruimte gemaakt voor de wasmachine. Dit hield in een muur doorbreken voor een nieuwe deur, plaatsen van een nieuwe muur, stucwerk en verplaatsen elektra, water en afvoer. De klus is prima uitgevoerd met goede communicatie van Kaygan. Klus kon uiteindelijk eerder dan gepland worden uitgevoerd. We zijn tevreden!
  Kom in contact

4.4

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Warmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 120 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Warmond

Andere vakmensen in Warmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt