Vind Slotenmakers in Warmond

Op zoek naar Slotenmakers in Warmond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Warmond

 • Vols Slotenspecialist
  Vols Slotenspecialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85180 reviews
  Slotenmaker in Warmond

  De erkende slotenmakers van Slotenkraker openen en vervangen alle sloten in en rond uw woning. Wij maken de sloten op deuren, ramen, schuifpuien fiets- en brommersloten en kluissloten open. Daarnaast plaatsen en vervangen wij hang- en sluitwerk. ook de specialist voor het plaatsen van meerpuntsluitingen .

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Slot van poort erfafscheiding gerepareerd. Goed en snel geholpen.
  Kom in contact
 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55597 reviews
  Slotenmaker in Warmond

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Hij was er diezelfde avond nog en vond een andere oplossing voor de deur en kiepraam. Goeie service!
  Kom in contact
 • Bennies-Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Slotenmaker in Warmond

  Ha, beste (hopelijke) toekomstige klant, mijn naam is benjamin en ben sinds een jaar voor mijzelf begonnen, ik word meestal ingehuurd door verschillende aannemers met vele verschillende soorten klussen waardoor ik in vele kanten beschikbaar kan zijn voor u. De reden waarom ik werkspot gebruik is om gaten in mijn avenda te kunnen opvullen en natuurlijk een extra centje kan verdienen. Bent u geïnteresseerd neem vooral contact op. Mvg Benjamin Bennies-Timmerwerken

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Vriendelijk, reageert snel en bovenal goed werk geleverd.
  Kom in contact
 • Arjan Schrier Timmer- en Onderhoudswerken
  Arjan Schrier Timmer- en Onderhoudswerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Slotenmaker in Warmond

  Mijn naam is Arjan Schrier, ik ben 41 jaar en sinds 1 januari 2019 heb ik de stap genomen om officieel voor mezelf te starten. Sinds ik in 2000 mijn MTS bouwkunde opleiding met succes had afgerond heb ik 8 jaar in het aannemersbedrijf van mijn vader gewerkt. Hier heb ik hoofdzakelijk antieke schouwen en openhaarden geplaatst. Ook ben ik vertegenwoordiger geweest in de bevestigingsmiddelen branche. Om samen met de klant tot een mooi eindresultaat te komen is wat mij o.a. drijft en waar ik naar streef. Mijn werkgebied is voornamelijk de Randstad, een uitzondering daargelaten.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goede ervaring. Heeft netjes gewerkt.
  Kom in contact
 • Bouwspace
  Bouwspace

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Warmond

  Meubelmaker, op maat meubelen Renovaties Interieur en exterieur bouw

  Kom in contact
 • FMA Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Warmond

  .

  Kom in contact
 • IJzendoorn Ondernemingen

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Warmond

  IJzendoorn Ondernemingen is een all-round klus bedrijf. Onze specialiteiten zijn laminaat leggen en schilder werkzaam heden. (binnen en buiten) Ook vervangen/verbouwen wij sanitair het meest, denk hier bijvb. aan: wc's vervangen, tegels zetten, wasbak monteren en het sloopwerk uiteraard. De algemenen klus werkzaamheden.

  Kom in contact
 • HR Bouw B.V.

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Warmond

  Mijn naam is Haik Soukiasian en ik ben eigenaar van het bedrijf HR Bouw BV. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Schildewerkzaamheden - Installatie werkzaamheden - Totaal renovatie woning Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en HR Bouw BV over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Haik Soukiasian

  Kom in contact
 • Klusking
  Klusking
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Slotenmaker in Warmond

  Wij zijn een gespecialiseerd voor al uw grote en kleine klussen. Of u nu iemand zoekt voor Timmerwerk, Metselwerk, Voegwerk, Schilderwerk, Bestratingswerkzaamheden, Loodgieters werkzaamheden , Stucwerk of dergelijke dan bent u bij KlusKing aan het goede adres. Doordat wij alleen met gespecialiseerde professionals werken word elke klus vakkundig en professioneel uitgevoerd, daarentegen heeft u maar 1 contact persoon die alles regelt met u en de klus tot een prachtig einde brengt. Gaat u voor goed en professioneel vakmanschap.

  Laatste review:
  Perfect werk afgeleverd, erg tevreden!
  Kom in contact
 • O.D. Nazar
  O.D. Nazar
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Slotenmaker in Warmond

  Ik ben Okan Dengizer . In 2018 heb ik mijn bedrijf opgericht in Leiden. Daarvoor werkte jaren samen met mijn vader als duo (nog steeds). Zijn bedrijf is opgericht in 2002 en daarvoor jaren lang ervaring. Ik heb mijn schilder diploma en certificaten behaald in Leiden zoals VCA etc.. Onze specialisme is Schilderwerken binnen en buiten maar daarnaast doen wij ook glas zetten ,behangen , Timmerwerk en wat kleine stucwerk. Samen leveren wij als vader en zoon zeer goede kwaliteit en onze klanten houden wij zeker te vreden. Wij werken met professionele materialen zoals Sigma , Sikkens Progold. Wie weet zien we elkaar snel voor zeer hoge kwaliteiten en tevredenheid . Tot snel! Website :www.schildersbedrijfnazar.nl

  Laatste review:
  Dik tevreden met deze schilder. Komt zn afspraken na en prijs kwaliteit verhouding is ruimschoots voldoende.
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Warmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 169 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Warmond

Andere vakmensen in Warmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt