Aannemers in Oldeholtpade

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde aannemers in Oldeholtpade. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de aannemers van Werkspot in Oldeholtpade

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Oldeholtpade

 • Goeddak
  Goeddak
  Beoordeling: 4.4 van 54.45147 reviews
  Aannemer in Oldeholtpade

  Dakdekkersbedrijf Goed Dak bestaat uit een enthousiast team van ervaren dakdekkers aangestuurd door Nick Kooiman die het vak heeft geleerd van vader op zoon. Wij leveren uitsluitend kwaliteit! Ons dakdekkersbedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen die je in de dakindustrie mag verwachten. Dit varieert van dakoplossingen voor grootschalige projecten tot het renoveren van lokale huizen. Ons team is er trots op al onze klanten de best mogelijke dakervaring te bieden.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goed contact & en snel verricht
  Kom in contact
 • h.a.s.stukadoor
  h.a.s.stukadoor
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Aannemer in Oldeholtpade

  Wij leveren hoog kwailtiet werk met het beste matrialen Wij doen stuckwerk binnen en buiten , schilderwerk en behangwerk. Ik heb 20 jaar ervaring met het stuckwerk en veel andere dingen in het bouw. 5 jaar garantie. Wij zijn heel snel met het beandworden en direct aan het werk gaan. Met het beste prijs.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Zeer netjes werk! Vriendelijke vakmensen! Snelle reactie en weten goed van doorpakken! Zeer tevreden over hun!
  Kom in contact
 • De zingende dakdekker
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Aannemer in Oldeholtpade

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf in Oldeberkoop, dan kan De zingende dakdekker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Serieus door de mannen aangepakt en klus geklaard super tevreden
  Kom in contact
 • Mike Diekmann Dienstverlening
  Mike Diekmann Dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Aannemer in Oldeholtpade

  Graag antwoorden als je met mij in contact komt. Het kost mij geld(lead kosten)om in contact te komen, dus dan is het wel zo netjes om te antwoorden. Mike Diekmann Dienstverlening kan je helpen met je Dakdekker klus in Steenwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Mike Diekmann Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Mike kwam binnen een week ter plaatse en hielp ons snel en goed!
  Kom in contact
 • RON Dakwerken
  RON Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Aannemer in Oldeholtpade

  Dakspecialist in platte en hellende daken met dakleer. 40 jaar vakervaring. Snelle uitvoering, professioneel vakwerk. Ouderwetse kwaliteit en vakmanschap binnen een moderne organisatie waar mannen en vrouwen samenwerken zowel op het dak als achter de schermen. Wij kunnen binnen 1 tot 3 weken de werkzaamheden uitvoeren. We komen altijd tevoren uw dak opnemen voor een juiste offerte. Wanneer een dak niet vervangen hoef te te worden laten wij u dat ook weten. Graag voeren wij uw dakwerk voor u uit.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Fijne communicatie en vakwerk geleverd. Werkt netjes en komt afspraken na
  Kom in contact
 • Metselbedrijf "De Wouden" B.V.
  Metselbedrijf "De Wouden" B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Oldeholtpade

  Metselbedrijf de Wouden BV Specialist op meerdere gebieden! Specialist in metselwerkzaamheden in verschillende verbanden en lijmwerken tevens verzorgen wij ook de isoleerwerkzaamheden. Specialist in voegwerkzaamheden en allround gevelrenovatie. Platvol en Glad en schaduw voegen! Knip/Snijvoegen natuurlijk ook! U zegt hoe u het wilt hebben en wij maken het! Het bedrijf is VCA gecertificeerd en werk met gekeurde gereedschappen. Bel voor informatie en vrijblijfende offerte! Tot snel! Team Metselbedrijf de Wouden BV

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Marcos heeft de klus uitstekend uitgevoerd! De communicatie verliep duidelijk ,accuraat en prettig. Het is duidelijk te merken dat Marcos van z'n werk houdt! Als ik weer een klus heb, neem ik zeker weer contact met hem op!!
  Kom in contact
 • El Beton Creaties & Reparaties
  El Beton Creaties & Reparaties
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Aannemer in Oldeholtpade

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Steenwijk, dan kan El Beton Creaties & Reparaties je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij beton reparatie’s. Of beton werkzaamheden… overkappingen,pergola’s ? Timmerwerken... laminaatvloer of pvc vloer of tapijt leggen, trap in pvc , egaliseren of een schutting laten plaatsen of een bouwwerk van stapelblokken …een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Aardige mensen Vriendelijke uitleg Maar voor nu net boven ons budget .Ik geloof dat het vakmensen zijn!
  Kom in contact
 • Van Nieuwenhovenbouw
  Van Nieuwenhovenbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Aannemer in Oldeholtpade

  Bij ons bedrijf, Nieuwenhovenbouw staat kwaliteit en vakmanschap voorop. Meer als 20 jaar ervaring in de bouw. Een veelzijdig en allround bedrijf. Van tegelwerk tot deuren afhangen, van carport tot nieuwe kozijnen. Nieuwbouw verbouw en onderhoud. nieuwenhovenbouw.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Henk weet waar hij het over heeft en denk mee met wat er mogelijk is. Werkt netjes, ook al het leidingwerk en de afvoeren zijn weer netjes afgewerkt. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat
  Kom in contact
 • Arwin's bouwservice
  Arwin's bouwservice
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Aannemer in Oldeholtpade

  Voor klussen groot en klein moet u bij arwin's bouwservice zijn

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goed gedaan.
  Kom in contact
 • Henny's Totaalbouw
  Henny's Totaalbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Aannemer in Oldeholtpade

  Henny's Totaalbouw is een toonaangevend bouwbedrijf dat actief is in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige bouwdiensten, variërend van onderhoudswerkzaamheden tot volledige bouwprojecten. Onze deskundige team is toegewijd aan het leveren van uitstekende resultaten, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Erg net, beleefd en vriendelijk contact, het probleem en de oplossing worden goed toegelicht tijdens de bezichtiging en het werk wordt goed gedocumenteerd dankzij foto's voor en na de werkzaamheden. Aanrader!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Oldeholtpade, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 463 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Oldeholtpade

Andere vakmensen in Oldeholtpade

Vind vakmensen bij jou in de buurt