Vind aannemers in Oldekerk

Op zoek naar aannemers in Oldekerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Oldekerk

  • Goeddak
    Goeddak
    Beoordeling: 4.4 van 54.45135 reviews
    Aannemer in Oldekerk

    Dakdekkersbedrijf Goed Dak bestaat uit een enthousiast team van ervaren dakdekkers aangestuurd door Nick Kooiman die het vak heeft geleerd van vader op zoon. Wij leveren uitsluitend kwaliteit! Ons dakdekkersbedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen die je in de dakindustrie mag verwachten. Dit varieert van dakoplossingen voor grootschalige projecten tot het renoveren van lokale huizen. Ons team is er trots op al onze klanten de best mogelijke dakervaring te bieden.

    Laatste review:
    Dakrenovatie of -vervanging-
    Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd tegen een goede prijs. Vriendelijke en deskundige monteurs. Daarom vijf sterren.
  • Hans Wielsma Montage
    Hans Wielsma Montage
    Beoordeling: 5 van 5556 reviews
    Aannemer in Oldekerk

    Hallo Voor het plaatsen van keukens en het leveren van werkbladen kunt u bij mij terecht . achterwanden of tegelwerk is ook mogelijk ,ook voor het leveren van nieuwe frontjes voor bestaande keukens . Ook plaats ik keukens van van andere merken , ook het demonteren van uw oude keuken kan ik voor u verzorgen. Ook voor het leveren en plaatsen van Graniet Composiet en keramiek kan het super snel leveren u kunt altijd een berichtje doen of bellen voor een afspraak

    Laatste review:
    Keukenblad plaatsen of vervangen-
    Dhr. Wielsma heeft de montage van de werkbladen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Deskundig en snel.
  • G.Hovinga Klussenbedrijf
    Beoordeling: 5 van 5551 review
    Aannemer in Oldekerk

    Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf in Tolbert, dan kan G.Hovinga Klussenbedrijf je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  • Martens grondwerken
    Martens grondwerken
    Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
    Aannemer in Oldekerk

    Martens grondwerken richt zich op de werkzaamheden in moeilijk bereikbare tuinen. We doen zo wel het leeg halen als ook de aanleg voor u tuin! Wat wij doen: •Leeghalen van u tuin •Omspitten en egaliseren •Struiken en bomen rooien •Sleuven graven voor leidingen / riool of kabels •Aanleg riool drainage en afwatering •Uitgraven vijver •Klein tuinaanleg •Uitgraven fundering •Kleine sloopwerkzaamheden •Plaatsen schutting / hekwerk •Leveren van zand, grond, grind en schors •Klein straatwerk •Klein tuinontwerp •Afval afvoeren •Renovatie / aanleg vlonders

    Laatste review:
    Keurig netjes gewerkt en voor een mooi prijsje. Weer of geen weer ze gaan gewoo door.
  • NiHa Onderhoudsbedrijf
    NiHa Onderhoudsbedrijf
    Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
    Aannemer in Oldekerk

    Het uitvoeren van timmer werkzaamheden, klussen, plaatsen van keukens en leggen van laminaat en houten vloeren is een bijzondere gebeurtenis. Deze dienen met de groots mogelijke zorg uitgevoerd te worden. Zaken die vanzelfsprekend kunnen zijn, kunnen voor u echter volkomen nieuw zijn. Door goed te analyseren tijdens een goed gesprek komen de wensen van u naar voren en is het mogelijk een goed product te leveren. En wat minstens zo belangrijk is; ook nog voor een betaalbare prijs. Bij het plaatsen van keukens dient men rekening te houden met het aanpassen van de aan- en afvoerleidingen, sloop-, timmer-, schilder-, en tegelwerkzaamheden, deze werkzaamheden, door ruim 10 jaar ervaring, kan ik u tevens aanbieden. Met vriendelijke groeten, Nico Haagsma

    Laatste review:
    Zolder (ver)bouwen-
    Nico is een geweldige vakman die erg net werk afleverd. Hij komt zijn afspraken na en werkt heel secuur. Kortom echt een aanbeveling. Nico bedankt voor de fijne samenwerking!
  • Gebr. Huistra
    Beoordeling: 5 van 5555 reviews
    Aannemer in Oldekerk

    Wij beschikken over alle benodigde machines voor het perfecte resultaat!

    Laatste review:
    Grond afgraven of egaliseren-
    Uitstekend uitgevoerde klus! Communicatie, prijs, snelheid…alles dikke prima!
  • Dak Renovatie Nederland
    Dak Renovatie Nederland
    Beoordeling: 4.7 van 54.75185 reviews
    Aannemer in Oldekerk

    Dakrenovatie Nederland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in betaalbare dakrenovatie door geheel Nederland. Dakrenovatie Nederland is een familie bedrijf waar service, kwaliteit en echt fries ambachtswerk nog hoog in het vaandel staat. Dakrenovatie Nederland is een echt fries bedrijf, dat zie je terug in het harde werken van onze jongens, de nuchterheid en bovenal de eerlijkheid. Wij laten daarom ook met trots onze werkspot referenties aan je zien. Ook toe aan een nieuw dak? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. We komen graag langs om een passende offerte te maken. Gratis en vrijblijvend. 100% tevredenheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden Onze werkzaamheden bestaan uit: - Gehele dakrenovatie - Nieuwbouwwoningen - Duurzaam isoleren van daken - Dakramen plaatsen - Schoorstenen verwijderen

    Laatste review:
    Sloopwerk algemeen-
    Ja hoe de klus is geklaard, hadden ze de verkeerde pannen bij zich had zelf nog 5 maar die van hun lagen niet goed daarom nog een keertje terug gekomen maar heb 3 keer gezegt dat ze het dak schoon moest vegen maar niet gedaan dus niet zo te spreken van goed opdracht het gaat om een schoorsteen verwijderen
  • SUN-TAG
    SUN-TAG
    Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews
    Aannemer in Oldekerk

    SUN-TAG Nederland is een erkende CV, PV en zonnewarmte installateur. Wij hebben ruimte ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, zonnecollectoren en CV ketels Wij zijn gecertificeerd en erkend. Wij plaatsen volgens fabrieksvoorschriften en bouwbesluit. Ook het instaleren van pellet ketels en pellet kachels behoort tot de mogelijkheden. Bent u in het bezit van een elektrische auto? Dan plaatsen wij tevens uw laadpaal.

    Laatste review:
    Boiler plaatsen of vervangen-
    Goed werk afgeleverd voor installatie warmtepompboiler door twee zeer bekwame vakmannen! Een aanrader!
  • VakmanPatrick
    VakmanPatrick
    Beoordeling: 4.3 van 54.3553 reviews
    Aannemer in Oldekerk

    Wij zijn een klusbedrijf plaatsen groepenkasten ,leidingen infrezen , elektrische koken ,zoals voor keukens .En voor water,riolering en gas kunt u ook bij ons terecht dus complete installatie werk .

    Laatste review:
    Keuken gereedmaken voor plaatsing-
    Vakman Patrick doet zijn naam eer aan. Duidelijke communicatie en is bereid extra werkzaamheden uit te voeren ter plaatse terwijl het niet meegenomen was in de offerte. Wij zijn zeer tevreden!
  • 2B daken
    2B daken
    Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
    Aannemer in Oldekerk

    Beste opdrachtgever, 2B daken is gespecialiseerd in het leggen en renovatie van daken. Wij zijn werkzaam in het noorden van Nederland. De klant staat bij ons voorop. Meedenken, persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij staan voor ons werk. Wij werken met Technonicol. De producten van Technonicol zijn van hoogwaardige kwaliteit. Standaard zit er 10 jaar garantie op producten van Technonicol. Bij grote projecten biedt Technonicol in samenwerking met Alliance 20 jaar garantie. Naast platte daken bieden wij ook stalen dakpanplaten aan. Voor zowel verkoop als het plaatsen van de dakpanplaten kunt u bij ons terecht. Graag komen we met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Peter & Ep de Beer 2B daken

    Laatste review:
    Dakrenovatie of -vervanging-
    Balkon opnieuw laten bedekken met bitumen door 2B daken. Het contact vooraf verliep prettig; handig dat we met whattsapp konden communiceren over het moment waarop ze langs konden komen. De klus is snel en goed uitgevoerd. Werkelijk niks op aan te merken. Aardige en kundige mannen. Uitstekende service!

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Oldekerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 326 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Oldekerk

Andere vakmensen in Oldekerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt