Badkamerspecialisten in Warmond

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Warmond. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Warmond

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Warmond

 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95159 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Super tevreden! Uitmuntende service, hele vriendelijke mensen!
  Kom in contact
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95250 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Thanks Richard for the quick professional service . Highly recommended.
  Kom in contact
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8565 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Beste man heeft snel gereageerd en mijn leiding gerepareerd. Snel en vakkundig zoals de meeste klanten het benoemen. Ik raad dit bedrijf zeker aan ! ;)
  Kom in contact
 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vlotte en heldere communicatie. Transparant in de zeer minnelijke kosten en te verrichten werk. In dit geval eerst een poging een verstopte regenpijp te ontstoppen, gevolgd door vervanging van een deel van de pijp. Aanradertje. :)
  Kom in contact
 • KMC Tegelzetbedrijf
  KMC Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Ik heb 25 jaar ervaring :8 jaar in Griekenland, 12 jaar in Cyprus 5 jaar in Nederland. Hoge kwaliteit werk Matige prijs mensen zijn tevreden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Vasili did an amazing job renovating my bathroom. His work quality was exceptional, with great attention to detail. He was professional, punctual, and communicated well throughout the project. He finished the job on time and within budget, making the process seamless and stress-free. My bathroom now looks stunning and functions perfectly. Highly recommend!
  Kom in contact
 • IM-Akhrif
  IM-Akhrif
  Beoordeling: 4.8 van 54.8595 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Zelfbewuste, hardwerkende onderhoudsmonteur die bewezen heeft bij te kunnen dragen aan het soepel functioneren van ketels. Als zelfstandig ondernemer neem ik dit vak zeer serieus en wil ik niets liever dan een tevreden klant achterlaten. Het onderhouden van ketels is mijn dagelijks bezigheid en het wordt nooit saai omdat je elke dag iets bijleert. Ook kunt u mij benaderen omtrent het vervangen/plaatsen van zowel gas als water kranen/leidingen. Wilt u uw ketel goed laten onderhouden dan bent u bij ons bij het juiste adres.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Prima man goed werk geleverd !
  Kom in contact
 • JBM Keuken Montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Ik ben Jimmy Brugman kom uit leiden. Sinds 2018 plaats ik keukens en doe ik hier de voorbereidingen voor het installeren van de keuken! Hier aan kunt u denken aan het volgende elektra, water, tegelen. Ook kan ik voor u het gehele pakket met stucen en sausen voor u verzorgen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Top!
  Kom in contact
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35494 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  De loodgieter kon de keukenkraan niet die ik had gekocht( Gröhe minta) Hij dacht dat er diverse onderdelen niet aanwezig waren. Maar die waren er wel in een andere vorm of het moest anders aangesloten worden. De keukenkraan is uiteindelijk goed aangesloten.
  Kom in contact
 • Paweltech
  Paweltech
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Paweltech kan je helpen met je Schilder, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Loodgieter klus in Katwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Paweltech om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Duidelijke afspraken, snelle service. Heel blij met onze nieuwe buitenkraan. Bedankt!
  Kom in contact
 • De Klusspecialist van Duijn
  De Klusspecialist van Duijn
  Beoordeling: 4.8 van 54.8556 reviews
  Badkamer installateur in Warmond

  Welkom bij De Klusspecialist van Duijn, voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Met vriendelijke groet, Piet van Duijn

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Piet was ca. 5 weken bij ons thuis aan de slag voor een complete badkamerrenovatie. We kunnen met overtuiging zeggen dat Piet, buiten een bijzonder aardig mens, ook een vakman is. Alles tot in de puntjes uitgevoerd en zelfs meer dan dat. Doet extra's, adviseert en is betrokken. Doet ook nooit iets zonder overleg, wat buiten de afspraken gaat. Alles snaarstrak en komt altijd op tijd en komt ook terug om dingen later te monteren, na verlate levering van materiaal bij ons. Echt niks op aan te merken en gewoon betrouwbaar om alleen in je huis te laten. Zelfs onze kat werd dikke maatjes met Piet :-). U hoeft niet te twijfelen , een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Werkzaamheden : Sloop en afvoerwerk , Muuruitbraak voor wasmeubel , nieuwe douchewand , Nieuwe douche met goot, alles nieuw betegeld, verlaagd plafond met spots, nieuwe electra , nieuw sanitair , leidingen verlegd , stuc en schilderwerk, nieuw toilet , radiator met aansluiting, kit en voegwerk , ascecoires monteren
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Warmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1287 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Warmond

Populaire diensten

Andere vakmensen in Warmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt